Večerní studium SZŠ, kdo má právo na večerní studium?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A zeptat se v te skole te nenapadlo? Jeden email nebo telefon a vis vsechno co potrebujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při večerním nebudeš mít status studenta, je určeno pro pracující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si pod večerním studiem představuju to, ze si v dospělosti, při práci, dodělávám maturitu. Ze pres den makám, večer jdu do školy, kde nemam tolik hodin, jaky ti, co studuji pres den. Večerní bude spis o samostudiu. Ale treba to je jinak, treba je to uplne normalnich treba 6hodin vyuky denne, jen se zacina az vecer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 píše:
Ja si pod večerním studiem představuju to, ze si v dospělosti, při práci, dodělávám maturitu. Ze pres den makám, večer jdu do školy, kde nemam tolik hodin, jaky ti, co studuji pres den. Večerní bude spis o samostudiu. Ale treba to je jinak, treba je to uplne normalnich treba 6hodin vyuky denne, jen se zacina az vecer.
U nás to bylo 1× tydně odpoledne. Jinak samostudium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
U nás to bylo 1× tydně odpoledne. Jinak samostudium.
Tak presne tak si večerní školu predstavuju. Jednou za cas nejake info a jinak drtit doma a chodit do prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kačka39 je to petileté studium určené pro studenty kteří ukončili vzdělání zš. Jen nevim kdo má právo se hlásit. Zda to je třeba jen pro studenty kteří bydlí daleko od školy apod.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@vokishka píše: Více
Tak to je vtip, ne? To tě fakt budou rodiče živit a platit za tebe zdravotní pojištění? Být rodičem, tak to rozhodně nedovolím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@kačka39 je to petileté studium určené pro studenty kteří ukončili vzdělání zš. Jen nevim kdo má právo se hlásit. Zda to je třeba jen pro studenty kteří bydlí daleko od školy apod.
To není studium pro tebe. Nebudeš mít hrazeno zdravotní pojíštění. Právo má asi každý. Ale ty se snaž, aby tě vzali na denní. No a co, že se hlásí 500 dětí a berou jich 60. Někoho vzít musí. A když tě nevezmu na tuto, tak se přihlaš na jinou školu. Ale na denní. Na večerní až budeš chodit do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka O finance je postaráno. Určitě tu nechci řešit toto. S rodiči jsem to probírala a souhlasí. Co rodič, to jiná výchova.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@vokishka O finance je postaráno. Určitě tu nechci řešit toto. S rodiči jsem to probírala a souhlasí. Co rodič, to jiná výchova.
Tak ať si to rodiče zjistí na škole. Navíc je to daleko, příští rok se klidně může stát, že dálkové studium ani neotevřou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kačka39 jak to vysvětlit. Tato forma na této škole je určena pro čerstvé absolvetny zš. Tudiž se tam mohu přihlásit. Potřebuji jen zjistit, zda může každý a nebo je to nejak vyhrazený např. pro uchazeče bydlící daleko od školy.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na něco o večerním studiu střední školy.
Plánuji se hlásit na sš na večerní formu studia. Už jenom kvůli tomu, že na obor se hlásí okolo 500 lidí a přijato je pouze 60. Co jsem koukala, na večerní studium se hlásí něco okolo 15 lidí a berou 30(=větší šance na přijetí) přihlášky si podám jak na denní tak i večerní formu studia.
Zajímalo by mě, zda má každý právo podat přihlášku na večerní formu studia. Myslim to tak, zda to neni nejak vyhraničený třeba jen pro žáky co bydlí daleko od školy apod. Já mam školu od domova hodinu hromadnou dopravou, ale bydlím ve stejném kraji. A jak taková výuka probíhá? Opravdu budu ráda za jakékoliv informace o večerním studiu. Nevím o tom vůbec nic.
Předem děkuji a mějte hezký den