Postel pro přítele v porodnici

213
23.9.24 20:49

Postel pro přítele v porodnici

Ahoj. Předem píšu že se ptám hodně hodně brzo, možná vypadám jak blázen, ale vrtlo mi to v hlavě a nemůžu se toho zbavit. Termín porodu mam až na květen. Ale viděla jsem tady na českých soc. sítích že ženská porodila, a měla u sebe na pokoji i postel pro přítele a normálně tam byl s ní. Bylo to teda v porodnici v praze. Já jsem královéhradecký kraj, takže bych rodila Hradec Králové nebo Jičín. Tak se chci jen zeptat jestli někdo nevíte jestli je to možný i Hradec / Jičín. Samozřejmě asi za příplatek hádám. Díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24715
23.9.24 20:51

To si musíš zajistit nadstandard. Se poptej přímo v těch porodnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
23.9.24 20:52
@vanesskaa00 píše: Více

Já si zaplatila nadstandard v Neratovicích a byla tam sklopna postel. Prave jsem měla zkušenost z prvního, kdy jsem byla na společném pokoji kde byly omezene návštěvy a taky pokoj rodiček a maminek byl společný. Takže jedna čekala na císaře, druhá už měla mimino a třetí hekala porodnimi bolestmi. Já měla stesti, ze jsem byla hekajici a druhé dvě čekaly na císaře na ráno, takže jsme měly všechny děti naráz. Byt tam nevyspala o porodu a do toho mi tam přivézt rodicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.9.24 21:08

Já rodila před šesti lety v malém městě a vedle na pokoji, normálně paní měla muže celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
23.9.24 21:09
@Oliverka28 píše: Více

Ale to tam byli jen oni, ne? Čili nadstandard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.9.24 21:11

@lucad77 Ano nadstandardní pokoj, takže vlastní sociální zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.24 21:50

Kamradka rodila Kolíně a byli tam spolu po celou dobu. :nevim: postel, žíněnka :nevim: všechno včetně ošetření mimina dělali na tom konkrétní pokoji.

• Citovat
  • Upravit
19983
23.9.24 21:52

@vanesskaa00 2× jsem rodila v HK. Nadstandard se nedá nárokovat a v HK nebyl volný ani při jednom mém porodu. V HK je to hooodne o štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.9.24 22:05

Aktualne v Jicine (dite u nas v rodine) nadstandart meli, byl to malickej pokoj a pro chlapa tam je takovy to rozkladaci kreslo, kdyz tam chce spat. Nic extra pohodlnyho a chlapa bych radsi poslala domu. Praha takovy pokoje ma, ale stojej dost penez. Pak jeste Nymburk je ted po novu predelanej a jsou v tom primo apartmany, taky dost drahy, nevim, zda to ha to stojity penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
23.9.24 22:41

HK?
Rodila jsem tu 2× - 2020 a 2022. Pokaždé jsem měla zaregistrovaný nadstandard, ani jednou mi to nevyšlo. Kamarádka rodila před 3 týdny a taktéž zůstala na pořadníku, bez šance. Takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.9.24 23:32

@Lojzísek Ou to se mi moc nelíbí teda :,( Koukám že to tu píše víc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
24.9.24 00:08
@vanesskaa00 píše: Více

Bohužel, jasně mi oznámili, že mě zapisují na pořadník, ale ať s tím spíš nepočítám… Situace je stále taková, vím to od více zdrojů, bydlím v HK.
Takže pokud Ti na tom hodně záleží, vybrala bych jinou porodnici.
Jinak tedy v HK, pokud nemáš nadstandard, není možná návštěva na pokojích rodiček. Je tam pro to určený prostor na chodbě. Což zase uznávám, že je fajn.
Já jsem nakonec 2× rodila v covidové krizi, takže jsem byla za přítomnost spolubydlících ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
24.9.24 01:31

Zkus Jilemnici nebo Náchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.9.24 02:00

@Lojzísek No Hradec nebo jičín, Vše ostatní mám daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.9.24 02:01

@Bája6 oboje hodinu cesty. Hradec mam 35min a jičín 25min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková