Pro Martínka
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Vladusxx píše:
@stinga platí se jim z toho pomůcky a rehabilitace pokud vim
Oni tenkrát psali na co se to použije.. Ono u ty sbírky je otázka co se stane s penězi, kdyz se nevyberou? Ale nerozklikavala jsem to, tak nevim, co tam, píšou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacise píše:
@Tajemnadama a? Tak třeba příště peníze nevyberou, nebo na tom ten kluk bude tak dobře, že rodiče budou moci relativně normálně pracovat a alespoň část poplatit z vlastních zdrojů… ale jestli to chápu dobře, tak teď je to buď 100mega, nebo do pár let jistá smrt
A nic. Jen názor ze by zdravotni peci nemela platit spolecnost ze svych vyplat.
Přijde mi to prostě sileny, smutny, abych delala sbírku na život vlastního dítěte. ![]()
- Citovat
- Upravit
@a12 já myslím že tam právě bylo a i to říkali na těch tiskovinách že by se to použilo na. pomucky, rehabilitace, asistenci aby se co nejdříve mohli zapojit do běžného života…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby jste chtěl někdo přispět a získat k tomu Halloweenskou výzdobu, tak na instagramu kottycrafts probíhá aukce pro Martínka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajemnadama píše:
Vzhledem k ceně za tu terapii pochybuju že to není jen nějaký pokus - omyl.. Kolik dětí už touhle léčbou prošlo? V ČR zrejme nikdo. On má nějakou vzácnější a tu nejhorsi formu. Nechci být zla, je jasný že rodiče se budou snažit vždycky pro svoje milovaný dite udělat to nejlepší na svete jen co to půjde. Však už se na jednoho chlapečka vybiralo 50mil, ale úplně normální sobestacny nikdy nebude.. Víš co, me jde o to že tohle není konečná. To dite stejně bude muset celý život rehabilitovat, brát leky Atd..
Mas pravdu, ale jako rodič by jsi dělala to same. Nikdo si neřekne, nechám to dítě umřít, stejně má nekvalitní život a pořídím si jiné zdrave. Ten lék pomuze tomu aby nezemřel a to je hlavni pro každého rodiče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajemnadama píše:
A nic. Jen názor ze by zdravotni peci nemela platit spolecnost ze svych vyplat.Přijde mi to prostě sileny, smutny, abych delala sbírku na život vlastního dítěte.
No jo, a my přispíváme na život cizího dítěte dokonce
ale jako vzhledem k tomu, že ti pojišťovna neproplati ani bílou plombu, tak se není co divit, že nezaplatí 100 mega, to je úplně šílená částka. Spíš mi řekněte, jak je možný, že to je tak šíleně drahy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
No jo, a my přispíváme na život cizího dítěte dokonceale jako vzhledem k tomu, že ti pojišťovna neproplati ani bílou plombu, tak se není co divit, že nezaplatí 100 mega, to je úplně šílená částka. Spíš mi řekněte, jak je možný, že to je tak šíleně drahy?
Vyvoj toho leku bude drahy, a protoze ho potrebuje (nastesti) malo pacientu, rozpocitaji se naklady mezi mene lidi. Navic pokud spravne chapu, ho ma jenom jedna farmaceuticka firma = neni konkurence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
No jo, a my přispíváme na život cizího dítěte dokonceale jako vzhledem k tomu, že ti pojišťovna neproplati ani bílou plombu, tak se není co divit, že nezaplatí 100 mega, to je úplně šílená částka. Spíš mi řekněte, jak je možný, že to je tak šíleně drahy?
protože je takových asi jen 120 na celém světě. Ten vývoj je drahý, navíc to prý není nějaký univerzál, ale ten lék se bude dělat přímo pro něj, podle jeho genů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Jsou za tím roky výzkumu, někdo to musel financovat a teď chce návratnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček píše:
Jsou za tím roky výzkumu, někdo to musel financovat a teď chce návratnost.
Kdo na to ale bude mit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ta_holka_co_pise píše:
https://www.donio.cz/…pro-martinkaU Nikol probíhá další sbírka. Tentokrát jde o všechno.
Prosím aspoň o sdílení 🙏🏻
Holky samozrejme chlapecka lituji, ale Donio je je plne smutnych umirajicich deti a tenhle ma stesti ze si to precetla nejaka celebrita a je z toho halo. Proc zrovna toto jine? Proc se neprozivaji jine pribehy, nejak tomu nerozumim.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 treba je to jine v tom, ze umira, ale muze se smrti vykoupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Holky samozrejme chlapecka lituji, ale Donio je je plne smutnych umirajicich deti a tenhle ma stesti ze si to precetla nejaka celebrita a je z toho halo. Proc zrovna toto jine? Proc se neprozivaji jine pribehy, nejak tomu nerozumim..
Ale to není pravda.. Ona dělá sbírky každou první neděli v měsíci a losuje z xy příběhu, ne podle toho, kterej je dojemnejsi ale prostě to losuje z těch, co tam lidi přihlásí. Ani si nemyslím, že tenhle příběh našla ona sama, taky ji to někdo musel podstrcit.. Dokonce to jiny celebrity měli na profilech ještě dřív než ona. A taky to bude to obří částkou, ty kluci na který se vybiralo 50 mega taky byli hodně v médiích..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Holky samozrejme chlapecka lituji, ale Donio je je plne smutnych umirajicich deti a tenhle ma stesti ze si to precetla nejaka celebrita a je z toho halo. Proc zrovna toto jine? Proc se neprozivaji jine pribehy, nejak tomu nerozumim..
Protože tady ten život zachránit lze - za 100 milionů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
Protože tady ten život zachránit lze - za 100 milionů.
Za tutu sumu tam mohu zmenit zivot pulce Donia, a jak k tomu prijdou ti ostatni, jo vlastne, nebyli vylosovani..radeji prispivam na Andele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!