Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte některá z vás zkušenost jsem 8 dpo Bolek mě podbřišek tak jsem zkusila test digitální pozitivní ale papírový Dr max čistě bílí
Jaký na to máte prosím názor?
Kolik diskuzí budeš ještě dneska zakládat? Nezlob se, ale to nemáš nic jiného na práci, než se od rána do večera testovat? 8DPO je brzy, klidně to může odejít s menstruací.
@Barevné klubíčko a od čeho jsou diskuse?
Aby se mlčelo?
Tady s eclovek nemůže slušně zeptat ![]()
@Nik722 píše: Více
Názor mám takový, že máš přestat testovat jak švihlá. ![]()
AŽ NEDOSTANEŠ MS, pak testuj. ![]()
@Nik722 píše: Více
3× za den? Trochu moc ne? A ani nechápu, s čím chceš poradit. Tak snad vidíš, co ti test ukazuje, ne? ![]()
@Šmoulice píše: Více
Jako 3 diskuze… Masakr
Já úplně vidím, jak během každého čůraní zároveň i testuje a nervně čeká, co se ukáže ![]()
tak já netrpělovist chápu, ale vždy jsem čekala až na den MS a určitě jsem nezakládala žádné diskuse, stejně to ty první dny (bohužel) ještě nic jistého neznamená… natož před MS, a 3× denně, to je na palici ![]()
ale zas aspoň zakladatelka ekonomicky podpoří výrobce testů ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Tak ja bych zakladatelku zas tak nesoudila. Nevime treba jestli na mimi neceka x mesicu, let atd, nebo kdovi co. Kdo nezazil nepochopi
.
Pokud pozitivitu ukazuje digital, tak je divne, ze to neukazuje ten od dr.maxe, ten by mel ukazovat drive. Bud se nabizi pockat a udelat test obden, nebo si vypocti v kolikatem tydnu bys tak mohla byt a skocit si na odber hcg, da se i jako samoplatce. Nicmene to nebude nic vypovidat o prosperujicim tehotenstvi.
Ja se treba taky testovala na krvi, delala jsem pro tehotne absolutne nevyhovujici praci, tak jsem to potrebovala vedet co nejdrive.
@rachelgreen píše: Více
Nedarilo se nam pres 5 let. Presto jsem za celou dobu pouzila max. 10 testu. A nikdy pred terminem MS. Trikrat denne je fakt hodne na palici.
@rachelgreen píše: Více
No ikdyby čekala kdoví jak dlouho, tak k čemu ji pomůže tohle urputné testování několikrát denně?
@Barevné klubíčko
Nečetla jsem, že těch diskuzí už tu založila bambulion. Tak několikrát denně asi k ničemu, ale stačí se podívat do skupinek snažilek atd. Tam taky testují snad pořád a hledají duchy
. Někdo si tak moc přeje, že hledá i to co není. Já teda testovala před termínem MS, měřila jsem BT a ta nešla dolů a přišlo mi to divné, hlavně mi bylo neskutečně zle.