Pro Martínka
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosím vás, si o tom něco přečtěte. Než začnete plivat jed. Ty peníze ze sbírek vůbec k dispozici ti lidé nemají a nemohou s nimi volně disponovat. Vše jde přes tu organizaci a musí se dokladovat. Když se částka nevybere, použijí ty peníze na to, aby mu mohli život co nejvíce ulehčit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
No jo, a my přispíváme na život cizího dítěte dokonceale jako vzhledem k tomu, že ti pojišťovna neproplati ani bílou plombu, tak se není co divit, že nezaplatí 100 mega, to je úplně šílená částka. Spíš mi řekněte, jak je možný, že to je tak šíleně drahy?
Musi se mu vyrobit vektorovy lek primo na miru. Musi se mu pak vpravit na nejakem nosici do tela tak, aby se jeho bunky naucily vyrabet ten protein, ktery si on sam vyrobit neumi. Drahy je nejen ten vyzkum, ktery uz probehl, ale nakladny je i ten monitoring po tom podani. Vybaveni a znalosti ma jen par pracovist na svete. Jsou do toho zapojeni spickovi odbornici, kteri si troufli delat tento slozity obor, jejich cas je drahy. Ale taky by me zajimal ze zvedavosti „celkovy“ ucet, ten „cisty“ naklad. Je to opravdu monstrozni castka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedná se o nemocne dítě, které si takový život nevybralo dobrovolně. Každý spravny rodič by bojoval o život svého dítěte stejně. A přeji jim, ať vyberou celou částku a pokud ne, ať naloží s penězi jakkoliv. Už za to co musejí zažívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Holky samozrejme chlapecka lituji, ale Donio je je plne smutnych umirajicich deti a tenhle ma stesti ze si to precetla nejaka celebrita a je z toho halo. Proc zrovna toto jine? Proc se neprozivaji jine pribehy, nejak tomu nerozumim..
Chlapeček díky léčbě může žít. Ale bohužel jsou nemoci, na které jsou léky krátké a bohužel nemocní zemřou. Vždyť mnoho lidí přispívá i na tyto děti a dospělé. Pojišťovna by přispět měla ale radši dává peníze na léčbu feťáků a dalších závislých lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajemnadama píše:
Jako prispevatele by mohlo. Mělo by to být poresene že se peníze rozdělí mezi ostatní sbírky.
ja jsem prispela a proto me to zajímá, proc porad kazdy hned mluvi o zavisti? Urcite nebudu zavidet člověku, kteremu zemre dite proboha. Jde o princip
- Citovat
- Upravit
@3mamamina píše:
Prosím vás, si o tom něco přečtěte. Než začnete plivat jed. Ty peníze ze sbírek vůbec k dispozici ti lidé nemají a nemohou s nimi volně disponovat. Vše jde přes tu organizaci a musí se dokladovat. Když se částka nevybere, použijí ty peníze na to, aby mu mohli život co nejvíce ulehčit.
To víš, závist.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3mamamina píše:
no tohle jsem se nikde nedocetla, na doniu zadna organizace neni a zalozil to fyzicky clovek
- Citovat
- Upravit
@Tarena píše:
Mne to treba taky zajima. Co se stane v pripadech, ze najednou pojistovna léčbu proplati a je vybrano treba 20 milionu.
Mne by se libilo, kdyby ty penize zase dali na lecbu jineho ditete, ale nevim, zda to tak funguje. Aby se proste zachovala ta myšlenka zachranit dite.
o to mi jde, ne o zavist. Proboha
- Citovat
- Upravit
@Aneta.Berg píše:
Musi se mu vyrobit vektorovy lek primo na miru. Musi se mu pak vpravit na nejakem nosici do tela tak, aby se jeho bunky naucily vyrabet ten protein, ktery si on sam vyrobit neumi. Drahy je nejen ten vyzkum, ktery uz probehl, ale nakladny je i ten monitoring po tom podani. Vybaveni a znalosti ma jen par pracovist na svete. Jsou do toho zapojeni spickovi odbornici, kteri si troufli delat tento slozity obor, jejich cas je drahy. Ale taky by me zajimal ze zvedavosti „celkovy“ ucet, ten „cisty“ naklad. Je to opravdu monstrozni castka.
Mimochodem pokud vim, tak ten lek se se aplikuje diteti primo do mozku tj. vysoce specializovana a tudiz draha cinnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Parenicka píše:
nemyslim, myslim, ze by to treba poslali jinam, ale co ja vim, lidi me prekvapují neustale… zajima me jestli to je nejak poresene
Ja myslim, že je.. Donio jim jentak ty peníze taky nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Parenicka pro mě jako dárci je důležité, že peníze využije konkrétní dítě, rodina na kterou přispívám. Ne žádná „organizace“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Ja myslim, že je.. Donio jim jentak ty peníze taky nedá.
no prave nevím, kdyz tady byla pred par dny na doniu sbírka pro kocku, taky to zakladala holka co jen poslala lékařskou zprávu a obcanku, zadna organizace a penize dostane primo ona… ne ze by donio treba proplatilo ucty veterinari
- Citovat
- Upravit
@lilith1 píše:
Mne to pripada trochu nefer vuci tem ostatnim sorry..jen kvuli tomu ze zrovna tenhle pripad si vzala za sve herecka., ale uz to neresim..
A přijde ti fér, že někomu chybí jen vozíček a nekomu může v 5ti letech umřít dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!