Maminky prosím, mám problém s potravinami

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15501
26.10.23 13:23

Neměl by tohle řešit sociálka? Třeba děti umístit tam, kde pro ně jídlo bude?

Jinak teda nevěřím ti ani slovo. A nikdy bych takovému anonymu nic neposlala. Ani peníze, ani potraviny.

• načítám...
1160
26.10.23 13:25

Paní si tady asi přečetla diskuzi, kde lidé nabízeli pomoc mamince v podobné situaci, že jí zaplatí rohlík, ti z blízka dovezou potraviny apod. Akorát ta diskuze vypadala úplně jinak. Kdo to tady sleduje, tak si vzpomene jakou myslím, není to tak dávno.

• načítám...
ludmilaadamkova

Co to znamená peníze v pokladně?

• Upravit
35791
@Anonymní píše:
A kde v Čimelicích bydlíš? Sice vloni u zápisu nebyl žádnej autista pokud vím a obědy ve škole nestojí 800 na měsíc, ale budu se tvářit, že ti to žeru a dám ti dýni na polívku.
Anonym, každý nemusí vědět, kde bydlím.

Tak já nechtěla remcat, co dělá v 6 letech ce škole :think:

• načítám...
28
26.10.23 13:27

@Šmoulice já jsem anonym? Já anonym nejsem a myslím že tohle přeháníte. Děti bydlí v čistém prostředí a rozhodně kvůli situaci která nastala si nemyslím že by neměli žít se svojí maminkou!!!

• načítám...
28
26.10.23 13:30

@deniiina Dobrý den, já jsem zde dnes prvně, ještě jsem zatím žádnou diskuzi nesledovala. Nevím co jsem napsala špatně ale snažila jsem se hledat řešení a pomoc.

• načítám...
33600
26.10.23 13:30
@Anicka922 píše:
@Šmoulice já jsem anonym? Já anonym nejsem a myslím že tohle přeháníte. Děti bydlí v čistém prostředí a rozhodně kvůli situaci která nastala si nemyslím že by neměli žít se svojí maminkou!!!

Proč tedy nemáš alimenty? Vždytˇto by ti hodně pomohlo, když máš dvě děti :think:

• načítám...
Anonymní
26.10.23 13:31
@ludmilaadamkova píše:

No to já taky nevím, normálně platíme obědy, podle skutečně odebraných obědů. Hele, kdyby paní skočila po tý dýni, nemám problém se otočit a vrátit se s vejcema, koupit jí chleba. Ale já chci rejpat, tak ode mě pomoc nechce. :lol:

• Upravit
65190
26.10.23 13:31
@ludmilaadamkova píše:

Nikdy jsem o nicem takovem neslysela, je to divny postup. Obedy se plati v jidelne, ruzne akce primo pri akci, tridni fond se da klidně domluvit po castech nebo pockaji do vyplaty.

• načítám...
ludmilaadamkova
26.10.23 13:32
@Anonymní píše:
No to já taky nevím, normálně platíme obědy, podle skutečně odebraných obědů. Hele, kdyby paní skočila po tý dýni, nemám problém se otočit a vrátit se s vejcema, koupit jí chleba. Ale já chci rejpat, tak ode mě pomoc nechce. :lol:

Nemyslela zálohu na obědy? My třeba když dítě začne chodit do školky jsme dávali 600 kč jako vratnou zálohu na obědy. Pak se dávala 1000 kč příspěvek na provoz na akce.

Ale že bych jedno z toho nazývala peníze na pokladně… :think:

Příspěvek upraven 26.10.23 v 13:33

• Upravit
15097
@ludmilaadamkova píše:

Už si děti nenosí peníze na výlety, fotky, sešity apod, ale posílají se do online pokladny a za to ve škole kupují dané věci.

• načítám...
42088
@deniiina píše:
Paní si tady asi přečetla diskuzi, kde lidé nabízeli pomoc mamince v podobné situaci, že jí zaplatí rohlík, ti z blízka dovezou potraviny apod. Akorát ta diskuze vypadala úplně jinak. Kdo to tady sleduje, tak si vzpomene jakou myslím, není to tak dávno.

Taky mi ji to připomnělo.

• načítám...
53190

Jak to máš tedy s těmi alimenty? Proč odmítáš pomoc od slunečnice, dýně ti není dost dobrá? :nevim:

Příspěvek upraven 26.10.23 v 13:33

• načítám...
28
26.10.23 13:33

@ludmilaadamkova To je školní pokladna, kde vložíte finance a z toho pak čerpa škola celí rok, na výlety, na fotografie SRPŠ apod.
Když tam pak ty peníze nejsou, tak je to problém.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!