Maminky prosím, mám problém s potravinami

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9243
26.10.23 14:07

@Kriss Tina
Chvili po materske a pritom 2 roky bez vyzivneho.

Příspěvek upraven 26.10.23 v 14:08

• načítám...
1831
26.10.23 14:08
@Anicka922 píše:
@Kriss Tina víte ono je příjemné když vám pak paní učitelka napíše, že v Pokladne nejsou peníze že nebude moc syn na divadlo apod. Spousty maminek mi to tady nevěří ale já má důkazi jako jsou e-maili ze školy.

Nepříjemné to určitě je, to věřím. Je i blbý vysvětlovat dítěti, že nepůjde na divadlo, když všichni ostatní půjdou. Ale kdybych měla na výběr jestli bude mít divadlo nebo večeři, pro mě by ta volba teda byla jasná :nevim:.

• načítám...
2835
26.10.23 14:13

Nebo pošlu stovku a zbytek po výplatě :nevim:

• načítám...
15514
26.10.23 14:15
@Anicka922 píše:
Maminky mějte se hezky. Nebydlíme v Čimelicích a jsem ráda že jsem neuvedla přesný název místa. Tak jako některé se taky schovavate za anonymitu já také musím být něčím krytá. Bydlime s dětmi zde 10 měsíců a máme se jinak moc fajn. Bohužel nastala špatná situace a já se jí snažila řešit. Rozhodně nežebrám, pouze jsem si nevěděla rady.Kdyz jsem od začátku viděla jak některé jsou až zákeřně zlé a nepřející tak jsem ráda že jsme si alespoň trocha soukromí uchovaly. Bydlim od Čimelic necelich 5 minut ale v životě jsem tam nebyla. Zaměstnání mám v místě bydliště. Nejsem žádná žebračka ale pracující matka. Neznamená přeci hned to, že syn nebyla ve školce, že jsem nepracovala, to jsou právě ty závěry některých maminek už v tom vidí bohužel jen to nejhorší.
Proč v tom už hledáte věci vedlejší? Proč když nechcete pomoc tak komentujete a srážíte ještě více?

Né, ty vůbec nežebráš. :roll: :mrgreen:
Je fajn, že se máte tak moc dobře. Děti sice nemají co jíst, ale máte se super. :roll:

Fakt se reakcím divíš? Víš kolik takových žebráků a podvodníků už tady bylo? :roll:

• načítám...
ludmilaadamkova
26.10.23 14:18

Holky všímáte si, že tady snad obden každej den nějaká diskuze s odkazem na donio nebo přímo maminka v těžké situaci.

Příspěvek upraven 26.10.23 v 14:19

• Upravit
2835
26.10.23 14:19

No to je jedno, na to už je pozdě.
Koupila bych za 5 kč kvasnice, klidně dvoje troje a napekla, co jiného…u nás se v takovém případě pekl chleba a buchta a vařila čočka a česneková polévka ( brambory, česnek, trocha zeleniny, pokud byla) Br…nerada na to vzpomínám. Nakrmit na týden 4 dětí a dva dospělé za 50 kč…mně se finančně táák ulevilo, když jsem se zbavila chlapa :mrgreen:

• načítám...
56505
26.10.23 14:20

Maminky se ti tu snaží pomoct a ty tu lžeš. Styď se!

• načítám...
Anonymní
26.10.23 14:21
@guineapig píše:
Já nevím, podala to tak, že nabízí dýni na polívku, myslela to vážně, nebyl v tom žádný výsměch :nevim:

No jasně. Stačilo hned napsat, že mlžila ohledně bydliště a ne se s tou školou vykrucovat. I když nechápu, proč psala o Čimelicích, když je třeba v Mirovicích (tam Rohlík jezdí a mají i školní pokladnu). Akorát o sobě vzbuzuje ještě větší pochybnosti. Však já bych tu dýni a další jídlo dovezla klidně i do Mirovic. Jen se mi teď vážně už nechce.

• Upravit
24713
26.10.23 14:21
@Anicka922 píše:
@lucad77 prosím Jak smazat tuto diskuzi aby mi nechodili takové zprávy? Dekuji :)

Napsat adminům. @admin

• načítám...
ludmilaadamkova
26.10.23 14:22

Jako storka o paní co se jmenuje Anna Lisa bydlí v Čimelicích ale vlastně nebydlí a nikdy tam nebyla. Jezdí tam rohlík, ale vlastně je to košík přičemž musela dát do školy 1600 což ji natolik finančně rozhodilo (jinak jsou uplně v pohodě) že nemají co jíst.
Soatává hmotnou nouzi ale zároveň nemá vyřešené alimenty. :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
ludmilaadamkova
26.10.23 14:24
@Anonymní píše:
No jasně. Stačilo hned napsat, že mlžila ohledně bydliště a ne se s tou školou vykrucovat. I když nechápu, proč psala o Čimelicích, když je třeba v Mirovicích (tam Rohlík jezdí a mají i školní pokladnu). Akorát o sobě vzbuzuje ještě větší pochybnosti. Však já bych tu dýni a další jídlo dovezla klidně i do Mirovic. Jen se mi teď vážně už nechce.

přesně tak… pokud bych potřebovala pomoc tak snad alespoň napíšu reálně jako to je… protože jak člověk začne mlžit je ot naprosto nedůvěryhodné.

• Upravit
15103
26.10.23 14:27
@Anonymní píše:

Vidíš, a možná by bylo fajn, tam zrovna jet a vyzjistit, jak to skutečně je :think:

• načítám...
56505
26.10.23 14:28
@ludmilaadamkova píše:
Jako storka o paní co se jmenuje Anna Lisa bydlí v Čimelicích ale vlastně nebydlí a nikdy tam nebyla. Jezdí tam rohlík, ale vlastně je to košík přičemž musela dát do školy 1600 což ji natolik finančně rozhodilo (jinak jsou uplně v pohodě) že nemají co jíst.
Soatává hmotnou nouzi ale zároveň nemá vyřešené alimenty. :mrgreen: :mrgreen:

Takové spojení jmen není v ČR. České databáze ho nenašly. :lol: Podívala jsem se na dva weby.

• načítám...
53190
26.10.23 14:29

Tohle je vážně smutný. Jak má pak člověk někomu věřit a chtít pomoct? Holky, napsala vám někomu třeba aspoň SZ? Několik z nás tu psalo, že by jí něco dovezly nebo poslaly pár korun, ale ona jen kopala, překrucovala, vymýšlela proč co nejde. Já od jisté doby pomáhám také jen „z ruky do ruky“, případně přes prověřené organizace. Takhle může napsat kdejaká trubka, co prohulí poslední prachy a děti jsou pro ní jen jako zdroj mateřské. Čímž nechci říct, že tohle zrovna je případ zakladatelky, ale lhala nám od začátku. A diví se, že jsme nedůvěřivé :poblion:

• načítám...
53190
26.10.23 14:32

Mimochodem, zakladatelko, jak sis představovala, že ti někdo pošle potraviny na adresu, kterou odmítáš uvést pro zachování své anonymity? Vážně jsi takhle jednoduchá? :nevim: Tobě i kdyby někdo pomoci chtěl, neměl šanci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!