Večerni slevy v hyper-super

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3380
18.3.15 16:38

Večerni slevy v hyper-super

Jelikož se dnes dostanu na nákup až kolem dvacáté hodiny, ocením tipy ve kterých obchodech bývají večer slevy na cokoliv :lol: Že bych spojila příjemné s užitečným. Nedávno jsem se zde dočetla, že v Kaufu na zeleninu tak jsem jela tam a měli akorát rohlíky po 0,10 Kč. Což je fajn ale kvůli tomu tam nepoletím. V dosahu mám vpodstatě všechny hyper-super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1210
18.3.15 16:46

U nás v Kaufu bývá večer sleva na zeleninu, cíleně na to nejezdím, jen když zrovna jedeme kolem. Někdy to už bývá vyprodané úplně nebo samé shnilé kusy, ale někdy se tam dá vybrat fakt dobře, za 1,90.- saláty, 0,70.- kilo mrkve atd. Chce to zrovna natrefit, když to dávají do slev.
Jinak nevím, v Albertu jsem se s tím nesetkala a jinam nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
18.3.15 17:02

V Lidlu bývají večer zlevněný řezaný kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.3.15 17:17

@svatecnice Tak to už spíš ty rohlíky :lol: Ale dík.

No vypadá to asi na ten Kauf třeba budu mít tentokrát štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
18.3.15 17:20

Já teda když jdu nakopit takle pozdě narazim spíš na vybraný regály než na slevy :D o tom sem eště neslyšela a to sem dělala ve dvou krámech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
18.3.15 17:21

@Xverunka a kvalita odpovida ceně? :think: A v kolik tak bývají takové slevy? Chodim často nakupovat večer a ještě jsem u nás na to nenatrefila nebo se spatne divám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.3.15 17:23

@Kriss Tina A byly to řetězce? Já třeba slyšela i o Tescu ale my tu máme Tesco non stop tak to se mně nezdá. Vyprodává se před zavíračkou zboží rychlejší spotřeby, a když tam zavíračka není :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.3.15 17:27

@jakuve kolem 20.00, ale přesně nevím, to bych kecala, my tam jdeme jen když se zrovna vracíme odněkud domů kolem Kaufu (jsme z vesnice, schválně kvůli tomu do města nejezdíme). Kvalita jak kdy, ale někdy fakt dobře nakoupíme, třeba ty saláty - vypadají stejně jako když je nabízí přes den, nejsou zvadlé, s černými okraji nebo tak, druhý den je zpracuju k obědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
18.3.15 17:29

@Ainy billa, penny a podobně :D tam sme teda zlevnovali zboží co třeba během 2 dnů procházelo, ale to bylo během dne ne na večer takže to vykoupily důchodci hned jak sme to hodily na krám :D jinak zelenina a tak prostě byla nebo ne, ta hnusná se vyhazovala a co se týče pečiva něco se vyhodilo, něco se vracelo dodavateli, ale nepamatuju si že by se něco večer zlevnovalo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.3.15 17:33

@Kriss Tina Ta Billa - v létě jsme se stavovali navečer v Mikulově, vraceli jsme se z dovolené tak jsme chtěli nějaké jídlo na doma a koupila jsem tam petržel- krásnou s natí za 2,90 za svazek. Tak jsme si dovezli od moře petržel :dance: Ale nevím zda nebyla v akci i ve dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
18.3.15 17:41

V Tescu jsem občas narazila na slevu ovoce a zeleniny asi hodinu před zavíračkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
18.3.15 17:42

@Ainy pravděpodobně tam byla celej den :D nevim jak je to v jinejch městech třeba ale u nás byly zaměstnanci jenom dopoledne a na večer tam zůstávali akorát ty úplně nezbytný co musí obsluhovat lidi a ty určitě neměli čas zlevnovat petřel nebo cokoli jinýho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
18.3.15 17:57

My brali párkrát v Kauflandu večer pečivo - mám ráda ty různé ciabaty a tak, stálo to pár kaček. Ale to jen že to bylo po cestě, večerní nákupy mi časově nevyhovují.

@svatecnice Ty květiny bývají každý den nebo jen někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.3.15 18:09

@MUFICE Když my právě máme to Tesco non stop, tak před zavíračkou není nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.3.15 18:10

Asi vyrazím do Kaufu a dám vědět co jsem ulovila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat