Maminky prosím, mám problém s potravinami
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@unuděná píše:
Jenže bacha, to by mohla narazit na uživatelku slunečnici, a na tu a její dýně není zvědavá
Maminky mějte se hezky. Nebydlíme v Čimelicích a jsem ráda že jsem neuvedla přesný název místa. Tak jako některé se taky schovavate za anonymitu já také musím být něčím krytá. Bydlime s dětmi zde 10 měsíců a máme se jinak moc fajn. Bohužel nastala špatná situace a já se jí snažila řešit. Rozhodně nežebrám, pouze jsem si nevěděla rady.Kdyz jsem od začátku viděla jak některé jsou až zákeřně zlé a nepřející tak jsem ráda že jsme si alespoň trocha soukromí uchovaly. Bydlim od Čimelic necelich 5 minut ale v životě jsem tam nebyla. Zaměstnání mám v místě bydliště. Nejsem žádná žebračka ale pracující matka. Neznamená přeci hned to, že syn nebyla ve školce, že jsem nepracovala, to jsou právě ty závěry některých maminek už v tom vidí bohužel jen to nejhorší.
Proč v tom už hledáte věci vedlejší? Proč když nechcete pomoc tak komentujete a srážíte ještě více?
@Konnny tak jestli je opravdu zoufalá, vezme tašku do kapsy, děti na procházku a vyrazí…jestli ne, tak to asi nebude tak špatný
- Upravit
@Anicka922 píše:
Maminky mějte se hezky. Nebydlíme v Čimelicích a jsem ráda že jsem neuvedla přesný název místa. Tak jako některé se taky schovavate za anonymitu já také musím být něčím krytá. Bydlime s dětmi zde 10 měsíců a máme se jinak moc fajn. Bohužel nastala špatná situace a já se jí snažila řešit. Rozhodně nežebrám, pouze jsem si nevěděla rady.Kdyz jsem od začátku viděla jak některé jsou až zákeřně zlé a nepřející tak jsem ráda že jsme si alespoň trocha soukromí uchovaly. Bydlim od Čimelic necelich 5 minut ale v životě jsem tam nebyla. Zaměstnání mám v místě bydliště. Nejsem žádná žebračka ale pracující matka. Neznamená přeci hned to, že syn nebyla ve školce, že jsem nepracovala, to jsou právě ty závěry některých maminek už v tom vidí bohužel jen to nejhorší.
Proč v tom už hledáte věci vedlejší? Proč když nechcete pomoc tak komentujete a srážíte ještě více?
Rady jste dostala, tak ![]()
@guineapig já jsem nepsala že nechci dýní, proč si děláte z takové věci legraci? Paní mi to podala trošku jinak a já vážně nemám na to aby se mi nikdo vysmíval.
@boball píše:
Asi s tím nikdo neměl problém
Ve skole ne, ale třeba ve školce už Jo, tam se od vybírání peněz předem na akce upustilo a vybírá se to pak až před konkrétní akcí, protože i těch par stovek byl pro některé rodiny problém. Proste jak nesouhlasí všichni, tak škola nemůže nikoho nutit platit v září 1500 ![]()
@lucad77 prosím Jak smazat tuto diskuzi aby mi nechodili takové zprávy? Dekuji ![]()
@Anicka922 píše:
To víš že jo.
- Upravit
@boball píše:
Nechci do toho pořád házet válečná hesla, ale jelikož včera bylo 25.10 a finance mají být už nejpozději začátkem září, asi nikdo ve škole moc na nějaké domluvy nebyl zvědavý. Ze svého asi pracovní sešity platit nebude.
Ok. My máme trochu jiný systém, tak nevím. Ale pokud to tedy mělo být už koncem prázdnin, je evidentní, že ten problém už se táhne déle a nemuselo to zajít až do stádia děti s prázdným žaludkem ![]()
@Kriss Tina víte ono je příjemné když vám pak paní učitelka napíše, že v Pokladne nejsou peníze že nebude moc syn na divadlo apod. Spousty maminek mi to tady nevěří ale já má důkazi jako jsou e-maili ze školy.
