Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi. Syn 15 včera přišel celý zelený, že má asi rakovinu. Já to laicky odhaduju na varikokélu, protože má hmatné žilní pletence vlevo a taky se mi zdá levé varle větší. Hned jsem googlila, že, a objednala ho k doktorce. Syn byl tak vystrašený, že se dokonce nechal ode mě prohmatatJsem ráda, že přišel a netajil to a zvědavá, jak dopadne na urologii. 🙏 Řešíte teď někdo varikokélu u syna?
Zdravím, já tu psala loni v říjnu. Syn byl vyšetřen a zatím řekli, že to budou sledovat. Jde na kontrolu v červnu.
Obnovují diskuzi, syn 10 let podezření na varikokelu. Zítra nás čeká sono, praktik řekl, že by hned operoval. Syn tam má jakoby boulicky, třeba 10. Máte někdo zkušenost na koho z dětských urologie se obrátit? Četla jsem, ze je lepší u deti vyčkávat. Děkuji
Oživuji diskuzi. Syn 15 včera přišel celý zelený, že má asi rakovinu. Já to laicky odhaduju na varikokélu, protože má hmatné žilní pletence vlevo a taky se mi zdá levé varle větší. Hned jsem googlila, že, a objednala ho k doktorce. Syn byl tak vystrašený, že se dokonce nechal ode mě prohmatat
Jsem ráda, že přišel a netajil to a zvědavá, jak dopadne na urologii. 🙏 Řešíte teď někdo varikokélu u syna?