Pro Martínka
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
I kdyby si je nechali a využili na jiné náklady spojené s léčbou a rehabilitací…ale držím palce, ať se peníze vyberou. Taky jsme poslali. Bobík malý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Za tutu sumu tam mohu zmenit zivot pulce Donia, a jak k tomu prijdou ti ostatni, jo vlastne, nebyli vylosovani..radeji prispivam na Andele.
Nějak nechápu o co ti jde.. Spousta lidí tam je ze potřebuje novej vozicek, nový auto, nekej ruku.. Promiň, ale to je nic proti životu malyho kluka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Za tutu sumu tam mohu zmenit zivot pulce Donia, a jak k tomu prijdou ti ostatni, jo vlastne, nebyli vylosovani..radeji prispivam na Andele.
vždyt přispívej, nikdo tě přece nenutí mu něco posílat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xavierka píše:
I kdyby si je nechali a využili na jiné náklady spojené s léčbou a rehabilitací…ale držím palce, ať se peníze vyberou. Taky jsme poslali. Bobík malý.
No to se mi nelibi. V pripade, ze na lecbu nebudou penize, tak zemre. Rodine zbude x milionu, ktere si budou moct libovolne nechat??…
- Citovat
- Upravit
@Parenicka píše:
No to se mi nelibi. V pripade, ze na lecbu nebudou penize, tak zemre. Rodine zbude x milionu, ktere si budou moct libovolne nechat??…
Jako myslíš, že si za to budu jezdit na dovoleny a žít jako králové?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Parenicka a co vam na to vadí? Že budou mít peníze na účtě? Upřímně si myslím, že by byli radši, kdyby měli na účtě prd, ale za to zdravé dítě. A pokud by jim měly ty peníze pomocí i jinak, ať si s nimi naloží podle potřeby. Nezáviděla bych jim je, naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Jako myslíš, že si za to budu jezdit na dovoleny a žít jako králové?
nemyslim, myslim, ze by to treba poslali jinam, ale co ja vim, lidi me prekvapují neustale… zajima me jestli to je nejak poresene
- Citovat
- Upravit
@lilith1 píše:
Ale tady nejde jen o změnu života, ale o jeho záchranu.
Vůbec nezpochybňuji těžké osudy a potíže ostatních na Doniu, ale tak nějak bylo otázkou času, kdy se podobné názory objeví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xavierka píše:
@Parenicka a co vam na to vadí? Že budou mít peníze na účtě? Upřímně si myslím, že by byli radši, kdyby měli na účtě prd, ale za to zdravé dítě. A pokud by jim měly ty peníze pomocí i jinak, ať si s nimi naloží podle potřeby. Nezáviděla bych jim je, naopak.
mi jde o princip, kdyby jim po smrti martinka zbylo 50 milionu a rozhodli se, si je utratit napr za drahe dovolene, tak to je ok?
Zajimalo by me, jestli v případě smrti se zbytek prevede jinym potrebnym
- Citovat
- Upravit
@Parenicka píše:
No to se mi nelibi.V pripade, ze na lecbu nebudou penize, tak zemre. Rodine zbude x milionu, ktere si budou moct libovolne nechat??…
Tak nepřispívej.
Jasně, pojednou na dovču kolem světa, postaví pořádný barák a pořídí mercedes. ![]()
Hodně tě to žere, co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
Ale tady nejde jen o změnu života, ale o jeho záchranu.Vůbec nezpochybňuji těžké osudy a potíže ostatních na Doniu, ale tak nějak bylo otázkou času, kdy se podobné názory objeví…
Mne to pripada trochu nefer vuci tem ostatnim sorry..jen kvuli tomu ze zrovna tenhle pripad si vzala za sve herecka., ale uz to neresim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
Tak nepřispívej.
Jasně, pojednou na dovču kolem světa, postaví pořádný barák a pořídí mercedes.
Hodně tě to žere, co…
Jako prispevatele by mohlo. Mělo by to být poresene že se peníze rozdělí mezi ostatní sbírky.
- Citovat
- Upravit
@a12 přesně, ono se jedná o transparentní účet a s těmi penězi si ta rodina nemůže dělat, co chce. A na druhou stranu za mě, i kdyby si je nechali a žili si jako králové, tak si to zaslouží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
Tak nepřispívej.
Jasně, pojednou na dovču kolem světa, postaví pořádný barák a pořídí mercedes.
Hodně tě to žere, co…
Mne to treba taky zajima. Co se stane v pripadech, ze najednou pojistovna léčbu proplati a je vybrano treba 20 milionu.
Mne by se libilo, kdyby ty penize zase dali na lecbu jineho ditete, ale nevim, zda to tak funguje. Aby se proste zachovala ta myšlenka zachranit dite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Me hlavne zajima, co bude s peněžma pokud se nevybere castka na tu lecbu. To jeho rodine zustane treba 50mil? Nebo je to nejak osetrene?