Firma Farmasi

16
8.10.23 12:44

Firma Farmasi

Ahooj všem,
Chtěla bych se tu podělit o mou zkušenost s Firmou Farmasi. Opravdu kosmetika netestuje na zvířatech? Opravdu je veganská a neobsahuje žádné parabeny? Vyděláte si tím? To vše se dozvíte v tomto článku.
Teď je kolem této značky haló..Protože používám soc. sítě jako skoro každý, noo jedna nejmenováná influcerka slečna T. dala na Stories, že hledá do svého „týmu“ další lidi. Kdo má zájem, ať ji napíše. Tak jsem si řekla, proč ne, zkusím to. Napsala jsem ji: že má zájem. Ozvala se mi asi po 2 dnech. Poslala video, kde byla ona a mluvila, jak to probíhá atd. Sladké řečičky..Vyděláte si hodně, nemám v mém týmu, žádné influcerky, a přesto si vydělávají hezké peníze. Už to trošku smrdí, ne? Bohužel na to letí naivní maminky, co jsou s dětmi doma a trapní se na internetu jak kosnetika funguje. Dále to pokračovalo tak, že nás přidala do „týmu“ na instagrum do skupinky. Tam nám vysvětlovala jak to probíhá. Zaregistrovaly jsme se na Farmasi, kde jsme vyplnily bydliště, číslo sponzora, info o nás. Dostaly jsme odkaz, přes který se měly zákaznice přihlašovat. My tím jsme měly sbírat jaksi body a peníze. Když si lidé obj. přes tvůj odkaz na Farmasi, získáš body a peníze za nákup. Příklad. Řasenka stojí přes odkaz 200,–Kč. Ale protože se zákaznice přihlásila přes tvůj odkaz, dostane slevu a řasenka ji výjde na 150,–Kč. Takže ty vlastně na tom „vyděláš“ 50,–Kč 🤣. Dost směšný. Kolik zákaznic musíš každý den sehnat, abys byla furt v plusu? Hooodně. Neseženeš. Tahle Firma je dost proflaknutá, a dělá ji každá druhá. Vlastně influcerky jsou za to placený, co mají lidem říkat, jak s námi komunikovat, jak nás přesvědčovat. Je to jedna velká LEŽ. Vlastně seš černá ovce trhu. Navíc firma Farmasi tvrdí, že netestuje na zvířatech, opak je pravdou. Testuje. Má v certifikátu růžového králíčka, který uděluje společnost PETA. Ačkoliv by se mělo jednat o certifikát, který značí kosmetiku netestovanou na zvířatech a neobsahuje žádné živočišné složky. PETA si zakládá „na důvěře“ a certifikát uděluje těm firmám, které si za něj zaplatí, a které v čestném prohlášení uvedou, že netestují. Kontroly však ze strany organizace neprobíhají. Jediný spravný králíček pro netestovanou kosmetiku je skákající černý králíček. Dále Farmasi uvádí, že je veganska, ale..Veganská kosmetika nesmí obsahovat žádnou živočišnou a zároveň by neměla být testovaná na zvířatech, ať už výsledný produkt či jeho jednotlivé komponenty. Ale pozor! To že je produkt veganský, ještě nemusí nutně znamenat, že nebyl netestován na zvířatech. Obecně lze říci, že se jedna o dvě kategorie: veganská kosmetika (vegan cosmetics), což v našem připadě Farmasi má v certifikatu, takže testuje. Druhá varianta netestovaná kosmetika (Cruelty-free-cosmetics). Dále různé šampóny na Farmasi obsahují nebezpečné látky. Např. jejich wow Česnekový šampón :D. Obsahuje 2 látky, které způsobují rakovinu. Další látka sodium laureth sulfate. Tato látka slouží jako změkčovač ( to je ten pocit, když si myslíte, že to funguje na vlasy, ale opak je pravdou. V budoucnosti s tím můžete mít problémy) ve stupnici 4 nevyhovující/potencionálně dráždivá chemická složka. Je to jen všechno pozlátko. Když jsem psala slečnám, které už nějakou tu zkušenost nabraly..Tak jedna prodávala vyrobky půl roku. Dostala se na 6% za to, že se dostanete na pozici 6% dostanete odměnu 600,–Kč jak směšné. Takže holčina dřela půl roku, aby dostala odměnu 600,–Kč 🫣. Směšné, že? Napsala mi, že si tím vyděla pouze pár stovek. Nebyla by spíš lepší brigáda? Byla. Další holčinu, kterou jsem oslovila prodávala čtvrt roku. Též se dostala na pozici 6%, též dostala po čtvrt roce odměnu 600,–Kč a vydělala si tím kolem 3tisíce korun. Když jsem tohle všechno zjistila, řekla jsem si, že jsem hloupá, že jsem nějaké influcerce T. naletěla. Poučení, nevěřte influcerům, zjišťujte si informace, ptejte se kamarádů, rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17347
8.10.23 13:06

