Večeře pro 10 měsíční, co dáváte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.1.25 18:06

Večeře pro 10měsíční, co dáváte?

Ahoj, co dáváte 10 měsíčním k večeru? U nás se točí jen toustový chleba s lučinou, můžu udělat třeba i bílý jogurt s banánem, nebo chleba ve vajíčku? Dáváte i sladší večeře? Já se bojím aby jí to nějak nenabudilo a pak by nespala :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
14.1.25 18:11

U nás hodně frcely polévky v tomhle věku, vajíčko, palačinky na slano i na sladko, chleba s něčím, zelenina,… Jinak ne všechny děti jsou po sladkém nabuzene, třeba moje dcera kdyby snědla celou čokoládu, tak proste v osm spí. Takže klidně můžu dát ovoce, někdy kaši a tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.25 18:13

@Eva2610 mě právě napadlo vajíčko jen sem nevěděla jestli to není těžké na večer, jste dělala natvrdo?

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
14.1.25 18:14
@Anonymní píše: Více

Já většinou dělám míchané na trosce másla. Ale v těch deseti měsících už moje děti vejce jedly běžně, tak asi taky záleží, co už máte zavedené. Ale zkus ty polivky, jsou fajn. U nás dýnova, hraskova, nudlova, bramboracka…
Edit: A před spaním teda ještě pije mliko. Od roka normální. Dcera ho pila taky, ještě ve třech letech.

• Citovat
  • Upravit
5935
14.1.25 18:36

Husté polévky a dávala jsem klidně i masozeleninu.
Chleba s lučinou, nebo těstoviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
14.1.25 19:19

Už je to let… Ale dala bych hustou polévku, dětskou verzi rizota, brambor umačkaný s lučinou, těstoviny, já dávala i kašičku- kukuřičnou, jahlovou, krupici ( vím, že teď už to moc nefrčí), jáhly na sladko s rozinkama a ovocem, klidně i skleničku s masem a zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
14.1.25 19:23

Vařím synovi k večeři kaše. Vyhovuje to nám oboum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
14.1.25 19:49

V tomhle venku jsem dávala různé kaše. Schválně jsem vybírala vždy bez přidaného cukru. Kaše býky různé - krupicová, rýžová, pšeničná, žitná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí