Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kryptozoo to je mi právě jasné. Bohužel pokec s ředitelem zde nic neřeší, protože je to (podle me) její manžel, takže bude stát při ní. Takze buď změna školky nebo vydržet do června.
@tutulka123 To vůbec ne, na tu třídu kam chodí teď si hned zvykl a vůbec s nim není problém. Za ten rok co je tady si na nej ani jednou nestěžovali a on také ne.
@tutulka123 píše:
@Kryptozoo to je mi právě jasné. Bohužel pokec s ředitelem zde nic neřeší, protože je to (podle me) její manžel, takže bude stát při ní. Takze buď změna školky nebo vydržet do června.
Nejdřív si zjistěte, kde je pravda.
@tutulka123 píše:
Dobré ráno, nějak nevím, jak se postavit k nastalé situaci. Dcera přišla včera domu ze školky a říkala, že shodila oběd na zem a paní učitelka se zlobila a dala ji na zadek. Říkala, že ji oběd nechutnal. Tak jsem ji vysvětlovala, že když ji nechutná, tak to přece není důvod házet na zem. Dobrý vysvětlili jsme si to. Dneska ráno nechtěla do školky, že prý se boji paní učitelky. Tak jsem ji slíbila, že si o tom s paní učitelkou promluvime. Pak už byla v klidu a šly jsme.
Ve školce jsem se opatrně zeptala, jak to vlastně bylo s tím obědem. Paní učitelka řekla, že se nic z toho nestalo a ještě na dceru vyjela, proč lže. Přišlo mi to zvláštní a teď nedokážu rozlišit, kde je pravda.. paní učitelce jsem již dřív nevěřila v jiné věci a utvrdili mě v tom i jiní rodiče, že ji úplně vše nevěří.
Na závěr mi k tomu paní učitelka přihodila, že je dcera strašná, že si pořád vymýšlí, že ji někdo bouchá ikdyz to není pravda. Nevím, proč mi to neřekla už dřív? Vždy se ptám, jestli bylo ten den všechno v pořádku a nikdy se nic nedozvím.
Doma ani v jine skupince dětí dcera nikdy nelhala, tak nevím, jestli třeba ve školce nebojuje o pozornost? Nebo kde je vlastně pravda..
@Lylynka tak ti je dobře, že jste to změnili. Já vím, že školku měnit od září budeme, ale nevím co ted do konce června..
@lucad77 a jak to mám zjistit? Dcera řekla svoje, paní učitelka taky.
@tutulka123 A nechcete ji také zkusit dat do jiné třídy? Říct o co jde a třeba vám to také umožní. ![]()
@tutulka123 píše:
@lucad77 a jak to mám zjistit? Dcera řekla svoje, paní učitelka taky.
Od svědků. Poprosila bych ostatní rodiče.
Ano děti lžou to je fakt…
Ale reakce paní učetelky je dosti zvláštní… zpozorněla bych.
V tomhle případě bych věřila dítěti a ze školky ho okamžitě stáhla. Nebo nasadit štěnici, bez ohledu na legálnost či nelegálnost. Spíš bych se na takovou školku vykvajzla. A zaplatila si dočasné hlídání jinde. Od září umístit jinam.
Děkuji všem na názory. Dochodi duben a přesunu ji jinam. Asi nemá smysl, aby ji hlídal někdo, komu neduveřuju. Ať už je pravda jakákoliv. V té jiné skupince paní učitelku já i dcera známe (chodi tam na krouzek) a mělo by to být v pohodě.
Kdykoliv jsem se tady bavila s jinými rodiči, tak mi řekli, že to nebudou řešit, protože je to pro ně tady nejblíž. Nebo jejich dítě nemluví a nic nevědí. Dalsi skupinkou rodičů jsou Vietnamci, kteří neumí česky.
Dobrý den,
na přání zakladatelky uzamykám diskuzi.
Mějte se hezky
Jana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat