Varikokéla u dítěte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.23 14:57

Oživuji diskuzi. Syn 15 včera přišel celý zelený, že má asi rakovinu. Já to laicky odhaduju na varikokélu, protože má hmatné žilní pletence vlevo a taky se mi zdá levé varle větší. Hned jsem googlila, že, a objednala ho k doktorce. Syn byl tak vystrašený, že se dokonce nechal ode mě prohmatat :oops: Jsem ráda, že přišel a netajil to a zvědavá, jak dopadne na urologii. 🙏 Řešíte teď někdo varikokélu u syna?

• Citovat
  • Upravit
6166
26.5.23 16:54
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi. Syn 15 včera přišel celý zelený, že má asi rakovinu. Já to laicky odhaduju na varikokélu, protože má hmatné žilní pletence vlevo a taky se mi zdá levé varle větší. Hned jsem googlila, že, a objednala ho k doktorce. Syn byl tak vystrašený, že se dokonce nechal ode mě prohmatat :oops: Jsem ráda, že přišel a netajil to a zvědavá, jak dopadne na urologii. 🙏 Řešíte teď někdo varikokélu u syna?

Zdravím, já tu psala loni v říjnu. Syn byl vyšetřen a zatím řekli, že to budou sledovat. Jde na kontrolu v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.24 17:45

Varikokela dítě

Obnovují diskuzi, syn 10 let podezření na varikokelu. Zítra nás čeká sono, praktik řekl, že by hned operoval. Syn tam má jakoby boulicky, třeba 10. Máte někdo zkušenost na koho z dětských urologie se obrátit? Četla jsem, ze je lepší u deti vyčkávat. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA