Maminky prosím, mám problém s potravinami

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
76958
26.10.23 15:15
@Anicka922 píše:
Maminky děkuji za tu pomoc s Twistem :) vyřešeno 😊Vůbec mě to nenapadlo :kytka:

no vidíš maminko :mavam:

• načítám...
32186
26.10.23 15:17

@stinga no fakt mě zaráží, jak potřebuje každou chvíli někdo pomoc, ale nemá kamarády, sousedy a rodiče taky peníze nemají…nemám nikoho takového kolem sebe…kdo by neměl fakt nikoho…

• načítám...
76958
26.10.23 15:19
@Monchichik píše:
@stinga no fakt mě zaráží, jak potřebuje každou chvíli někdo pomoc, ale nemá kamarády, sousedy a rodiče taky peníze nemají…nemám nikoho takového kolem sebe…kdo by neměl fakt nikoho…

jedině už by všechny ty blízké lidi vysál a už také nedají

• načítám...
28
26.10.23 15:19

@unuděná už vyřešeno 😊 samozřejmě nebudu své informace zveřejňovat veřejně ale jen že osobě která chce pomoci. Mějte se hezky 🙂 jen jsme vám chtěla říct že jste mi v mnoha věcech krivdili ale to už je jedno teď v podstatě.

• načítám...
53190
26.10.23 15:20
@Anicka922 píše:
@unuděná už vyřešeno 😊 samozřejmě nebudu své informace zveřejňovat veřejně ale jen že osobě která chce pomoci. Mějte se hezky 🙂 jen jsme vám chtěla říct že jste mi v mnoha věcech krivdili ale to už je jedno teď v podstatě.

A které osobě, která ti tu chtěla pomoci, jsi je tedy sdělila? Ze začátku tu padlo několik vstřícných nabídek na pomoc.

• načítám...
76958
26.10.23 15:21
@Konnny píše:
@Kriss Tina
Chvili po materske a pritom 2 roky bez vyzivneho.Příspěvek upraven 26.10.23 v 14:08

a dítě má 6 let, :nevim: já měla za to, že rodičák je max do 4 let věku, a mateřská do 6 měsíců :nevim:

• načítám...
2727
26.10.23 15:21
@vokishka píše:
Psala jsem, ze vzdycky se da domluvit ve skole na splatkach, ze tech dam dve stovky, po vyplate zbytek.

V synově škole to funguje tak, že každý student má školní účet s vlastním v. s. Začátkem roku rodiče převedou cca 1500,– Kč. Z toho si škola stahuje peníze třeba na SRPŠ, pracovní sešity, divadlo, besedy,… Účet nesmí být v mínusu.
Na konci školního roku, když je školní výlet tam cca 1000,– přidám.

• načítám...
76958
26.10.23 15:23
@ludmilaadamkova píše:
Holky všímáte si, že tady snad obden každej den nějaká diskuze s odkazem na donio nebo přímo maminka v těžké situaci.Příspěvek upraven 26.10.23 v 14:19

a je tu další „Cestování s dětmi a po ČR“ - chlap si chce založit cestovku a má sbírku na Donio a je to zde :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
28
26.10.23 15:28

@unuděná pouze jedna paní mi nabízela pomoc finanční a tu jsem hned přeci odmítla a druhá paní myslím že dýni. Pak tu jedna paní navrhla nákup na rohlík a zaplatit přes twisto přes kartu tak tuhle možnost jsem nevěděla a vyšlo to. Zítra mezi 9-10 hodinu rohlík dorazí, holky tak se mi ulevilo :kytka:

Příspěvek upraven 26.10.23 v 15:29

• načítám...
65294
26.10.23 15:29
@boball píše:
No, ale domluvila jsi se předem, zakladatelka nejpíš ne, už měli nakoupeno, tak ted chtějí peníze. V naší škole, kam syn chodil donedávna nám prostě řekli, že nemusíme kupovat ani pomůcky na výtvarnou výchovu, vše kupovali z toho a já byla ráda, že to mám z krku. Pochopitelně, pokud by někdo pracovní sešity odmítnul koupit úplně, je škola povinná ti je okopírovat. O tom vím, ale nikdo se tady asi nepovažoval za takovou socku, aby na tom opravdu trval.

ne, nejsou povinni ti to okopírovat, ale půjčit. A ty to musíš vrátit ve stejném stavu. Jako učebnice.

• načítám...
2727
26.10.23 15:30
@stinga píše:
a je tu další „Cestování s dětmi a po ČR“ - chlap si chce založit cestovku a má sbírku na Donio a je to zde :cert: :cert: :cert: :cert:

To je až nechutný. :zed:

• načítám...
24897
26.10.23 15:32

@Anicka922 což je ovšem velmi krátkozraké a absolutně to neřeší tvůj hlavní problém!!
kdy musíš bezpodmínečně řešit oficiálně výživné a svůj měsíční rozpočet…
aby se ti tohle prostě už nikdy nestalo…

• načítám...
15108
26.10.23 15:32
@vokishka píše:
ne, nejsou povinni ti to okopírovat, ale půjčit. A ty to musíš vrátit ve stejném stavu. Jako učebnice.

ve stejném stavu, je asi těžko vrátíš, když do nich píšeš :mrgreen:

• načítám...
24723
26.10.23 15:35
@boball píše:
ve stejném stavu, je asi těžko vrátíš, když do nich píšeš :mrgreen:

No do toho psát nesmíš. Můžeš si to někde nechat okopírovat a svázat na své náklady, když to nejsi schopna zakoupit. Tu hloupou ze sebe děláš schválně?

• načítám...
15108
26.10.23 15:37
@lucad77 píše:
No do toho psát nesmíš. Můžeš si to někde nechat okopírovat a svázat na své náklady, když to nejsi schopna zakoupit. Tu hloupou ze sebe děláš schválně?

Já jsem hloupá a ty nevíš, co jsou pracovní sešity. do kterých se vypracovávají úkoly, píše se do nich i ve škole. Jsou na angličtinu, češtinu i mtematiku. Pokud jste někde sto let za opicema, tak laskavě neurážej, když nevíš.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!