Pro Martínka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2650
27.9.23 05:23
@stinga píše:
to bohužel určitě ne, zkus si o tom něco nastudovat

Je sem tlumočila, co psali ve sbírce. Nicméně i kdyby zvládl normálně jíst a udržel sám hlavu je pro něj hodně. :roll:
A kdo ví, jak na léčbu zareaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64845
27.9.23 06:00
@stinga píše:
to bohužel určitě ne, zkus si o tom něco nastudovat

Tak mluvili o tom i vcera, ze se jedna o nejaky zakrok na mozku. Vstriknou tam ten upraveny gen a telo by melo zacit produkovat to, co mu chybi. Pak uz budou klasicke rehabilitace atd, ale zakrok jako takovy by mel byt jeden. Tak jsem to teda pochopila ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
27.9.23 07:12

Ve sbirce je necelych 150 mega. Buhvi, kdy se to zastavi. Zjevne se stale paruji QR kody. Pochopim, ze by si rodina nechala dalsi miliony na nasledujici lecebne vylohy po podani leku. Ale bylo by od nich hezke rozpocitat treba 40mil. do tech ostatnich sbirek na Doniu, ze. :)

Update: Vlastne podle kurzu je to nejakych 103mil. za lek a videla jsem nekde clanek, ze se nevi, zda se ten lek nebude danit v zahranici. :roll: :roll: No i tak tam nejake ty miliony zbydou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.9.23 07:19

@willandraify

já když jsem hledala sbírku pro Martínka našla jsem jště jinou sbírku pro Martínka

https://www.znesnaze21.cz/…-100-milionu

• Citovat
  • Upravit
5258
27.9.23 07:53

@willandraify Oni ty rehabilitace a následná léčba můžou trvat ještě několik let. Myslím si, že z toho moc nezbude. Jen pobyty v zahraničí, cestovný a tak…bude toho určitě ještě hodně. Je jen dobře, že se vybralo nad rámec sbírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60975
27.9.23 08:09
@Parenicka píše:
Vite nekdo, proc Ten Mares tvrdil, ze prispel miliony, kdyz nejvyšší prispevek byL 200k od nezname darkyne?

Ani nevim, že to tvrdil :lol:
A taky je otázka, jestli uz tam všechny ty platby byly zapocitany.. Na donio ještě nemaj napsánou nejvyšší platbu, ja posilala v sobotu myslim a mail mi přišel až včera

Příspěvek upraven 27.09.23 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60975
27.9.23 08:12
@ludmilaadamkova píše:
@willandraify

já když jsem hledala sbírku pro Martínka našla jsem jště jinou sbírku pro Martínka

https://www.znesnaze21.cz/…-100-milionu

Jj, tu měla stibrova taky nasdilenou. U donia jsou i ty dobrovyzvy, to taky nevím, jestli uz je zapocitany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
27.9.23 08:17
@Parenicka píše:
Vite nekdo, proc Ten Mares tvrdil, ze prispel miliony, kdyz nejvyšší prispevek byL 200k od nezname darkyne?

Na transparentnim uctu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naydra
27.9.23 08:36
@vokishka píše:
Tak mluvili o tom i vcera, ze se jedna o nejaky zakrok na mozku. Vstriknou tam ten upraveny gen a telo by melo zacit produkovat to, co mu chybi. Pak uz budou klasicke rehabilitace atd, ale zakrok jako takovy by mel byt jeden. Tak jsem to teda pochopila ja.

@vokishka myslím si, že je zřejmé, že @stinga tyhle informace má a reagovala na větu: „A může žít téměř normální život bez větších omezení.“

• Citovat
  • Upravit
985
27.9.23 08:44
@Parenicka píše:

Treba prispel miliony, ale sparovalo se to az po vydani toho clanku s Prochazkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!