Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dcerka dostala k vánocům hracího čmeláčka - čmelda, má ho moc ráda, ale zdá se mi, že už hraje trochu falešně. Máte ho někdo delší dobu? Jak dlouho vydrží?
a další otázka? V jakém díle je písnička Bílá Bílá Bílá?
díky
Nám se to stalo teď taky , ale máme ho rok … Jsem zvědavá na další odpovědi …
suik píše:
Dcerka dostala k vánocům hracího čmeláčka - čmelda, má ho moc ráda, ale zdá se mi, že už hraje trochu falešně. Máte ho někdo delší dobu? Jak dlouho vydrží?a další otázka? V jakém díle je písnička Bílá Bílá Bílá?
díky
ROzpárej mu zádíčka
a vyměň baterku. Bude zas zpívat čistě ![]()
Naši dva čmeldové už mají operaci za sebou několikrát a přežili ![]()
máme bohužel a hraje furt dobře
malej ho miluje a furt si ho pouští mě stěch 3 píniček snad hrábne ![]()
peluani píše:
My ho mame asi pul roku a zatim nic
Tak to ho evidentně nevyužíváte při převozech jako autorádio ![]()
Baba píše:suik píše:ROzpárej mu zádíčka
Dcerka dostala k vánocům hracího čmeláčka - čmelda, má ho moc ráda, ale zdá se mi, že už hraje trochu falešně. Máte ho někdo delší dobu? Jak dlouho vydrží?a další otázka? V jakém díle je písnička Bílá Bílá Bílá?
díkya vyměň baterku. Bude zas zpívat čistě
Naši dva čmeldové už mají operaci za sebou několikrát a přežili
Jj, stačí tam vyměnit baterku ![]()
Baba píše:peluani píše:Tak to ho evidentně nevyužíváte při převozech jako autorádio
My ho mame asi pul roku a zatim nic
no to ne,ale doma se pouziva dost ![]()
taky ho máme od Vánoc a zatím krásně drží jen mě trochu zamrzelo že se při výměně baterek musí rozpárat, šlo by to vymyslet klidně jinak… ![]()
Baba píše:
ROzpárej mu zádíčkaa vyměň baterku. Bude zas zpívat čistě
Naši dva čmeldové už mají operaci za sebou několikrát a přežili
A já si furt říkala až to jednou dohraje že to bude (ne)štěstí. Je to jediná hračka která má baterku takto natvrdo zabudovanou a je nutná operace, to mě trošku překvpailo.
lulinka10 píše:
taky ho máme od Vánoc a zatím krásně drží jen mě trochu zamrzelo že se při výměně baterek musí rozpárat, šlo by to vymyslet klidně jinak…
Souhlasím, ale výrobce asi měl plán, že rodičové budou vyměňovat vybité čmeldy za úplně nové…to tvrdě narazil na šetřící a šikovné české maminky ![]()
My máme teda Pučmelouda už 1rok plně funkčního, ale nepoužívá se denně ![]()
taky už mi z těch písniček doma hrabe, ale ten večerníček mám moc ráda. Jinak Bílá je z dílu Rohatý.
Baha: díky…já si říkala na jaký pohon to hraje a kdyby tam byla baterka, tak proč tam nemaj zip na vyměnění baterek
![]()
my ho máme teda sotva měsíc, tak mě to pěkně štve. Ještě podědila nějakou podobnou hračku a ta hraje už asi druhej rok…
u nás jede teda furt…ještě se to dá, ale začínám nesnášet maxipsa fíka ![]()