Pro Martínka
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hodně bych se divila, kdyby o tom ještě někdo nevěděl, je to mediálně tak neuvěřitelně propíraný, že každý, kdo má internet, už o té sbírce MUSÍ vědět i kdyby nechtěl… Trochu se bojím, aby to pro některé nemělo opačný efekt, viz například solidarita pro UA - a kde jsou teď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
Hodně bych se divila, kdyby o tom ještě někdo nevěděl, je to mediálně tak neuvěřitelně propíraný, že každý kdo má internet, už o té sbírce MUSÍ vědět i kdyby nechtěl… Trochu se bojím, aby to pro některé nemělo opačný efekt, viz například solidarita pro UA a kde jsou teď.
pro Ukrajinu je to dlouhodobé, už to trvá dlouho. A je to takové trochu abstraktní. Tohle je jednorázová částka a to dítě je hmatatelné, jestli mi rozumíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem mu peníze poslala před několika dny.Je to smutný, když léčba existuje a on se k ní bez sbírky nedostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
Hodně bych se divila, kdyby o tom ještě někdo nevěděl, je to mediálně tak neuvěřitelně propíraný, že každý, kdo má internet, už o té sbírce MUSÍ vědět i kdyby nechtěl… Trochu se bojím, aby to pro některé nemělo opačný efekt, viz například solidarita pro UA - a kde jsou teď.
Tak tohle snad ani nejde srovnávat, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem si říkala, že kdyby milion lidí poslal blbou stovku, ty peníze by se sešly. Co to je dneska stovka, to je kafe nebo nákup ranní svačiny. Ti rodiče nikdy nedají dohromady sto milionů, ale lidi by to dát mohli docela snadno. A ten chlapeček je na tom teď fakt špatně a mohl by být úplně zdravej díky té léčbě. Fakt pro nás ostatní pár korun. Takže já jsem poslala něco málo, a doufám, že se najde dost ostatních, kteří taky něco málo pošlou ![]()
A jak tu někdo psal - jestli je někdo otrávený z toho, že zoufalí rodiče shání pomoc jak se dá, tak to o něm vypovídá, že je asi už pěkně vyhořelý. Já jim přeju, aby se částka vybrala, vždyť jde o život jejich dítěte. Každý tu máme děti nebo skoro každý a udělali bychom taky nemožné, kdyby byly nemocný a byla šance na léčbu. Však plno lidí dělá nemožný i když šance na léčbu není…ale tady dokonce je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba já jsem o té sbírce nevěděla (na tv na zprávy apod se u nás nedíváme) takže jsem ráda za tento příspěvek a něco málo jsem poslala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx píše:
Tak třeba já jsem o té sbírce nevěděla (na tv na zprávy apod se u nás nedíváme) takže jsem ráda za tento příspěvek a něco málo jsem poslala
tak já to viděla na Blesku a Nově, jiná média to nějak nezveřejňují
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka já jen že tu bylo psáno že je to hodne mediálně propírané…rozhodně asi méně než tehdy ty kluci se SMA který potřebovali na léčbu 50 mega..ale pravda tehdy jsem ještě chodila do práce a tam se klienti na TV koukali…nicméně ti kluci tam byli snad ob den…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak nevím, jak dlouho to běží, ale lidi posílají. Taky jsem poslala, i když jinak mám jen trvalou platbu na Anděla a jinam nepřispívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak já to viděla na Blesku a Nově, jiná média to nějak nezveřejňují
Blesk nečtu a zprávy TV Nova nesleduji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
Hodně bych se divila, kdyby o tom ještě někdo nevěděl, je to mediálně tak neuvěřitelně propíraný, že každý, kdo má internet, už o té sbírce MUSÍ vědět i kdyby nechtěl… Trochu se bojím, aby to pro některé nemělo opačný efekt, viz například solidarita pro UA - a kde jsou teď.
Zaplaťpánbu opačný efekt není, peníze přibývají, je takový zájem, že až vypadává příjem. Taky jsme přispěli a ještě se chystáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
div se, ale já o tom do teď nevěděla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liška32 píše:
Jsem si říkala, že kdyby milion lidí poslal blbou stovku, ty peníze by se sešly. Co to je dneska stovka, to je kafe nebo nákup ranní svačiny. Ti rodiče nikdy nedají dohromady sto milionů, ale lidi by to dát mohli docela snadno. A ten chlapeček je na tom teď fakt špatně a mohl by být úplně zdravej díky té léčbě. Fakt pro nás ostatní pár korun. Takže já jsem poslala něco málo, a doufám, že se najde dost ostatních, kteří taky něco málo pošlouA jak tu někdo psal - jestli je někdo otrávený z toho, že zoufalí rodiče shání pomoc jak se dá, tak to o něm vypovídá, že je asi už pěkně vyhořelý. Já jim přeju, aby se částka vybrala, vždyť jde o život jejich dítěte. Každý tu máme děti nebo skoro každý a udělali bychom taky nemožné, kdyby byly nemocný a byla šance na léčbu. Však plno lidí dělá nemožný i když šance na léčbu není…ale tady dokonce je
![]()
naprosto a z celého srdce s tebou souhlasím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji ti, ze jsi to sem dala. DVTV „odemkla“ cely rozhovor. Mela jsem neco v kosiku boprix, tak jsem to zavrela a ty penize co bych utratila tam, jsem mu poslala. Tak jeste jednou moc dekuji! Donio ted pada, tak ani nevim kolik tam je, ale pry se to dnes hodne pohnulo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
https://www.donio.cz/…pro-martinka
U Nikol probíhá další sbírka. Tentokrát jde o všechno.
Prosím aspoň o sdílení 🙏🏻