Maminky prosím, mám problém s potravinami

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28
26.10.23 12:07

Prosím, pro ty, kteří píší ať poprosím svoji rodinu apod.
Maminky, kdyby tato možnost šla, tak zde nepíšu příspěvek. Nechci žádné peníze, chtěla jsem jen pomoci s potravinami. Bydlime v okresu Písek. Jsem normální slušná, česká maminka která tento měsíc nevyšla a zkouším najít pomoc.Sve mamce pomáhám sama i já když mohu. Otec dětí s námi není druhým rokem a výživné nedostávám.

• načítám...
33575
26.10.23 12:09
@Anicka922 píše:
@arinecka prosím,nejde člověk který by byl zvyklí někoho se o něco prosit. Kdybych měla tu možnost tady okolo nikoho poprosit, poprosím je a neprosím tady maminky které mají své starosti. Prostě jsem si nevěděla rady a tak jsem zkusila napsat svůj dotaz sem.

Jo, teď jsi mi potvrila, co jsem si myslela.

• načítám...
53190
26.10.23 12:10
@Anicka922 píše:
Maminky, kdyby tato možnost šla, tak zde nepíšu příspěvek. Nechci žádné peníze, chtěla jsem jen pomoci s potravinami. Bydlime v okresu Písek. Jsem normální slušná, česká maminka která tento měsíc nevyšla a zkouším najít pomoc.Sve mamce pomáhám sama i já když mohu. Otec dětí s námi není druhým rokem a výživné nedostávám.

Jakto? Je to v procesu řešení na soudu?
Víš, já bych vždycky ráda pomohla, zrovna dnes jedu na chatu do okresu, kde bydlíš, ale když vidím, že by ses mohla mít fajn, stačilo by trochu chtít, tak mě tyhle spasitelský nálady přecházejí.

• načítám...
Anonymní

Budu zlá. Tohle bych mohla napsat taky. :nevim: a ještě požádat i zaplacení pojistky, telefonu, a nájmu. :nevim: :roll:

No, v Lidlu prodávají tasky se základními potravinami. Potravinové banky a za obchodaky se taky nakupuje. Do popelnic vyhazuje potraviny. Někdy úplně zbytečně. Znám spoustu lidí, kteří tam takhle nakupuju spoustu ovoce a zeleniny.

• Upravit
202

Upřímně myslím že by bylo pruhlednější kdyby Ti někdo ochotný ty potraviny předal tváří v tvář, já bych nákup online s kurýrem domu brala taky:)

• načítám...
28
26.10.23 12:11

@johanka.1987 Dobrý den, zřejmě si z toho děláte legraci ale neznáte situaci a už by jste někoho soudila.
Já když mohu tak také pomáhám s oblečením na charitativní sbírce a také pomáhám cizím maminkám. Slušně jsem poprosila tak se nemusíte prosím posmívat. Není to příjemná situace.

• načítám...
35781
26.10.23 12:12
@Anicka922 píše:

Tak ale když nevyjde jeden měsíc, to nemáte doma nic? Máma vám nedá ani pytel nudlí? Jako co za nákup by sis představovala? :nevim: Tak velké děti a ty chodíš teprve pár dní do práce

• načítám...
28
26.10.23 12:13

@EvaDDD @EvaDDD ano 😊

• načítám...
37131
26.10.23 12:15

@Anicka922 v první řadě by se měl starat otec dětí. Důvod proč nic neplatí? Mate soudem určené výživné? Pokud ano, proč si na nej zatím nepodala TO? Promiň, ale dotovat někoho, kdo má možnost peníze získat, jen stačí obehnout nějaký úřad a zmacknout otce, se asi nikomu nebude chtít.

• načítám...
53190
26.10.23 12:16

Píšeš, že je to první měsíc, kdy nevycházíte. Určitě tedy doma máte nějaké základní potraviny z dřívějška, ze kterých lze vařit, mouku, cukr, olej, mléko, možná konzervy, těstoviny, rýži. Takové ty běžné věci, co člověk nekupuje na 14 dní dopředu, ale má prostě v zásobě. Co tedy konkrétně byste potřebovali?

• načítám...
28

@pikola Neznáte situací teď ani před tím. Vse bych rozepsala mamince která by nám chtěla pomoci. Hledala jsem jen pomoc protože mám doma dvě děti.

• načítám...
140238

@Anicka922 bylo by dobré napsat odkud jsi, někdo by třeba pomohl

• načítám...
53190
26.10.23 12:19

Tohle je klasické „nezajímejte se o mě, jen pošlete kurýra s potravinami, jinou pomoc nechci. Nemůžu si za to sama, stát se to může každému, nemoralizujte“. Určitě spousta z nás ráda pomůže, pokud tu svou situaci trochu rozvedeš.

• načítám...
1543
26.10.23 12:19
@Anicka922 píše:
Dobrý den
Maminky jsem zde nová. Registrovala jsem se z důvodu, že si nevím rady a tak zkusím najít pomoc tady. Koukám ale že tu jsou zajímavé diskuze a ráda zůstanu :)
Teď k věci. Ocitla jsem se v situaci která není příjemná a není příjemné to řešit i zde. Jmenuji se Anna Lisa, ale můžete mi říkat Aničko :) Je mi 33 let a s dětmi jsme zůstali sami, bohu dík pro nás.
Maminky, já v situaci kdy nemám dětem co dát jíst, tedy ne do slova. Dnes to ještě zvládneme ale do příštího čtvrtka je to celkem větší doba a já tady toho moc nemám. Je to vážně trapas a ostuda ale já jsem chvíli po mateřské v zaměstnání a první výplata mě čeká za 14 dnů. Pobiram i hmotnou nouzi ale myslím že ta mi pak bude odebrána, ale uvidíme. Nežádám o peníze ale pokud by nějaká ochotná maminka nám mohla třeba nakoupit přes nějaký rohlík nebo Tesco, byla bych vděčná a ochotná vrátit třeba i část z částky. :(
Prosím, doufám že mi nebudete přát negativní věci ale do této situace se vážně může dostat každý. Toto jsme zažili jednou kdy nám bývalí muž nepřinesl peníze domů a přijel až po kolika dnech domu. Prostě maminky teď vaznez, jsem na dně bez nápadu. Dekuji. Vážně peníze nechci!!!Děkuji :mavam:
@Anicka922 píše:
@Náměsíčná Ahoj mám, já jsem se informovala už již včera, jen to není hned.. Musím mít nějaký souhlas od ospodu ale až tak daleko jsem nedošla, tato situace není že se opakuje, prosím maminky pochopte mně. Tento měsíc byl co se týče všeho náročnější než obvykle. Jedna se o dvě děti. Anička 12 let a Péťa 6 let.

Tys byla s mladším doma 6 let?

• načítám...
65161
26.10.23 12:25
@Anicka922 píše:
@Náměsíčná Ahoj mám, já jsem se informovala už již včera, jen to není hned.. Musím mít nějaký souhlas od ospodu ale až tak daleko jsem nedošla, tato situace není že se opakuje, prosím maminky pochopte mně. Tento měsíc byl co se týče všeho náročnější než obvykle. Jedna se o dvě děti. Anička 12 let a Péťa 6 let.

Zajimavy, jsi chvili po materske, ale dite ma sest let? Jestli ty nas trosku nelakujes.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!