Večerni slevy v hyper-super

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50122
18.3.15 19:29
@Ainy píše:
@MUFICE Když my právě máme to Tesco non stop, tak před zavíračkou není nikdy :nevim:

Tak jedině zkusit Tesco, co zavírá, u nás ve 22h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
18.3.15 19:35

Řekla bych, že je to spíše market od marketu a města.
U nás téměř nikdy nic ve slevě není a přijedu do toho samého řetězce do města rodičů a tam je velké množství zboží s 25-ti a 50-ti %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
18.3.15 19:58

U nas ma Albert slevu na sladke nebalene pecivo a to 50% a ta sleva probiha od 19h do 21 dokud nezavrou. A zelenina ta se slevnuje behem dne a to same mlecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
19.3.15 08:51

Tak jsem v Kaufu koupila jarní cibulky po 1,40Kc svazek a petržel za 9,90 za kg. Měli tam toho víc ale ve stavu tak pro prasata…nahnilé papriky, citrony úplně měkké a mandarinky jsem raději ani neprohlížela. Pečivo ve slevě sice bylo ale prakticky žádné už neměli…No celkově nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
21.3.15 07:51

Včera jsem byla v kaufu v Ostravě-ovoce a zelenina 50% sleva na vše. Ve Frýdku neměli slevněné nic. V tom ostravském to vypadalo jak po bojišti. Brambory za 2,5o. Saláty 10,jabka 6,50.Nakoupili jsme slušně, jinak já kauf nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
24.3.15 10:35

V Pražským Kauflandu mají večer slevu na pečivo 50%, ale kupuju ho jen v nouzi, ptž na zmražení do zásob už je moc tvrdé :( Jinak se slevám víceméně vyhýbám. Být ušlapaná davem není příjemná zkušenost. Raděj si tu věc prostě nekoupim než třeba trčet hodinu ve frontě. Online nákupy je ale jiná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.3.15 18:43

@Phaia Tak večer v Kaufladnu jsem byla sama, ušlapání davem nehrozilo :mrgreen: To pečivo maji slevněné asi všude ale minule jsem tam byla v osm a neměli ani rohlík. O čtrnáct dní dřív jich měli asi nadbytek tak byly za 0,10 Kč :mrgreen: Tak jsem vzala i do toho mrazáku, ne kvůli zásobám ale jako nouzovku, mívám pro případ, že se nedostanu do obchodu. Až budu chodit do práce tak to vidím taky na net ale doufám, že to brzo začne provozovat i někdo jiný než Tesco, já ho nerada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27856
24.3.15 20:06

[

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie