vaše zkušenosti s mbankou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4277
10.3.09 20:57

Ahoj holky,prosím vás, já sjem trošku mimoň…založila jsem si u Mbank konto, mám už i kartu, ale já nevím, jak mám posílat peníze na jiný účet přes internet. Mohla byste mi prosím některá poradit??? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.3.09 16:25

když jsem šel do embanky stratil jsem zub a embanka ze mně udělala žebráka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.3.09 19:31
comák píše:
když jsem šel do embanky stratil jsem zub a embanka ze mně udělala žebráka

?????

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
16.9.09 22:37

ahoj mbank v pohodě,žádé poplatky,jednoduchý přístup z netu,používáme ji asi půl roku a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.9.09 22:46
AramisDeMar píše:
Ahoj holky,prosím vás, já sjem trošku mimoň…založila jsem si u Mbank konto, mám už i kartu, ale já nevím, jak mám posílat peníze na jiný účet přes internet. Mohla byste mi prosím některá poradit??? Díky moc.

Je to prosté :D Když se přihlásíš, máš pod názvem účtu odkaz Provést příkaz - na ten klikneš, vyplníš formulář, potvrdíš, přijde ti smska s heslem, to tam napíšeš, znova potvrdíš a je to. :wink:

Jinak máme nbank s manželem už víc jak rok a maximální spokojenost. Mně nechybí ani ta možnost vkládat peníze, hotovost mi nikdo nedává - a i kdyby, tak prostě vyberu o to míň… A přinejhorším, kdyby mi někdo nacpal 200 000,– keš, tak do toho Zlína sjedu, není to tak daleko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.9.09 12:30

my i u Mbank refinacovali zbytkovou hypoteku a vse v pohode. Vyrizeno do ctrnacti dnu a bez poplatku, moznost kdykoliv bez sankcni predcasne splatit. Nebyl potreba odhad a vyborny je jejich bilancni ucet, kdyz splacite na hypotece rovnou jistinu a ne uroky.

Ja mam dalsi ucet uz dele u LBBW a spokojenost, tam mi vyhovuje sirsi sit pobocek a dobre pojisteni u cenove vyhodnych platebnich karet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.18 20:53

Ahoj, obnovuji diskuzi. Momentálně řeším problém s MBankou. A to konkrétně - příjem ze zahraničí. vždycky, když mi někdo z rodiny z USA poslal peníze, tak to přišlo. Nyní už třetí měsíc řešíme to, že z USA se to odešle a ihned vrátí. Tři roky to fungovalo a teď naráz ne. Mně tvrdí, že v mé bance a mém účtu problém není. Jim v USA tvrdí, že v jejich také problém není, tak nevím, co si o tom myslet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat