Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo měl úspěšný vaginální porod po císaři právě v porodnici v Uherském Hradišti a vaše zkušenosti? Moc kladných recenzi jsem co se týče VBAC na UH nenašla, tak zda radši zvolit jinou porodnici. Děkuji ![]()
Já muzu VBAC doporučit v Hořovicich, ale to máš z ruky
Držím palce ať ti to vyjde ![]()
Já jsem měla VBAC v UH, jenom se hlídalo, aby dítě nebylo moc velké. Malý šel nakonec vexem, ale jinak bez medikace. Teď hodně frčí na přirozené porody Kroměříž.
Já měla v UH pokus o VBAC. Doktoři tomu byli naklonění, zkoušelo se to docela dlouho, ale bohužel to nakonec neklaplo byl zase císař.
Moje sestra rodila VBAC v Uherském Hradišti cca rok a půl zpátky. Byla hodně ráda, že měla s sebou dulu, jinak má pocit, že to mohlo skončit opětovným císařem. Mají tam totiž tendence porod dost urychlovat a zasahovat do něj. Ani tak ten porod nebyl úplně podle jejích představ. Ale povedlo se. Nicméně porodnice s nejlepším přístupem k přirozenému porodu to rozhodně není.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.