A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.10.23 13:13

@azaleila naivita lidí. Jestli si to nechopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
8.10.23 13:26
@Nikománie píše:
@azaleila naivita lidí. Jestli si to nechopila

Normální člověk tyhle podvodné pseudofirmy ignoruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17347
8.10.23 13:30
@Zumpa píše:
Normální člověk tyhle podvodné pseudofirmy ignoruje.

Já jsem to pochopila. Proto právě nechápu, že zakladatelka objevila Ameriku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
8.10.23 13:38

Asi vím, o kterou influencerku jde. Vždycky mi přišla dost nedůvěryhodná a to, co na Instagramu prezentuje spíš směšné. Obecně mě tyto věci nechávají úplně chladnou.
To jsou ty sociální sítě. Dobrý sluha, ale zlý pán. Naivní lidí si opravdu můžou myslet, že někoho na jejich základě znají. Je třeba stále používat zdravý selský rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.10.23 14:01

Já tomu nerozumím. Firma normálně prodává za 200. Ale když si to zákaznice koupí za 150 přes affil odkaz, tak ta s odkazem má z toho 50? A kde se to pade vyvinulo?
Ano, 200-150= 50, ale tady tak nějak obráceně, nebo ne?
A kolik zákaznic se musí sehznat, aby někdo byl furt v plusu? No, podle mě stačí jedna a jsem v plusu těch 50, nebo zase ne?
Potom úplně nechápu těch 6%. To je co a z čeho? Možná bych bez dalšího chápal, že dostane 6% z obratu. Ale s tím mi nekoresponduje těch 25% u tý řasenky.
A že někdo dře půl roku na 6%- a za to dostane 600- na tom je špatně co? Snad (teda myslím) celýho toho půl roku vydělává na těch prodejích.
A nebyla by lepší brigáda? Byla, nějaká jiná, ale tohle je právě ta BRIGÁDA, po které ženy touží, nebo ne? Práce z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
14.2.24 18:08

A jaké látky šamponu způsobují rakovinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.24 19:05

Farmasi šampony

Ahoj oživuji příspěvek ohledně farmasi. Když tak čtu o cesnekovem samponu i tak mi jedna paní co děla farmasi tvrdí jak to je bez chemie :lol:. Premyslela jsem aspoň nad keratin samponem, ale to bude asi stejný sajrajt ze? Jsem tehotna tak mám strach si dat nějaké hnusy na hlavu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
18.5.24 19:33
@Anonymkaaa93 píše: Více

MLM dýleři ti nalžou cokoli, jen aby ty svoje srajdy prodali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
18.5.24 19:39

@Anonymkaaa93 Lidi v MLM jeden den naskočí na letado a druhý den mají ostatním radit o něčem čemu ani z bla nerozumí.
Jen jim hoří za patama aby něco prodali a nejlíp do toho navezli další. Bez toho nedostanou ani korunu, takže ano. Nakecají cokoliv, aby jim to někdo koupil.
Od těch firem hlavně běžet opačným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.24 19:46

Děkuji za odpovědi.. radši se člověk zeptá 2× než potom litovat. Raději to pokoušet nebudu ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.24 20:59

@Nikománie Tak paninko, víme o vás, ten to pomlouvající komentář, jste napsala jen a jen pouze z toho že jste byla dotčena že vás za podvody vyloučili a upřímně pomluví se dají taky řešit jako trestný čin, tak se zamyslete nad tím co děláte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.24 21:03

@Ivan PPZ konečně někdo s mozkem a přemýšlí, gratuluji, mezi těmito ovcemi co se nechávají strhnout pomluvou je to zázrak 👏🏼 👏🏼 👏🏼 👏🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
10.6.24 21:03

PaninkoMária, ty jsi bl8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!