Vyklizení pozůstalosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vyklizení pozůstalosti
Poradte kdo by nám vyklidil byt po umřelé, já na to nemám bunky. Děkuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@eva.kastusova píše:
Poradte kdo by nám vyklidil byt po umřelé, já na to nemám bunky. Děkuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkni na inzeráty typu “vyklízení bytu nebo likvidace pozůstalosti”, apod.
Kolegyně nedávno našla a to byl ten byt zanedbaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva.kastusova A jaká lokalita?… mě třeba stěhovali před mesicem stehovanilevnepraha a vše ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@honzikmlynars z plzně blíže k praze, děkuju zkusím poptat, mam už nějaké favority
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva.kastusova zkuste poptat. My to řešili loni v lednu. Umřela nám nájemnice, která žila po krk v odpadcích, jeden pokoj zaskládala tak, že nebyla vidět podlaha. Jinak některé firmy si pronajímají kontejnery na vyklízení a jiné mají dodávky a vozí do sběrného dvora. Ta druhá varianta vyjde levněji (ten pronájem a odvoz kontejneru byl za 5000 kč).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já můžu doporučit https://chcivyklidit.cz/. Řešili jsme také vyklízení po dědovi, něco jsme vyklidili svépomocí, ale dostala jsem od známého doporučení na tuto firmu a naprostá spokojenost. Nejdřív jsem se bála ceny, ale když si vezmu kolik jsme toho měli a i na zahradě a v domě…no hrůza…Pro kluky to byla naprostá hračka. Přijeli naložili ( opakovaně) a odvezli kam co patří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deniska888 píše:
Já můžu doporučit https://chcivyklidit.cz/. Řešili jsme také vyklízení po dědovi, něco jsme vyklidili svépomocí, ale dostala jsem od známého doporučení na tuto firmu a naprostá spokojenost. Nejdřív jsem se bála ceny, ale když si vezmu kolik jsme toho měli a i na zahradě a v domě…no hrůza…Pro kluky to byla naprostá hračka. Přijeli naložili ( opakovaně) a odvezli kam co patří.
@admin reklama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!