Vdechla vodu při koupání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
NIc ji není, kdyby se něco stalo nejspíš už by byla mrtvá/utopená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
V 10 mesicich pri chvili nepozornosti zahucela mala hlaou pod vodu. Kdyzsem ji vytahla tak jakoby lapala po dechu a zacala brecet. Mame uz malou podlozku. Ted se bojim a nevim co delat. Uz spi v postylce a ja se chodim koukat kestli dycha.
Nestane se nic, ted uz ne. Ty si das priste vetsi pozor. Ale stane se to jeste nekolikrat, neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nic není, příště jen, když se zakucká, tak ji drž chvíli šikmo dolů, hlavičku níž než tělíčko a voda vyteče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neboj se, tohle se našim dětem stávalo pořád. Pokud spí a normálně dýchá, nic se jí už nestane!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
V 10 mesicich pri chvili nepozornosti zahucela mala hlaou pod vodu. Kdyzsem ji vytahla tak jakoby lapala po dechu a zacala brecet. Mame uz malou podlozku. Ted se bojim a nevim co delat. Uz spi v postylce a ja se chodim koukat kestli dycha.
Nech ji spinkat, ted uz ji nic nehrozi. A bud v klidu, takhle si lokne v zivote jeste mockrat.Zni to blbe ale je to tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzpomněla jsem si na ty naše potápky v létě v bazénu, co chvíli se někdo naloká, zakucká… Furt žijou.
Brečela, protože se polekala.
To bude dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas malej to dela bezne a obcas i schvalne. Vzdy se zakucka a vzdy si poplace ale zachvili to dela znovu.. Nic se ji nestane, bud v klidu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To jako vazne tohle nekdo resi? Jsem asi divna.diky bohu ze jsem normalni matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To jako vazne tohle nekdo resi? Jsem asi divna.diky bohu ze jsem normalni matka.
Proč anonymně? A vůbec co je ti do toho, co o zakladatelce víš, že jí soudíš víš prd co má za sebou a proč je tak úzkostná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vzpomeň si na to, kolikrát si se jako malá nalokala vody na koupališti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
jen je škoda, že se za to stydíš, ale máš recht, je to citlivé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit