Vánoční stromek a batole

4092
19.11.11 13:57

Vánoční stromek a batole

Ahojky tak mně jenom napadlo jak to letos uděláme s Vánočním stromkem :think: máme doma rok a půl starého terminátora tím pádem už máme vyklizeno půl bytu a zdá se mi že nazdobený Vánoční stromek s ním bude taky ve značném ohrožení :lol: jak jste to řešili vy aby divoké batole ten stromek nezlikvidovalo? Vánoce bez stromku se mi moc slavit nechcou :lol: :lol: díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
19.11.11 13:59

jee moje téma, řeším stejně ..u nás bude v ložnici na pracovním stole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.11.11 14:00

a doufám,že tam aspoň do 26 vydží :mrgreen: nic vejš už nemáme doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.11.11 14:00

Já měla stromek v ložnici, je to blbý, ale přežil to.....
No jednou byli tatínek s malým sami doma a malej se zakous do skleněný koule :roll: 8-o .
Tatínek dostal pěkně vynadáno :-)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
19.11.11 14:01

Jéé se nás taky týká.Akorát máme ještě zlobivýho kocoura,kterej stromek pravidelně shazuje. :think:
Takže to vidím tak, že kocour stromek shodí a Matyas se psem ho očešou :))))

• Citovat
  • Upravit
81531
19.11.11 14:04

Synovi bylo loni 15 m a v pohodě, stromek přežil, měla jsem ho normálně v obýváku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
19.11.11 14:05

máme za sebou dvě divoká batolata a stromek vždycky přežil (na zemi v obýváku, stromeček skoro dvoumetrový), maximálně nějaká ozdoba padla (tak 2 ročně)
prcci sice ke stromečku šli, ale byli spíš v tranzu a měli z něj respekt, spíš obcházeli a pozorovali, velikým lákadlem byly kolekce, jakmile zjistili, že na stromečku je „koko“, tak šli po kolekcích
po našich zkušenostech bych se toho nebála, prostě ze začáku být pořád s prckem a hlídat (držet v povzdálí, ať se podívá a nesahá) a možná bez „kokin“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.11 14:07

Ahoj, budeme mít stromek na stole - kde budeme večeřet nevím :lol: bude menší a chtěla bych letos zkusit přírodní ozdoby a ne ty skleněný :palec: žárvičky v zásuvce budou schovaný za postýlkou, tak snad přečkáme Vánoce v klidu. My máme dobrý, že se Dáda ještě neplazí a asi ještě nebude :mrgreen:
Vyklízení byt nás čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.11.11 14:09

Já mám teda akční dítě, ale neměla jsem problém uhlídat před ním vánoční stromek :nevim: .

Příspěvek upraven 19.11.11 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
19.11.11 14:09

Stromek máme v obýváku, přivázaný k (netopícímu) radiátoru, aby nespadl - a ozdobený věcmi, které mi nevadí, že budou oplácavanými adepty na rozbití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
19.11.11 14:10

Stromek přivazujeme, baňky máme nerozbitné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.11.11 14:11

Já ještě přemýšlím, stromek třeba uhlídám, ale jestli mi nebude jíst opadaný jehličí:-) I když člověk uklidí, stačí drcnout a něco spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
19.11.11 14:11

Kamarádka měla vloni stromeček v ohrádce :pankac: Prcek tam být nechtěl, tak tam dali stromek. Nerozbytné ozdoby samozřejmostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 14:13

Stromek poputuje do ohrádky :palec: ,ale kam dám prcka až budu chcít sedět u pc,to fakt jako nevím :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
19.11.11 14:14

Mam doma batole 16m a za par dni pribude kocici mimino a o stromek strach nemam.Bude obri az do stropu,v obyvaku,uhlidat ho uhlidam,a kdyz neee…tak s tim proste pocitam,ze by k nejake nahodne kolizi proste mohlo dojit,vsak to nebude zadna traga.Snad se nerozbije tech par prastarych banek(ty nostalgicke tam davam jen tri-ctyri) jeste z dob meho detstvi.. 8-)
Uz jsem ho pred batolem a kockou uhlidala jednou(myslim,kdyz byl starsi syn batole),zvladnu to i letos :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí