Maminky prosím, mám problém s potravinami
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@vokishka píše:
Nikdy jsem o nicem takovem neslysela, je to divny postup. Obedy se plati v jidelne, ruzne akce primo pri akci, tridni fond se da klidně domluvit po castech nebo pockaji do vyplaty.
To už není pravda.
@ludmilaadamkova My máme něco podobného, ale říká se tomu sponzorský dar a dětem z toho pak platí autobusy, vstupy.
@pikola píše:
Tak já nechtěla remcat, co dělá v 6 letech ce škole
Já občas taky ten věk ze zvyku říkám blbě, ale mám dítě ve druhý třídě. O vrstevnících mám celkem přehled, Čimelice jsou malý… Možný je všechno, mohla se přistěhovat, ale to by na mě asi reagovala jinak.
- Upravit
@Havlova píše:
Taky mi ji to připomnělo.
Mně hlavně tím, jak zakladatelka hned v úvodním příspěvku zmínila ten rohlík, kdežto v té minulé diskuzi to vyplynulo z pomoci přispívajících.
@vokishka Ano obědy platím v jídelně. Školní pokladna je něco jiného. Tam se vloží peníze a škola tak z toho čerpá na výlety, SRPŠ, různé akce apod.
@Anicka922 píše:
@ludmilaadamkova To je školní pokladna, kde vložíte finance a z toho pak čerpa škola celí rok, na výlety, na fotografie SRPŠ apod.
Když tam pak ty peníze nejsou, tak je to problém.
Nic takového není povinného a určitě by se to nezblaznilo do výplaty. Kdybych neměla na chleba, tak určitě nebudu platit dětem výlety na rok dopředu.
@Anicka922
Z jakeho duvodu neberes 2 roky výživné?
Bez stanoveni vyzivneho ci bez podani oznameni na otce pro neplaceni ti uznali hmotnou nouzi? Nevěřím.
Chvili po materske jsi se 6ti letym ditetem?.
Nechce se ti do Jednoty ani k Vietnamci, kdyz mas doma jen testoviny?
Je to cely divny, i tvuj styl psani.
@Anonymní píše:
Já občas taky ten věk ze zvyku říkám blbě, ale mám dítě ve druhý třídě. O vrstevnících mám celkem přehled, Čimelice jsou malý… Možný je všechno, mohla se přistěhovat, ale to by na mě asi reagovala jinak.
Jezdí vám v Čimelicích rohlík?
- Upravit
@Anicka922 píše:
@ludmilaadamkova To je školní pokladna, kde vložíte finance a z toho pak čerpa škola celí rok, na výlety, na fotografie SRPŠ apod.
Vzdycky se da domluvit dat to tam na splatky. SRPS je nepovinne. Urcite nejedou hned na vylet a nefoti se za 800.
@Anicka922 píše:
Lžeš, v září jsme platili dvě kila.
- Upravit
@Kriss Tina píše:
Nic takového není povinného a určitě by se to nezblaznilo do výplaty. Kdybych neměla na chleba, tak určitě nebudu platit dětem výlety na rok dopředu.
Ježiš, syn už je na druhé škole a povinné to je. Mělo se to tedy už poslat koncem srpna nebo začátkem září. My posílali 1500 korun na jednoho.Je to na pracovní sešity a podobně.
@boball ne není to povinné, nemůžou po tobě nic takového vymáhat. U nás je to taky, ale museli to všichni odsouhlasit.
@boball píše:
To už není pravda.
No u nas jo. Kdyz rodice nemaji penize, ceka se se vsim do vyplaty. Klidne i zaplati pracovni sesity po mesici, jako letos jedni. Vetsina trid u nas nema ani tridni fond, vse se plati primo pred akci. A kdyz nekdo tridni fond vybira, pocka. Pokud je to takova rodina a matka rekne, ze potrebuje pockat, ze da zatim treba dve stovky, neni problem.
Prosím???Jaké dvě kila???Prosím můžete mi maminky poradit jak sem vložit nějaké foto??Mám potvrzení kdy jsme předevčírem vkládala do pokladny 1600 Kč, není možné aby jste se schovavala za anonym a dělala jste že mě blázna.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!