Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky tak mně jenom napadlo jak to letos uděláme s Vánočním stromkem
máme doma rok a půl starého terminátora tím pádem už máme vyklizeno půl bytu a zdá se mi že nazdobený Vánoční stromek s ním bude taky ve značném ohrožení
jak jste to řešili vy aby divoké batole ten stromek nezlikvidovalo? Vánoce bez stromku se mi moc slavit nechcou
díky moc
jee moje téma, řeším stejně ..u nás bude v ložnici na pracovním stole ![]()
Já měla stromek v ložnici, je to blbý, ale přežil to.....
No jednou byli tatínek s malým sami doma a malej se zakous do skleněný koule
.
Tatínek dostal pěkně vynadáno ![]()
Jéé se nás taky týká.Akorát máme ještě zlobivýho kocoura,kterej stromek pravidelně shazuje. ![]()
Takže to vidím tak, že kocour stromek shodí a Matyas se psem ho očešou ![]()
Synovi bylo loni 15 m a v pohodě, stromek přežil, měla jsem ho normálně v obýváku. ![]()
máme za sebou dvě divoká batolata a stromek vždycky přežil (na zemi v obýváku, stromeček skoro dvoumetrový), maximálně nějaká ozdoba padla (tak 2 ročně)
prcci sice ke stromečku šli, ale byli spíš v tranzu a měli z něj respekt, spíš obcházeli a pozorovali, velikým lákadlem byly kolekce, jakmile zjistili, že na stromečku je „koko“, tak šli po kolekcích
po našich zkušenostech bych se toho nebála, prostě ze začáku být pořád s prckem a hlídat (držet v povzdálí, ať se podívá a nesahá) a možná bez „kokin“
Ahoj, budeme mít stromek na stole - kde budeme večeřet nevím
bude menší a chtěla bych letos zkusit přírodní ozdoby a ne ty skleněný
žárvičky v zásuvce budou schovaný za postýlkou, tak snad přečkáme Vánoce v klidu. My máme dobrý, že se Dáda ještě neplazí a asi ještě nebude ![]()
Vyklízení byt nás čeká
Já mám teda akční dítě, ale neměla jsem problém uhlídat před ním vánoční stromek
.
Příspěvek upraven 19.11.11 v 14:09
Stromek máme v obýváku, přivázaný k (netopícímu) radiátoru, aby nespadl - a ozdobený věcmi, které mi nevadí, že budou oplácavanými adepty na rozbití.
Já ještě přemýšlím, stromek třeba uhlídám, ale jestli mi nebude jíst opadaný jehličí:-) I když člověk uklidí, stačí drcnout a něco spadne.
Kamarádka měla vloni stromeček v ohrádce
Prcek tam být nechtěl, tak tam dali stromek. Nerozbytné ozdoby samozřejmostí.
Stromek poputuje do ohrádky
,ale kam dám prcka až budu chcít sedět u pc,to fakt jako nevím
![]()
Mam doma batole 16m a za par dni pribude kocici mimino a o stromek strach nemam.Bude obri az do stropu,v obyvaku,uhlidat ho uhlidam,a kdyz neee…tak s tim proste pocitam,ze by k nejake nahodne kolizi proste mohlo dojit,vsak to nebude zadna traga.Snad se nerozbije tech par prastarych banek(ty nostalgicke tam davam jen tri-ctyri) jeste z dob meho detstvi.. ![]()
Uz jsem ho pred batolem a kockou uhlidala jednou(myslim,kdyz byl starsi syn batole),zvladnu to i letos ![]()