Maminky prosím, mám problém s potravinami
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
Já tomu asi nerozumím, dítě má 6 let, je říjen, ale paní byla doma s chlapcem doma 7 měsíců na domácí výuce? Vždyť loni chodil ještě do školky. Na dítě má příspěvek dle PO, pobírá hmotou nouzi a tedy jistě i příspěvek na bydlení a nemá výživné? Proč? Dnes, když to zaplatí nějakou dobu stát. Taky by měla asi nárok na obědy ve škole zdarma a nějaký třídní fond či co to bylo, se dá přece domluvit, že zaplatím za 14 dní.
Ještě doplním, že prakticky všechny děti s PAS či jinou diagnózou mívají odklad školní docházky…
Příspěvek upraven 26.10.23 v 13:47
@Konnny píše:
@Anicka922
Z jakeho duvodu neberes 2 roky výživné?
Bez stanoveni vyzivneho ci bez podani oznameni na otce pro neplaceni ti uznali hmotnou nouzi? Nevěřím.
Chvili po materske jsi se 6ti letym ditetem?.
Nechce se ti do Jednoty ani k Vietnamci, kdyz mas doma jen testoviny?
Je to cely divny, i tvuj styl psani.
Byly jí nabídnuty peníze, ale jak píšeš, k Vietnamcovi se jí nechce, je tam draho bla bla. Na alimenty se jí ptáme pořád dokola a neodpovídá. Prostě to celý smrdí, už jsem jí to psala na začátku, a ne jen já.
@Anicka922 píše:
@Šmoulice já jsem anonym? Já anonym nejsem a myslím že tohle přeháníte. Děti bydlí v čistém prostředí a rozhodně kvůli situaci která nastala si nemyslím že by neměli žít se svojí maminkou!!!
Ano, jsi anonym. ![]()
Nově založený profil jen na žebrání. Řekni otci /otcům dětí, ať své děti živí …
@pikola píše:
Tak já nechtěla remcat, co dělá v 6 letech ce škole
6ti leté děti jsou ve školce ještě celkem normálně.
@ludmilaadamkova zřejmě je tu nějaká paní co si dělá jen ze mě legraci a schovává se za anonym. Jezdí.
@Anonymní píše:
Ne.
Tak jak ji někdo může zaplatit rohlík když u vás nejezdí? ![]()
- Upravit
@vokishka píše:
No u nas jo. Kdyz rodice nemaji penize, ceka se se vsim do vyplaty. Klidne i zaplati pracovni sesity po mesici, jako letos jedni. Vetsina trid u nas nema ani tridni fond, vse se plati primo pred akci. A kdyz nekdo tridni fond vybira, pocka. Pokud je to takova rodina a matka rekne, ze potrebuje pockat, ze da zatim treba dve stovky, neni problem.
Dobře, ale tak není třeba jí obvinovat zrovna kvůli tomuhle ze lži. Myslela jsem že online pokladna funguje už všude, a fakt tam ty peníze musíš vložit. Tohle byl nejspíš poslední termín, peníze už tam měly být začátkem září.
@Anicka922 píše:
Prosím???Jaké dvě kila???Prosím můžete mi maminky poradit jak sem vložit nějaké foto??Mám potvrzení kdy jsme předevčírem vkládala do pokladny 1600 Kč, není možné aby jste se schovavala za anonym a dělala jste že mě blázna.
Moje dítě chodí v Čimelicích do druhé třídy. Žádných osm stovek na třídní fond jsme neplatili. Stačí?
- Upravit
@Kriss Tina jenže já čekala příjem který dostanu nakonec až příští týden. Tak to celé vzniklo. Jinak by jsme s dětmi měli co potřebujeme.
@Šmoulice píše:
6ti leté děti jsou ve školce ještě celkem normálně.
Ve školce jo, ale 6 lety autista ve škole?
@ludmilaadamkova píše:
Jako jo povinné… ale jsem si naprosto jistá že naši romští sociálně slabí spoluobčané když mají třeba 4 děti fakt neplatí za každé 1500… smaozřejmě ono je to taky na každé škole jinak těch 1500 si myslím že je poměrně vysoká částka jinde je to třeba i méně.
Ano, v té první škole jsme platili 1000,asi si to volí škola sama, převádí se to i na další roky, nebo ti to na konci vrátí, podle toho kolik se utratí a romští spoluobčané to zaplacené mají, se synem jsou ve třídě, nebot sociálka.
@Anicka922 píše:
@ludmilaadamkova zřejmě je tu nějaká paní co si dělá jen ze mě legraci a schovává se za anonym. Jezdí.
Ne, Rohlík do Čimelic opravdu nejezdí, to se dá během vteřiny ověřit na jejich webu. Košík ano.
@Anicka922 píše:
Prosím???Jaké dvě kila???Prosím můžete mi maminky poradit jak sem vložit nějaké foto??Mám potvrzení kdy jsme předevčírem vkládala do pokladny 1600 Kč, není možné aby jste se schovavala za anonym a dělala jste že mě blázna.
Psala jsem, ze vzdycky se da domluvit ve skole na splatkach, ze tech dam dve stovky, po vyplate zbytek.
@Anicka922 a mas bankovní účet? Banka ti muze dočasně poskytnout třeba debet, ze můžeš jít na účtu do minusu, tak by sis třeba tisícovku pujcila a příští tejden to tam dorovnas a nemusis nikde zebrat.
Škoda, že jsi tak moc nedůvěryhodná, Čimelice jsou pro mě zajížďka asi tak 3 minuty po cestě na chatu. Ale tipuju, že na jablka z zahrady a včerejší pečivo bys stejně zvědavá nebyla, nejsem Rohlík, žejo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Jako jo povinné… ale jsem si naprosto jistá že naši romští sociálně slabí spoluobčané když mají třeba 4 děti fakt neplatí za každé 1500… smaozřejmě ono je to taky na každé škole jinak těch 1500 si myslím že je poměrně vysoká částka jinde je to třeba i méně.