Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Asi ti neodpovím na otázku přímo, ještě jsem to neslyšela, každopádně dcera měla jet ze školou na trhy a nejedou nikam.
@blabla123 A ty by ses tam nebála? My jsme ještě v pátek plánovali, že letos vyrazíme na trhy do Vídně, ale asi nepojedem. Mám strach.
Také jsem chtěla jet do Vídně, jak každý rok, ale letos z toho nebude asi nic ![]()
Také jsem chtěla letos Vídeň-ale nikam nepojedem. Jistota je jistota.
Tak my plánovali vyjet
. I přes tuto situaci, to byste pak nemohli ani nakoupit, nebo busem k doktoru ![]()
Ahoj,
každý rok jezdíme na vánoční trhy do větších měst. Ale tenhle rok se bojíme, a nechcem nikam do Vídně nebo tak. Nevíte o něčem? Máte zkušenosti, nebo zkoušeli jste hledat kam na malé vánoční trhy?
![]()
díky
Uvažujeme nad Seiffenem.Jen se nikde nemůžu dočíst, zda je už tuto sobotu.
Dobrý den, jedete letos někdo na trhy do Německa, nebo se bojíte…
@žabinka píše:
Dobrý den, jedete letos někdo na trhy do Německa, nebo se bojíte…
My pojedeme, minulý rok jsme nejeli ![]()
Take me to letos prave láka, deti už jsou starší, a snad nebude tolik migrantu… kam se chystáte?
@žabinka píše:
Take me to letos prave láka, deti už jsou starší, a snad nebude tolik migrantu… kam se chystáte?
My pojedeme do Pasova, to je takové menší městečko, byla jsem tam kdysi na zš.
Kam pojedete vy (pokud máte vybráno)?
Chtela bych se podivat do Sheiffen ale asi zvítězí Dráždany, jeste se uvidí ale láká mě neco jineho nez ta velká mesta, tam to už známe ![]()
Pěkné odpoledne,
chtěla bych se zeptat, zdali nevíte, jestli budou letos probíhat Vánoční trhy v Německu? Zaslechla jsem informaci, že se posunou, nebo dokonce neuskuteční kvůli útoku v Paříži.
Děkuji za případné odpovědi.