Maminky prosím, mám problém s potravinami

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
26.10.23 11:17

Maminky prosím ,mám problém s potravinami

Dobrý den
Maminky jsem zde nová. Registrovala jsem se z důvodu, že si nevím rady a tak zkusím najít pomoc tady. Koukám ale že tu jsou zajímavé diskuze a ráda zůstanu :)
Teď k věci. Ocitla jsem se v situaci která není příjemná a není příjemné to řešit i zde. Jmenuji se Anna Lisa, ale můžete mi říkat Aničko :) Je mi 33 let a s dětmi jsme zůstali sami, bohu dík pro nás.
Maminky, já v situaci kdy nemám dětem co dát jíst, tedy ne do slova. Dnes to ještě zvládneme ale do příštího čtvrtka je to celkem větší doba a já tady toho moc nemám. Je to vážně trapas a ostuda ale já jsem chvíli po mateřské v zaměstnání a první výplata mě čeká za 14 dnů. Pobiram i hmotnou nouzi ale myslím že ta mi pak bude odebrána, ale uvidíme. Nežádám o peníze ale pokud by nějaká ochotná maminka nám mohla třeba nakoupit přes nějaký rohlík nebo Tesco, byla bych vděčná a ochotná vrátit třeba i část z částky. :(
Prosím, doufám že mi nebudete přát negativní věci ale do této situace se vážně může dostat každý. Toto jsme zažili jednou kdy nám bývalí muž nepřinesl peníze domů a přijel až po kolika dnech domu. Prostě maminky teď vaznez, jsem na dně bez nápadu. Dekuji. Vážně peníze nechci!!!Děkuji :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
64866
26.10.23 11:31
@Anicka922 píše:
Dobrý den
Maminky jsem zde nová. Registrovala jsem se z důvodu, že si nevím rady a tak zkusím najít pomoc tady. Koukám ale že tu jsou zajímavé diskuze a ráda zůstanu :)
Teď k věci. Ocitla jsem se v situaci která není příjemná a není příjemné to řešit i zde. Jmenuji se Anna Lisa, ale můžete mi říkat Aničko :) Je mi 33 let a s dětmi jsme zůstali sami, bohu dík pro nás.
Maminky, já v situaci kdy nemám dětem co dát jíst, tedy ne do slova. Dnes to ještě zvládneme ale do příštího čtvrtka je to celkem větší doba a já tady toho moc nemám. Je to vážně trapas a ostuda ale já jsem chvíli po mateřské v zaměstnání a první výplata mě čeká za 14 dnů. Pobiram i hmotnou nouzi ale myslím že ta mi pak bude odebrána, ale uvidíme. Nežádám o peníze ale pokud by nějaká ochotná maminka nám mohla třeba nakoupit přes nějaký rohlík nebo Tesco, byla bych vděčná a ochotná vrátit třeba i část z částky. :(
Prosím, doufám že mi nebudete přát negativní věci ale do této situace se vážně může dostat každý. Toto jsme zažili jednou kdy nám bývalí muž nepřinesl peníze domů a přijel až po kolika dnech domu. Prostě maminky teď vaznez, jsem na dně bez nápadu. Dekuji. Vážně peníze nechci!!!Děkuji :mavam:

Pokud uz jsi na hmotne nouzi, res i potravinovou banku. A uprimne receno, takhle psany příspěvek ve mne vzbuzuje negativni pocity. A nejak nevim, proc bychom ti meli rikat Aničko :mrgreen:

• načítám...
37118
26.10.23 11:40

Vyzkousej potravinovou banku a nebo koukni třeba po swapovaci skupiny v okolí, daji se třeba vyměnit nějaké drobnosti z domácnosti za přebytky z jiné domacnosti.

• načítám...
6860
26.10.23 11:40

Nemáš potravinou banku někde v okolí? Nepíšeš kolik vás doma je. Rozdíl ti poslat jídlo pro dva nebo čtyři. Taky věk dětí rozdíl skolkacci/puberťák. Vůbec nepíšeš odkud jsi. Třeba by ti někdo daroval brambory ze zahrady, cuketu, kořenovou zeleninu.
Celý příspěvek nepůsobí dobře.

• načítám...
33153
26.10.23 11:49
@Anicka922 píše:
Dobrý den
Prosím, doufám že mi nebudete přát negativní věci ale do této situace se vážně může dostat každý. Toto jsme zažili jednou kdy nám bývalí muž nepřinesl peníze domů a přijel až po kolika dnech domu. Prostě maminky teď vaznez, jsem na dně bez nápadu. Dekuji. Vážně peníze nechci!!!Děkuji :mavam:

Já ti nevím, působí to na mě celé opravdu divně. Nemáš rodiče, kamarádky, nikoho, kdo by ti pomohl?

• načítám...
15053
26.10.23 11:53

@Anicka922 Anna Lisa, hezké jmeno, maminka asi měla rada knihu děti z Bullerbynu :D Co rodina, nemůže ti někdo pomoc?

• načítám...
53190
26.10.23 11:56

Působí to skutečně zvláštně. Napiš, odkud jsi, kolik a jak staré děti máš, co máš doma ze základních potravin, kolik máš na ten týden peněz, třeba s něčím pomůžeme. Je spousta možností, než začnu prosit o dary, nepíšeš, co vše jsi zkusila krom hmotné nouze. Například ještě pořád je venku mraky ořechů a jablek, lidé se zbavují cuket, brambory taky seženeš na vesnici za pár korun…

• načítám...
28
26.10.23 11:58

@Náměsíčná Ahoj mám, já jsem se informovala už již včera, jen to není hned.. Musím mít nějaký souhlas od ospodu ale až tak daleko jsem nedošla, tato situace není že se opakuje, prosím maminky pochopte mně. Tento měsíc byl co se týče všeho náročnější než obvykle. Jedna se o dvě děti. Anička 12 let a Péťa 6 let.

• načítám...
53190
26.10.23 12:00
@Anicka922 píše:
@Náměsíčná Ahoj mám, já jsem se informovala už již včera, jen to není hned.. Musím mít nějaký souhlas od ospodu ale až tak daleko jsem nedošla, tato situace není že se opakuje, prosím maminky pochopte mně. Tento měsíc byl co se týče všeho náročnější než obvykle. Jedna se o dvě děti. Anička 12 let a Péťa 6 let.

Obě děti chodí do školy? Mají tedy alespoň obědy tam?
Jinak, doufám, že možnosti, které každého napadnou jako první, třeba oslovit rodinu, i vzdálenou, přátele, sousedy, jsi už zkoušela?

• načítám...
33153
26.10.23 12:01
@Anicka922 píše:

Rodiče, kamarádi, sousedka? Nic? Otec dětí? :think:

• načítám...
21972
26.10.23 12:02

A odkud jsi?

• načítám...
28
26.10.23 12:03

@arinecka prosím,nejde člověk který by byl zvyklí někoho se o něco prosit. Kdybych měla tu možnost tady okolo nikoho poprosit, poprosím je a neprosím tady maminky které mají své starosti. Prostě jsem si nevěděla rady a tak jsem zkusila napsat svůj dotaz sem.

• načítám...
365

@Anicka922 odkud jste?

• načítám...
696

Já bych taky moc chtěla, ať mi pár cizích lidí nakoupí na rohlíku, hlaste se :mavam:

• načítám...
37118
26.10.23 12:05

@Anicka922 a odkud jsi? Je blbost něco posílat na druhy konec republiky, ale třeba se tu najde někdo z okolí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!