vaše zkušenosti s mbankou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,prosím vás, já sjem trošku mimoň…založila jsem si u Mbank konto, mám už i kartu, ale já nevím, jak mám posílat peníze na jiný účet přes internet. Mohla byste mi prosím některá poradit??? Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když jsem šel do embanky stratil jsem zub a embanka ze mně udělala žebráka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
comák píše:
když jsem šel do embanky stratil jsem zub a embanka ze mně udělala žebráka
?????
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj mbank v pohodě,žádé poplatky,jednoduchý přístup z netu,používáme ji asi půl roku a jsem spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AramisDeMar píše:
Ahoj holky,prosím vás, já sjem trošku mimoň…založila jsem si u Mbank konto, mám už i kartu, ale já nevím, jak mám posílat peníze na jiný účet přes internet. Mohla byste mi prosím některá poradit??? Díky moc.
Je to prosté
Když se přihlásíš, máš pod názvem účtu odkaz Provést příkaz - na ten klikneš, vyplníš formulář, potvrdíš, přijde ti smska s heslem, to tam napíšeš, znova potvrdíš a je to. ![]()
Jinak máme nbank s manželem už víc jak rok a maximální spokojenost. Mně nechybí ani ta možnost vkládat peníze, hotovost mi nikdo nedává - a i kdyby, tak prostě vyberu o to míň… A přinejhorším, kdyby mi někdo nacpal 200 000,– keš, tak do toho Zlína sjedu, není to tak daleko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my i u Mbank refinacovali zbytkovou hypoteku a vse v pohode. Vyrizeno do ctrnacti dnu a bez poplatku, moznost kdykoliv bez sankcni predcasne splatit. Nebyl potreba odhad a vyborny je jejich bilancni ucet, kdyz splacite na hypotece rovnou jistinu a ne uroky.
Ja mam dalsi ucet uz dele u LBBW a spokojenost, tam mi vyhovuje sirsi sit pobocek a dobre pojisteni u cenove vyhodnych platebnich karet.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, obnovuji diskuzi. Momentálně řeším problém s MBankou. A to konkrétně - příjem ze zahraničí. vždycky, když mi někdo z rodiny z USA poslal peníze, tak to přišlo. Nyní už třetí měsíc řešíme to, že z USA se to odešle a ihned vrátí. Tři roky to fungovalo a teď naráz ne. Mně tvrdí, že v mé bance a mém účtu problém není. Jim v USA tvrdí, že v jejich také problém není, tak nevím, co si o tom myslet.
- Citovat
- Upravit