Pro Martínka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5290
23.9.23 21:06

@DandátkoP Podle studie, má ta léčba velkou úspěšnost. Tak se musí věřit, to je asi tak všechno, co se dá teď dělat. Věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.9.23 21:08

My určitě pošleme. Čekáme, až to nebude zahlcené, ať můžeme poslat peníze. Manžel se o to pokusil několikrát a zatím marně. Ale to bylo v době, kdy o tom mluvili ve zprávách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5290
23.9.23 21:08

@bedrisek Psali,že se teď může pouze přes ten QR kód, než vyřeší nápor. Tak zkuste ten. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
23.9.23 21:12

@Nowuka2 co je cílem tohoto komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5290
23.9.23 21:13

U Nicol na IG. Komu to nejde přes Donio :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.9.23 21:20

Taky poslu, udelam to stejne, jak uz tady nekdo psal. Mam v Bonprixu par veci v kosiku, zrusim to a tu castku poslu Martinkovi. Verim, ze se to podari vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148242
23.9.23 22:16

Teď jsem viděla ten rozhovor s tatínkem Martínka. Člověk by s ním brečel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115703
23.9.23 22:23
@Nowuka2 píše:
Hodně bych se divila, kdyby o tom ještě někdo nevěděl, je to mediálně tak neuvěřitelně propíraný, že každý, kdo má internet, už o té sbírce MUSÍ vědět i kdyby nechtěl… Trochu se bojím, aby to pro některé nemělo opačný efekt, viz například solidarita pro UA - a kde jsou teď. :?

Já to třeba nevěděla. TV skoro nesleduju. A jak to souvisí s Ukrajinou?
A věřím, že se vybere. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
23.9.23 22:58

Aktualne je tam 21 171 000, ale urcite se tam nezapocetlo vse z QR kodu, tak uvidime zitra rano. Ale snad do par tydnu by se to mohlo vybrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
24.9.23 01:49
@Liška32 píše:
Jsem si říkala, že kdyby milion lidí poslal blbou stovku, ty peníze by se sešly. Co to je dneska stovka, to je kafe nebo nákup ranní svačiny. Ti rodiče nikdy nedají dohromady sto milionů, ale lidi by to dát mohli docela snadno. A ten chlapeček je na tom teď fakt špatně a mohl by být úplně zdravej díky té léčbě. Fakt pro nás ostatní pár korun. Takže já jsem poslala něco málo, a doufám, že se najde dost ostatních, kteří taky něco málo pošlou :srdce:A jak tu někdo psal - jestli je někdo otrávený z toho, že zoufalí rodiče shání pomoc jak se dá, tak to o něm vypovídá, že je asi už pěkně vyhořelý. Já jim přeju, aby se částka vybrala, vždyť jde o život jejich dítěte. Každý tu máme děti nebo skoro každý a udělali bychom taky nemožné, kdyby byly nemocný a byla šance na léčbu. Však plno lidí dělá nemožný i když šance na léčbu není…ale tady dokonce je :kytka: :pankac:

Jenže on není jediný, kdo něco potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6418
24.9.23 02:17

@Polední bouře to je pravda. Jenže když někdo potřebuje 500 tisíc na úpravu auta na ruční řízení, tak se to tak nějak vždy sejde, vybere. Třeba ne hned, ale časem ano. Ale tahle částka prostě vyžaduje zapojení obrovského množství lidí. Vždyť je to šílená částka. To není možné dát dohromady v pár lidech jako některé další sbírky.

A jak třeba je vidět na profilu Nikol Štíbrové, lidi chtějí pomáhat obecně. Ono je to takový dost smutný, že někdo má naloženo, zatímco jiný se má zrovna (třeba momentálně) líp. Je dobře, že jsou lidi solidární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
24.9.23 07:49
@Liška32 píše:
@Polední bouře to je pravda. Jenže když někdo potřebuje 500 tisíc na úpravu auta na ruční řízení, tak se to tak nějak vždy sejde, vybere. Třeba ne hned, ale časem ano. Ale tahle částka prostě vyžaduje zapojení obrovského množství lidí. Vždyť je to šílená částka. To není možné dát dohromady v pár lidech jako některé další sbírky.A jak třeba je vidět na profilu Nikol Štíbrové, lidi chtějí pomáhat obecně. Ono je to takový dost smutný, že někdo má naloženo, zatímco jiný se má zrovna (třeba momentálně) líp. Je dobře, že jsou lidi solidární.

To jo, ale nikol má přes 600 000 sledujících, přispěvatelů u Martinka pisou jen 45000 :nevim: a zdaleka všichni nejsou od ní z profilu, což je vidět i tady, že holky o tom nevedely. Všichni se tam prsej jak přispívaj, ale pořád tam má 600 000 lidi, co ten příspěvek jen přejdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5290
24.9.23 07:59

@a12 podle mě těch 45000 je těch co to platí přes donio, spousta lidí to platí přes ten QR kód a ten se do toho počtu podle mě nezapočítává. A když si to projdeš, jsou lidé co posílají i 50kc, to se v tom počtu prostě ztratí. Takže si myslím, že přispělo daleko víc než 45000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
24.9.23 08:15
@Míša213 píše:
@a12 podle mě těch 45000 je těch co to platí přes donio, spousta lidí to platí přes ten QR kód a ten se do toho počtu podle mě nezapočítává. A když si to projdeš, jsou lidé co posílají i 50kc, to se v tom počtu prostě ztratí. Takže si myslím, že přispělo daleko víc než 45000.

To netuším ale když si vydelis 23 000 000 :45000, tak to máš v prumeru nějakých 500 a to odpovídá :nevim: hodně jich prispeje 100,200,300..ale taky jsem tam videla 10 000,5000,1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5290
24.9.23 09:07

@a12 To jo no, hlavně, že už se vybralo tolik. Věřím, že pod stromeček těch 100 milionů dostane 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!