Ve školce lže?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
555
18.4.23 09:13

Ve školce lže?

Dobré ráno, nějak nevím, jak se postavit k nastalé situaci. Dcera přišla včera domu ze školky a říkala, že shodila oběd na zem a paní učitelka se zlobila a dala ji na zadek. Říkala, že ji oběd nechutnal. Tak jsem ji vysvětlovala, že když ji nechutná, tak to přece není důvod házet na zem. Dobrý vysvětlili jsme si to. Dneska ráno nechtěla do školky, že prý se boji paní učitelky. Tak jsem ji slíbila, že si o tom s paní učitelkou promluvime. Pak už byla v klidu a šly jsme.
Ve školce jsem se opatrně zeptala, jak to vlastně bylo s tím obědem. Paní učitelka řekla, že se nic z toho nestalo a ještě na dceru vyjela, proč lže. Přišlo mi to zvláštní a teď nedokážu rozlišit, kde je pravda.. paní učitelce jsem již dřív nevěřila v jiné věci a utvrdili mě v tom i jiní rodiče, že ji úplně vše nevěří.
Na závěr mi k tomu paní učitelka přihodila, že je dcera strašná, že si pořád vymýšlí, že ji někdo bouchá ikdyz to není pravda. Nevím, proč mi to neřekla už dřív? Vždy se ptám, jestli bylo ten den všechno v pořádku a nikdy se nic nedozvím.
Doma ani v jine skupince dětí dcera nikdy nelhala, tak nevím, jestli třeba ve školce nebojuje o pozornost? Nebo kde je vlastně pravda..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Janli
18.4.23 09:42

Já si tyhle věci vždycky ověřuju přes ostatní děti ze školky. Zavolám rodičům a poprosím je, aby to z dětí nenápadně vytáhli.

• Upravit
669
18.4.23 09:44

Zeptala bych se druhé učitelky. Na oběd tam bývají obě, ne?

• načítám...
12149
18.4.23 09:45

“Paní učitelka řekla, že se nic z toho nestalo a ještě na dceru vyjela, proč lže.”
Paní učitelka nemá asi čisté svědomí. Je v té třídě jako učitel pouze ona? Nebo i nějaká jiná?

• načítám...
555
18.4.23 09:46

@Janli bohužel na rodiče čísla nemám, tak jedině když je tam potkám, což se moc nestává..
Ještě doplním, že je to soukromá skolka. Dceři je 3,5 a je tam hodně mladších deti, které třeba ještě nemluví, takže nic moc neřeknou..

• načítám...
9918
18.4.23 09:48

Po precteni tohoto, uz bych se nedivila nicemu
 https://www.novinky.cz/…asy-40428926

• načítám...
5111
18.4.23 09:48

No podle popisu bych tedy verila vic diteti, nez ucitelce… nadpis je o lhani ve skolce ale proc by ti tedy lhala doma, ze ji ucitelka dala na zadek a boji se ji?

• načítám...
555
18.4.23 09:49

@Salome123 soukromá skolka - někdy jen 1 paní učitelka, někdy jsou tam 2, které se během dopoledne vystřídají. Mam takový pocit že to bude matka a dcera.

• načítám...
555
18.4.23 09:51

@Jana525 nestrašte.. předpokládám, že by mi dcera něco řekla. Vyjadřuje se dobře.

• načítám...
16965
18.4.23 09:53

Věřila bych dítěti..A šla za zřizovatelem, okamžitě..

• načítám...
555
18.4.23 09:54

@Králičice zřizovatel tam dnes u té naší konverzace byl - pravděpodobně je to její manžel nebo jiný příbuzný.

• načítám...
555
18.4.23 09:56

Každopádně, co s tím? Dceru dát na 2 měsíce jinam? Modlím se, aby ji uz od září vzali do státní školky, ale u nás v okolí je všude hodně plno.. v nejbližší školce mi řekli ať s tím moc nepočítám..

• načítám...
233
18.4.23 09:59

@tutulka123 Měli jsme to ve školce se synem dost podobné. V předchozí třídě ho učitelky strašně vychvalovali, jak je šikovný, pomáhá ostatním atd. Pak tu třídu zrušili a dali ho do jiné a od té doby sešup jak blázen. Učitelky ani nevylezli když jsme pro nej šli a když tak jen aby řekli jak zlobí, neposlouchá, pere se. Vůbec nám to nedávalo smysl, když víme jaký je a ze takhle se nikde a nikdy nechoval a ještě když v té minulé třídě byl suprovej. Jednou jsem pro nej poslala mého taťku, šel tam poprvé a nikdo ho neznal. Malej vylezl ze třídy, zavřel dveře a nikdy se nezajímal kam a s kým jde. Proste uplnej nezájem. Syn tam nechtěl chodit, ze paní učitelka furt křičí a strká. Říkala jsem si ze to není možné, až když jsem to viděla na vlastní oci, jak se k synovi chovala když chtěl napít. Vytrvala mu hrnecek z ruky, otočila ho a strčila do nej se slovy “Ježiš jdi už a sedni si laskavě”
Takže jsem ho hned vzala a šla to řešit k paní ředitelce, tak nám umožnila přesun do jiné třídy. A opět je z něj hodný dítě a posloucháme jen chválu, do školky se těší a je tam rád. V té předchozí třídě nenosil výrobky a teď každý den něco. Jsem rada ze jsem to řešila a on je zase spokojený. Samozřejmě učitelky vše popřeli :poblion: Každopádně nejsme jediný co s nima měli problem a dali dítě jinam. :nevim:

• načítám...
555
18.4.23 10:02

@Lylynka a nebylo mu líto, že přišel o kamarády?

• načítám...
3010
18.4.23 10:04

Měly jsme ve třídě holku, co doma tady vykládala, že jí fackuju, támhle, že jí kolegyně nutila jíst až blinkala..že na zahradě musí jen sedět a nesmí si hrát..
Nejhorší na tom je, že prokázat, že se něco takového nestalo, prostě není jak.
Spolu s přístupem matky „no ale to Andulka by NIKDY nelhala“ peklo.
Jdi v poklidu za ředitelkou a domluvte si schůzku ve třech, jestli cítíš potřebu to řešit.
Vytahování informací od ostatních dětí nemá prakticky žádnou hodnotu, protože když se člověk zeptá dostatečně návodně, odkývou i to, že obědy vydává Spejbl s Hurvínkem.
Obzvlášť, pokud se budeš ptát na událost starou několik dní.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m