@Anicka922 píše:
Protože ty chceš naše peníze
si myslíš, že nam ostatnim rostou na stromě? Se u těch informací takhle kroutíš, tak si pomoz jak chceš ![]()
U většiny bank můžeš někde naklikat, zavolat, domluvit, nastavit, že můžeš jít do mínusu. Při nízkých zustatcich se ti to leckde i samo nabídne. Pokud ti peníze přijdou za týden, tak teď bez do mínusu, udělej nákup na ten týden a pak to hned doplat. Vyřešeno, na pár kliknutí. Někde se ani neplatí žádný úrok, když to vrátíš do určitého počtu dní.
Dal píšeš, že máš mouku, těstoviny, něco na polívku. No tak udělej polívku. Z mouky pečivo, buchtu.. těstoviny se dají jist i jen se sýrem, kečupem, se zbytkama z polívky.. natrhejte v okolí šípky, houby, jablka, hrušky… z toho buchta, kompot, omáčka.. zajdi do tech obchodu, nekde se prodávají věci před datem spotřeby velmi levně. Nebo jsou teď často i takový ty koutky „zachraňte me“, „neplytvejme“ atp, tam jsou věci taky levné.
Já jsem loni kamarádce dávala k dispozici zahradu, přišla si vždy natrhat, co bylo, k tomu jsem ji přihodila nějaké přebytky, co bychom nesnedli už. Ona mi na oplátku dala oblečení po dceři, pomohla s úklidem atp. Obě jsme dostaly to, co jsme v tu chvíli potřebovaly. Nemáš taky nějakou kamarádku, sousedku? Chápu, že se ti s takovou situaci nechce nikomu sverovat, ale blízké kamarádce by to asi šlo, ne?
Anebo tu napiš fakt pravdu a třeba se tvoje situace vyřeší. Ale takto, jak píšeš doposud, téměř jistě ne.
@Kriss Tina píše:
@boball tak děti žádné sešity nedostanou a zakladatelka si je obstará samajá taky žádné sešity neplatila, měla sem možnost je koupit levněji, než nabízela škola, tak sem řekla, ze nic platit nebudu. Ono ani ty sešity nejsou povinné, když půjdeme úplně do detailu.
No, ale domluvila jsi se předem, zakladatelka nejpíš ne, už měli nakoupeno, tak ted chtějí peníze. V naší škole, kam syn chodil donedávna nám prostě řekli, že nemusíme kupovat ani pomůcky na výtvarnou výchovu, vše kupovali z toho a já byla ráda, že to mám z krku. Pochopitelně, pokud by někdo pracovní sešity odmítnul koupit úplně, je škola povinná ti je okopírovat. O tom vím, ale nikdo se tady asi nepovažoval za takovou socku, aby na tom opravdu trval.
@Anicka922 píše:
No aspoň že ses podkopala sama, než ti někdo něco poslal
tohle je regulérní žebrota, ale rikej si tomu jak chceš. A vzhledem k tomu, kolik je na internetu podvodníků se nemuzes divit, ze když chci někomu pomáhat, tak chci vědět aspoň trochu kam ta pomoc přijde. Navíc si v každém příspěvku protiřečíš, jak můžeš byt chvíli v práci po mateřské, když mas doma 6 lete dítě a teď tvrdíš ze už pracujes dyl, i když syn nebyl ve školce? Lhářům nemá nikdo chuť pomáhat.
@Anicka922 píše:
@guineapig já jsem nepsala že nechci dýní, proč si děláte z takové věci legraci? Paní mi to podala trošku jinak a já vážně nemám na to aby se mi nikdo vysmíval.
Já nevím, podala to tak, že nabízí dýni na polívku, myslela to vážně, nebyl v tom žádný výsměch ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!