Vánoční sníh-dekorace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vánoční sníh-dekorace
Holky..úplně se stydim psát sem tenhle dotaz, ale vás neznám, takže nevadí, že mě budete mít za idiota.
dneska jsem koupila ten pitomej sníh ve spreji se šablonama, že vyzdobím synátorovi pokoj…no tak sob se vzápětí po nastříkání na okno roztekl…tak jsem okno znovu pořádně umyla a zkusila znovu…stejnej výsledek…netušíte co dělám špatně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě se to loni stalo taky - řekla bych, že blbý druh sněhu, protože předtím jsem měla jiný a šlo to krásně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud proste blby vyrobek nebo to nebylo dobre protrepane. ja jsem s tim musela musela mavat jak silena, aby se udelala pena, ktera pak rychle zaschla. prvni obrazek se mi taky roztekl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali já protřepala jen decentně…tak holt zkusim mávat jako šílená…díky za typ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořádně protřepat a stříkat z dostatečné vzdálenosti.
Jo a tip na odstranění, protože jsem loni myslela, že s hadrem a vodou u dva měsíce zaschlých obrázků vypustím duši - odlakovač na nehty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víc protřepat, stříkat z větší dálky a jen malou vrstvu. Přeji pevné nervy při sundávání, já už bych do toho nikdy nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to koupila včera, ale jaksy ještě nezkoušela neboť nechci být za exota, protože to kolem v barácích ještě nikdo nemá, tak vyčkávám až budou zdobit kolem
a ono to fakt jde tak blbě potom dolů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca píše:
Víc protřepat, stříkat z větší dálky a jen malou vrstvu. Přeji pevné nervy při sundávání, já už bych do toho nikdy nešla.
Odlakovač na nehty s vatovým tampónem a šlo to samo. Než jsem na to přišla, taky jsem tvrdila, že NIKDY V ŽIVOTĚ UŽ ANI OMYLEM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk tak dám na radu a možná to ještě jednou vyzkouším. Manžel se nasmál, když jsem to sundávala
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca ten můj se moc nesmál, já ho do toho odstraňování zapojila
Což o to, to bílé celkem dolů šlo, ale zůstal tam takový mastný flek. Opravdu super, mít v dubnu na okně mastnou siluetu sněhuláka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit