vaše zkušenosti s mbankou

68
5.3.09 12:20

vaše zkušenosti s mbankou

Ahoj všem :) Docela vážně uvažuju o změně banky,dosud mám účet u Poštovní spořitelny,ale už mě nabaví,cpát jim nehorázný peníze za vedení účtu,za výběry,příkazy atd…líbí se mi Mbanka,něco málo jsem si už pozjišťovala prostřednictvím netu,ale ráda bych se zeptala,zda s ní máte jakékoliv zkušenosti..předem díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
5.3.09 12:40

ahoj,

my máme účet u M-banky a velká spokojenost. hlavně BEZPOPLATKOVOST a ÚROKY :wink:
doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
5.3.09 12:52

Ahoj
Brácha ma taky účet u mBanky cca 4 měsíce a prý spokojenost!!!
Sice ve Zlíně neměli pobočku tak byl problém s vkládáním peněz, ale teď už je pobočka i u nás taže asi v pohodě!

• Citovat
  • Upravit
1762
5.3.09 12:57

Ahoj,
já jsem takhle cpala peníze do ČS a už mi to taky vadilo, takže jsem také přešla k mbank. Je teprve měsíc, takže moc nevím, ale zatím v pohodě. Přešla jsem tam na doporučení několika známých a ti spokojeni jsou.
Tak jsem snad udělala dobře, budoucnost ukáže.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
5.3.09 13:59

Ahoj,tak já mám účet u mbanky skoro rok a jsem maximálně spokojená!!!!Jenom ta pobočka u nás zatím není,takže vkládání peněz trošku problém,ale chodí mi tam mateřská a přídavky a to je můj hlavní příjem,takže z toho prostě všechno poplatím a nějak to vždycky zvládnu :wink: Měla jsem účet u KB a platila jsem měsíčně za poplatky kolem 200,– :roll: ,takže teď je to úplně super!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.3.09 14:14

Přešla jsem k mbank od KB asi před půl rokem. Nakrkli mě sice tím, že snížili úroky u spořícího účtu z 3,5 na 2,7%, ale jinak naprostá spokojenost. KB jsem na poplatcích věnovala za ta léta desetitisíce:(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.3.09 14:24

AHOJ,

zrovna to probirame na jine diskuzi a ja nemuzu nez rict,ze

SKVELY!UZASNY!JSEM NAPROSTOOOOOO SPOKOJENA A TO SE VSIM,CO MBANKA NABIZI!!!!! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
5.3.09 14:32

Ahoj, máme tam osobní i podnikatelský účet a spokojenost veliká.
Chybí mi snad jen převod peněz do zahraničí (možná už to zavedli, nevím, nenašla jsem), to platím přes PayPal, se kterým ale nebyl žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
5.3.09 14:45

Vymenila jsem ji za CS pred rokem a naprosta spokojenost, pro moje ucely je to jak vysity. Postupne rozsiruji i nabidku sluzeb, takze nadchnou i narocnejsi klienty nez je moje malickost. Doporucuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
5.3.09 15:02

Ahojte, holky a uz maji i moznost inkasa, SIPO a tak? To jeste cca pred rokem nemeli, takze by to u me nic neresilo… Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.3.09 16:20

Máme mBank asi rok a v pohodě. Na naše běžné potřeby ideální - a žádné poplatky…

Inkasa, SIPO, trvalé i jednorázové příkazy…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
5.3.09 20:37

jsem u nich skoro od zacatku a taky jsem moc spokojena - inkaso uz zavedli, to byla na zacatku jedina moucha, ktera uz je ale vychytana
takze na tech par prikazu, prevodu, vyberu z bankomatu a prijem plateb mi to presne staci

• Citovat
  • Upravit
171
6.3.09 11:25

Ano, tyto „nízkonákladové“ banky se klientům určitě vyplatí, protože se tady dá ušetřit poměrně dost na bankovních poplatcích. Kromě m-bank bych možná zmínil i LBBW, dříve Bawag.
Velké finanční domy (ČS,KB) jsou v pohodě a spoléhají na to, že jejich klientům se nebude chtít absolvovat zdlouhavé rušení účtů a následné zavádění všech nových trvalých příkazů. Zatím jim ta taktika celkem vychází. Ale snad to jednou českému človíčkovi dojde a i tyto giganti se vůči svým klientům začnou chovat jako jejich matky v zahraničí. Na druhou stranu - z těch bankovních poplatků mají banky celkem slušný zisk :) . A to se ve finanční krizi hodí. Viz převod zisku ČS do Erste :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.3.09 16:51

Moc děkuju všem za příspěvky!!!!Mám jasno a o změně uvažuje už i manža… :D takže ještě jednou dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
10.3.09 20:56

Ahoj holky,prosím vás, já sjem trošku mimoň…založila jsem si u Mbank konto, mám už i kartu, ale já nevím, jak mám posílat peníze na jiný účet přes internet. Mohla byste mi prosím některá poradit??? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat