Sbírka pro popálenou Natálku ❤️
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sbírka pro popálenou Natálku ❤️
Prosím, kdo chcete, příspějte a sdílejte, jde o pomoc kamarádce mojí dcerky, která na táboře utrpěla popáleniny.
Děkuji moc 💗
https://www.donio.cz/…lene-natalce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě by zajímalo, zda zazalovala provozovatele tábora o odskodne.
Deti nemají v kuchyni u rozpálené fritéza co delat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Polední bouře Ano, žalobu už s právníkem chystají. Ale je to běh na delší trať
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty bláho, to je noční můra. Dítě na táboře u friťaku?
To byl tedy hodně špatný tábor. Bezpečnost jim asi nic neříká.
Chudák holčička i její rodina
. Moc držím palce, ať se zahojí co nejlépe, chudinka malá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aaalik123 píše:
Prosím, kdo chcete, příspějte a sdílejte, jde o pomoc kamarádce mojí dcerky, která na táboře utrpěla popáleniny.
Děkuji moc 💗
https://www.donio.cz/…lene-natalce
Co to bylo za tábor? Jinak ohledně odškodného přeji hodně štěstí. Záleží na typu provozovatele, někteří mají povinnost být pojištěni jen na nějakých směšných 150tis. Ale na to malo kdo myslí při objednávání tábora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:
Co to bylo za tábor? Jinak ohledně odškodného přeji hodně štěstí. Záleží na typu provozovatele, někteří mají povinnost být pojištěni jen na nějakých směšných 150tis. Ale na to malo kdo myslí při objednávání tábora.
Tech 150 tisíc se mi nezdá. To je dost málo. N takovou částku se člověk v podstatě ani nepotřebuje pojišťovat. Vždyť i u pojištění odpovědnosti běžného člověka začíná dneska minimální pojistná částka nejde na 3 Mega.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Polední bouře píše:
Tech 150 tisíc se mi nezdá. To je dost málo. N takovou částku se člověk v podstatě ani nepotřebuje pojišťovat. Vždyť i u pojištění odpovědnosti běžného člověka začíná dneska minimální pojistná částka nejde na 3 Mega.
No tak si o tom zjistí víc. Řešila jsem to loni ohledně ŠVP konaných přes zprostředkovatele. Neznám teď přesně pojmy, ale pokud ŠVP pořádá organizace založená (a teď ten pojmem, který si teď nepamatuju) tak má povinnost být pojištěná jen takhle málo. Pokud je to klasicky škola nebo sokol pak tam je pojištění odpovědnosti vyšší. Divné, ale je to tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aaalik123 píše:
@roba18 Nějaký tábor se zvířátky, recenze na něj byly dobré.
Název provozovatele. To je důležité! Ať tam lidé dál nedávají děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!