Vdechla vodu při koupání

Anonymní
18.12.15 21:17

vdechla vodu pri koupani

V 10 mesicich pri chvili nepozornosti zahucela mala hlaou pod vodu. Kdyzsem ji vytahla tak jakoby lapala po dechu a zacala brecet. Mame uz malou podlozku. Ted se bojim a nevim co delat. Uz spi v postylce a ja se chodim koukat kestli dycha.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2940
18.12.15 21:19

NIc ji není, kdyby se něco stalo nejspíš už by byla mrtvá/utopená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
18.12.15 21:20
@Anonymní píše:
V 10 mesicich pri chvili nepozornosti zahucela mala hlaou pod vodu. Kdyzsem ji vytahla tak jakoby lapala po dechu a zacala brecet. Mame uz malou podlozku. Ted se bojim a nevim co delat. Uz spi v postylce a ja se chodim koukat kestli dycha.

Nestane se nic, ted uz ne. Ty si das priste vetsi pozor. Ale stane se to jeste nekolikrat, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038

Nech ji spat a uklidni se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271

To nic není, příště jen, když se zakucká, tak ji drž chvíli šikmo dolů, hlavičku níž než tělíčko a voda vyteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
18.12.15 21:23

Myslíš jako, ze se v postýlce opožděne utopí nebo udusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
18.12.15 21:24

V klidu chodíme na plavání a při potápění pije pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
18.12.15 21:27

:mavam: neboj se, tohle se našim dětem stávalo pořád. Pokud spí a normálně dýchá, nic se jí už nestane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
18.12.15 21:28
@Anonymní píše:
V 10 mesicich pri chvili nepozornosti zahucela mala hlaou pod vodu. Kdyzsem ji vytahla tak jakoby lapala po dechu a zacala brecet. Mame uz malou podlozku. Ted se bojim a nevim co delat. Uz spi v postylce a ja se chodim koukat kestli dycha.

Nech ji spinkat, ted uz ji nic nehrozi. A bud v klidu, takhle si lokne v zivote jeste mockrat.Zni to blbe ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.12.15 21:30

Vzpomněla jsem si na ty naše potápky v létě v bazénu, co chvíli se někdo naloká, zakucká… Furt žijou.
Brečela, protože se polekala.
To bude dobré :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
18.12.15 21:32

Nas malej to dela bezne a obcas i schvalne. Vzdy se zakucka a vzdy si poplace ale zachvili to dela znovu.. Nic se ji nestane, bud v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
18.12.15 21:33
@Anonymní píše:
To jako vazne tohle nekdo resi? Jsem asi divna.diky bohu ze jsem normalni matka.
:mavam: přesně. Naše děti se takhle napily asi 100× a nikdy mě nenapadlo to řešit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
18.12.15 21:35
@Anonymní píše:
To jako vazne tohle nekdo resi? Jsem asi divna.diky bohu ze jsem normalni matka.

Proč anonymně? A vůbec co je ti do toho, co o zakladatelce víš, že jí soudíš víš prd co má za sebou a proč je tak úzkostná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
18.12.15 21:46
@Anonymní píše:

Vzpomeň si na to, kolikrát si se jako malá nalokala vody na koupališti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
18.12.15 21:46
@Anonymní píše:

jen je škoda, že se za to stydíš, ale máš recht, je to citlivé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care