Vánoční věnec na dveře

Andulinečka
12.12.11 20:41

Vánoční věnec na dveře

Ahojte všichni.Chystám se vyrobit si na dveře na pověšení věnec,vše potřebné jsem si už koupila,jen mám strach s toho jak budu omotávat větve na polistyrenové kolečko.Jak se to dělá nejlépe?koupila jsem si už i drátek na vazbu ale nebude lepší to napichovat do toho polystyrenu?Mám i tavnou pistol.

Poradˇte kdo máte zkušenosti.Díky mooooc.Hezký večer všem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6104
12.12.11 20:45

Andulko, já bych normálně omotala drátkem-přiložíš větvičku, omotáš, přidáš další větvičku, omotáš a tak dokola a dokola :D . Kdybys napichovala, tak by ti to mohlo vypadávat. A tavnou pistoli bych použila na připevnění ozdob apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.12.11 20:46

Omotávám větvičky drátkem kolem toho polystyrenu,a tavnou pistolí na to nalepím ozdoby nebo mašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
12.12.11 20:46

já dřív kupovala polystyrenový korpus a zapichovala do toho..teď jsem koupila ze slámy a přikládala asi 15 cm větvičky hustě na sebe a motala okolo drátkem a zdá se mi to lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.12.11 20:51

Nejlíp bude držet asi omotanej drátkem. Narveš si pár menších větviček, přiložíš po obvodu, omotáš, přiložíš další větvičky, omotáš, atd. až máš celej věnec. Je dobrý dělat to z malých větviček, nepřikládat půlmetrový šlahouny. A na hotovej korpus už si tavnou pistolí přiděláš co potřebuješ. Případně mašličky i drátkem nebo okolo, to už je na fantazii:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
12.12.11 20:55

ja tedy koupila v OBI korpus ze slamy, vetvicky upevnovala zelenym dratkem, ktery jde videt minimalne a pote ozdoby lepila tavnou pistoli, vyhodou je, ze to tou tavnou pistoli drzi a neupadne, prikladam letosni:-) nemusis se toho bat, je to pravdu lehke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
12.12.11 21:03

Ahojky, já jsem si také koupila v OBI korpus ze slámy a větvičky upevnila zeleným drátem, pak jsem použila aranžovací pistoli a výsledek je tady … podobně jsem vyrobila i adventní věnec a svícny… neboj se toho, stačí jen nápad a mašle a pár ozdob a je to.. hodně štěstí.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.12.11 21:41

Drátkem to jde dobře, já to jako malá dělala pro rodiče na kšeft ;-). Nastříhej si dopředu větvičky cca 8 - 10 cm, drátek si pevně omotej kolem věnce a přidej jednu řadu, pevně utáhni a přidej další…můžeš omotávat i dvakrát, aby to lépe drželo.

drátek je dobré si omotat přes nějakou lahvičku, či cokoli kulatého a udělat si takové malé kolečko, které pak sundáš. To pak pomalu odmotáváš. Držíš pořád natažený. už si nepamatuju kolik otáček, tuším že kolem 30. Nebo namotat na tyčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
12.12.11 21:54

Holky děkuji za rady.Snad se mi to povede,už se vidím jak se vztekám,že mi to nejde omotat a padá mi to :evil:
No já potom až to vyrobím a bude asponˇ trošku hezkej tak sem přidám fotku.

Držte mi palečky všechny.

• Citovat
  • Upravit
14856
13.12.11 11:23

andulinečka: je to o cviku, ale levou rukou si to můžšeš přidržovat a v pravý máš nataženej drátek, tak nic padat nebude ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
14.12.11 16:22

Moje ukázka

Holky tak jsem dneska vyrobila dva věnce na dveře,no nebylo to zase tak těžký jak jsem si myslela ale snad to dopadlo na poprvé!!! docela dobře.Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
15.12.11 17:59

Dneska jsem dělala ještě poslední tři věnce:-)

Tady jsou mé výtvory

• Citovat
  • Upravit
15074
15.12.11 18:08

No hele a je z ní floristka:-)) Pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
15.12.11 18:23
hofka píše:
No hele a je z ní floristka:-)) Pěkné.

ale nee:-)) jen mě to trošku chytlo,tak jsem jich udělala víc,měla jsem hodně ozdob ale další až příští rok,necítím už ruky.Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat