VBAC v Uherském Hradišti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
2.10.24 16:21

VBAC v Uherském Hradišti?

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo měl úspěšný vaginální porod po císaři právě v porodnici v Uherském Hradišti a vaše zkušenosti? Moc kladných recenzi jsem co se týče VBAC na UH nenašla, tak zda radši zvolit jinou porodnici. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
2.10.24 17:09

Já muzu VBAC doporučit v Hořovicich, ale to máš z ruky :lol: Držím palce ať ti to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.24 17:20

Já jsem měla VBAC v UH, jenom se hlídalo, aby dítě nebylo moc velké. Malý šel nakonec vexem, ale jinak bez medikace. Teď hodně frčí na přirozené porody Kroměříž.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.24 17:57

Já měla v UH pokus o VBAC. Doktoři tomu byli naklonění, zkoušelo se to docela dlouho, ale bohužel to nakonec neklaplo byl zase císař.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.24 18:45

Moje sestra rodila VBAC v Uherském Hradišti cca rok a půl zpátky. Byla hodně ráda, že měla s sebou dulu, jinak má pocit, že to mohlo skončit opětovným císařem. Mají tam totiž tendence porod dost urychlovat a zasahovat do něj. Ani tak ten porod nebyl úplně podle jejích představ. Ale povedlo se. Nicméně porodnice s nejlepším přístupem k přirozenému porodu to rozhodně není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková