Pro Martínka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
23.9.23 19:37
@azaleila píše:
div se, ale já o tom do teď nevěděla…

Já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
23.9.23 19:48

Já jsem to sem chtěla dát už předevčírem. Ale přiznám se, že sem se bála, po tom co se dělo v diskuzi u Elišky. Dneska se to hodně pohnulo, Nikol Štíbrová to hodně rozjela na ig a napsala i Válkovi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
23.9.23 20:19
@Míša213 píše:
Já jsem to sem chtěla dát už předevčírem. Ale přiznám se, že sem se bála, po tom co se dělo v diskuzi u Elišky. Dneska se to hodně pohnulo, Nikol Štíbrová to hodně rozjela na ig a napsala i Válkovi :andel:

ve zprávách na NOvě to taky rozjeli, byla tam hromada herců a známých osobností, vyzývali k pomoci. Ztracený k tomu napsal písničku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
23.9.23 20:24
@Míša213 píše:
Já jsem to sem chtěla dát už předevčírem. Ale přiznám se, že sem se bála, po tom co se dělo v diskuzi u Elišky. Dneska se to hodně pohnulo, Nikol Štíbrová to hodně rozjela na ig a napsala i Válkovi :andel:

Ona si tu medaili zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
23.9.23 20:31

Možná se někomu zdá, že je to teď hodně mediálně probírany příběh… nicméně sbirka probíhá už měsíc a až tento týden se to konečně dostalo do médií, minulý týden proběhlo pár článků na novinkach, olomouckém deníku a jiných, méně proflaknutych serverech. Takže děkuji za tuto mediální masáž. Bohužel jde o mého spolužáka, tak to sleduji od začátku sbírky a okamžitě jsem s celou rodinou přispěla. Moc jim držím pěsti, ať se peníze podari vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
23.9.23 20:35

@Anna766 Ona jo, dokáže z lidí vytřískat ohromnou vlnu solidarity. Je skvělá :palec:
@vokishka Teď to šlo hodně do médií, tak věřím, že se to podaří vybrat :srdce: Písničku jsem zatím neslyšela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
23.9.23 20:36

Prý je takový zájem, že stránky zkolabovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
23.9.23 20:37

@grulpe Ja jim moc držím palce, věřím, že se to povede. My přispěli celá rodina a příští měsíc to zopakujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
23.9.23 20:39

@vokishka Jo odpoledne stránky nešli načíst, teď už by to mělo být v pořádku :srdce: Nestíhají ani připisovat platby z QR kódů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
23.9.23 20:40
@Míša213 píše:
@vokishka Jo odpoledne stránky nešli načíst, teď už by to mělo být v pořádku :srdce: Nestíhají ani připisovat platby z QR kódů.

mně to nejde otevřít vůbec, celá ta stránka na Donio. Jen jsem se chtěla podívat, kolik je vybráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
23.9.23 20:44

@vokishka Jo,máš pravdu. Asi to už zase spadlo, ale asi v 6,nebo tak nějak mi to šlo. To je dobré znamení, lidi posílají :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
23.9.23 20:48

Taky jsem pred par dny uz prispela. Jen se bojim, aby mu ta lecba pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
23.9.23 20:53

Naposledy tam bylo přes 20mega…Věřím, že se to vybere. Od sdílení Nikol se za 23h vybralo 11mega.

• Citovat
  • Upravit
5270
23.9.23 21:04

@ta_holka_co_pise Nikol má velký dosah, vzdycky dokáže vybrat spoustu peněz. Lidi už to mají u ní tak nějak ve zvyku. Taky věřím, že se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
23.9.23 21:05

Nám nejde pořád donio načíst. Zkusíme to večer nebo ráno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!