Pro Martínka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148268
25.9.23 20:30
@Míša213 píše:
@Anna766 Já si myslím, že mu peníze dá. Ale možná ne celou, podle mě to rozdělí mezi vícero lidí. Sám řekl, že si peníze nenechá, ale daruje je.

Teď se vyjádřil, že to někomu chce dát, ale neví ještě komu. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35689
25.9.23 20:38
@Rachel_cz píše:
Hádám, že jste asi nikdy nepůsobila v top
managementu pojišťovny, že?
Je to hrozná situace, taky jsme přispěli.
Ale vězte, že to není tak jednoduché, jak se možná některým nezainteresovaným může zdát…

To asi sotva někdo takový existuje, jelikož většina z nás běžně v managementech pojišťoven pracuje! ;) :mrgreen:

PS: Minimálně pro politiky to celkem platí a ze zdravotních pojišťoven si udělali skvělé trafiky a dojné krávy: https://www.kverulant.org/…ojistovnach/ :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61010
25.9.23 20:51
@Míša213 píše:
@Anna766 Já si myslím, že mu peníze dá. Ale možná ne celou, podle mě to rozdělí mezi vícero lidí. Sám řekl, že si peníze nenechá, ale daruje je.

A má je vůbec? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61010
25.9.23 20:53
@Tajemnadama píše:
Tomu věřím. Už je tam 78mil. Jsem zvědavá jak se chlapeckovi změní život.. Máte někdo nějaké jeho stránky?

Psal to nekdo, kdo má interní informace, tak uz to tam podle mě je, jen prostě ty QR kódy trvaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
25.9.23 21:28
@terien píše:
To nikdo netvrdí

To na sice ne, ale ten pohled je pak trošku jiný… Spousta lidí pojišťovnu prostě odsoudí, že jsou ti špatní a zlí a nelidští a nenažraní apod. ale ono to je trochu složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
25.9.23 21:34
@jege píše:
To asi sotva někdo takový existuje, jelikož většina z nás běžně v managementech pojišťoven pracuje! ;) :mrgreen:PS: Minimálně pro politiky to celkem platí a ze zdravotních pojišťoven si udělali skvělé trafiky a dojné krávy: https://www.kverulant.org/…ojistovnach/ :zed: :poblion:

Ja takového člověka v rodině mám a právě nedávno jsme se bavili o těchto věcech. Zrovna když byla ta sbírka Srdce dětem.
Každopádně tady to vypadá skvěle a částka se vybere, to už je jasné. Chlapečkovi to moc přeju :srdce:
Tohle jsou ty chvíle, kdy jsem hrdá na to, že jsem (aspoň z polovičky) Češkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.9.23 21:35
@Rachel_cz píše:
To na sice ne, ale ten pohled je pak trošku jiný… Spousta lidí pojišťovnu prostě odsoudí, že jsou ti špatní a zlí a nelidští a nenažraní apod. ale ono to je trochu složitější.

Kde je vůle, je i cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
25.9.23 21:50

Jak se teď cítí vyhejtovaná Eliška s Downem? nebo spíše její příbuzní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.9.23 21:51
@stinga píše:

Asi špatně. O Elišce je článek na Emiminu. Snad už tu nikdo nebude psát ošklivé příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.9.23 21:53
@stinga píše:

Tak některé připomínky byly na místě. Ta sbírka byla dost nedomyšlená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
25.9.23 21:54
@stinga píše:

Jak byla tahle diskuze otevřená, čekala jsem zase hejty a vida, najednou podpora… tak jsem se podivila, kde je ta hranice, tohle je OK, tohle ne. Pochopila bych, kdyby byly názory promíchané, ale tady vlna solidarity, tam vlna negativismu (aspoň dokud jsem to četla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.9.23 21:59
@Lenkalin píše:
Jak byla tahle diskuze otevřená, čekala jsem zase hejty a vida, najednou podpora… tak jsem se podivila, kde je ta hranice, tohle je OK, tohle ne. Pochopila bych, kdyby byly názory promíchané, ale tady vlna solidarity, tam vlna negativismu (aspoň dokud jsem to četla)

Tak tady jde o život. Ne o lepší nebo horší, ale o holý. U Elišky vybírají na věci, které jim může proplatit stát a taky mají velkou rodinu, která může se spoustou věcí pomoci. Tady je ta rodina sama o sobě úplně bezmocná. I kdyby prodali všechno, co mají, včetně svých ledvin, tak v životě nedají dohromady ani zlomek nějaké smysluplné částky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
25.9.23 22:19
@smile_xxx píše:
Už je tam skoro 85 mega, wow. :srdce:

Už 87 a půl. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!