Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím jak to mám jinak nazvat.Blíží se advent a já chci klukům okna v pokojíčku nastříkat takovým tím sprejem co vypadá jak sníh.
Nevíte někdo jak moc dobře drží?Jde mi o to,že ty okna do vánoc budu muset ještě několikrát zevnitř přetřít Clinem,protože budou upatlaná.A nerada bych,aby se ten sníh stahoval dolů.
Z toho důvodu nechci folie.Protože přes ty to okno nepřetřu.
Budu ráda za každý názor.
Dana
Přetírat to nejde, to bys to rozmázla. Naopak to ale drží moooc dobře, když to chceš na jaře umýt
. Zvlášť když se vyřádíš jako já a postříkáš v záchvatu tvořivosti všechny skleněné plochy v bytě
![]()
Anio,díky.Tos mně moc nepotěšila.Já myslela,že to prostě nastříkám a bude to držet.
Takže Clinem to rozmáznu,aůe na jaře to budu škrábat špachtlí.
takže okna asi o5 zdobím den před štědrým dnem
holky, a nevite, jestli ho nekde prodavaji v nejakem super - hyper marketu??? Ja na nej nikde nenarazila.
R.
Předloni jsem měla sněhový sprej na oknech i ve společném mezipatře a můžu říct, že poprvé a naposled. Při umývání mi to připadalo jako bych se snažila umývat polystyren. Pořád ty drobky plavaly na hladině, držely se na oknech, v hadru…no katastrofa. Vloni mi udělala dobrou službu bílá fixa, která se používá na výklady (na nápisy s cenami a tak), ta jde umývat super, ale zasucha drží a děti ti ji nesmažou. Letos jsem nakoupila hromadu stříbrných hvězdiček na samolepící fólii a jsem z nich úplně unešená-s těmi bude odstrojování oken úplná hračka.
Radulko,viděla jsem ho v Kauflandu.A nebo malé drogerie,barvy-laky a pod.
Takže se na to mám vykašlat a jít raději zase do folii?jenže to ty okna fakt nastrojím až 24.12.a kdi ví jak dlouho vydrží čisté ![]()
A co je pomalovat zevnitr? Teda pokud nemate plastova okna nebo vnitrni zaluzie…
L.
Lesi,právě,že máme plasťáky.Jinak bych ty folie dovnitř klidně šoupla.
Danuš, já ty fólie normálně přetírám mokrou hadrou a dobrý
. Já to budu řešit fóliema. Jinak sníh jsem měla z zahradnictví.
Tak sníh v okně jsme měli s manželem jednou v okně a nikdy už to tam nechci vidět, čistili jsme to všema možnýma sajrajtama a stejně tam zůstali po tom sněhu mastný fleky, takže i v létě když na okno svítilo sluníčko byl vidět náš vánoční stromek
Víc se mi líbí windows color.
jeste k tem samolepicim foliim - my mame plastova okna a normalne jsem je posledni tri roky mela zevnitr, hadrikem se daji pretrit a drzi, ale zase se mi okoukaly
ja pujdu asi do toho spreje ![]()
R.
My jsme si koupili umělý sníh vloni a ozdobili jím okna a bylo to super. Pak jsem to normálně umyla hadrem a Clinem a v pohodě, žádné fleky nezůstaly. A mají ho teď v každém supermarketu.
Lono jsem měla folie ze zlatým vystouplým dekorem.A právě ten dekor lezl dolů,když jsem to okno přetřela.A to zdaleka nebylo tak často upatlané jak teď.
Asi zkusím jiné folie.
Barvy na sklo mně taky napadly,ale jsem antitalent na malování,jakékoli.Tak ty jsem hned zavrhla.
Díky za všechny názory
Já jsem loni koupila už hotové kontury na windowcolor s vánočními motivy. Stačilo jenom vybarvit, to zvládnul i náš mladej. A přetírám i okenou a drží
![]()