Vánoční sníh-dekorace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
519
12.11.15 13:05

Vánoční sníh-dekorace

Holky..úplně se stydim psát sem tenhle dotaz, ale vás neznám, takže nevadí, že mě budete mít za idiota. :mrgreen: dneska jsem koupila ten pitomej sníh ve spreji se šablonama, že vyzdobím synátorovi pokoj…no tak sob se vzápětí po nastříkání na okno roztekl…tak jsem okno znovu pořádně umyla a zkusila znovu…stejnej výsledek…netušíte co dělám špatně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2299
12.11.15 13:07

Mě se to loni stalo taky - řekla bych, že blbý druh sněhu, protože předtím jsem měla jiný a šlo to krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.11.15 13:09

Bud proste blby vyrobek nebo to nebylo dobre protrepane. ja jsem s tim musela musela mavat jak silena, aby se udelala pena, ktera pak rychle zaschla. prvni obrazek se mi taky roztekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
12.11.15 13:10

@Ali-Ali já protřepala jen decentně…tak holt zkusim mávat jako šílená…díky za typ. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68853
12.11.15 13:12

Pořádně protřepat a stříkat z dostatečné vzdálenosti.
Jo a tip na odstranění, protože jsem loni myslela, že s hadrem a vodou u dva měsíce zaschlých obrázků vypustím duši - odlakovač na nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
12.11.15 13:26

Víc protřepat, stříkat z větší dálky a jen malou vrstvu. Přeji pevné nervy při sundávání, já už bych do toho nikdy nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
12.11.15 13:42

Já si to koupila včera, ale jaksy ještě nezkoušela neboť nechci být za exota, protože to kolem v barácích ještě nikdo nemá, tak vyčkávám až budou zdobit kolem :mrgreen: :mrgreen: a ono to fakt jde tak blbě potom dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68853
12.11.15 13:44
@1Luca píše:
Víc protřepat, stříkat z větší dálky a jen malou vrstvu. Přeji pevné nervy při sundávání, já už bych do toho nikdy nešla.

Odlakovač na nehty s vatovým tampónem a šlo to samo. Než jsem na to přišla, taky jsem tvrdila, že NIKDY V ŽIVOTĚ UŽ ANI OMYLEM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
12.11.15 14:07

Protřepat, nestříkat úplně zblízka a slabší vrstvu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
12.11.15 14:26

@ugluk tak dám na radu a možná to ještě jednou vyzkouším. Manžel se nasmál, když jsem to sundávala :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68853
12.11.15 14:43

@1Luca ten můj se moc nesmál, já ho do toho odstraňování zapojila :mrgreen: Což o to, to bílé celkem dolů šlo, ale zůstal tam takový mastný flek. Opravdu super, mít v dubnu na okně mastnou siluetu sněhuláka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat