Večerní studium SZŠ, kdo má právo na večerní studium?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak abych se tu ke všemu vyjádřila.
Není to tak jak vy si myslíte, že je. Ano, můj gympl je osmiletej. Zmátly mě kecy ve škole. Uznávám, popletla jsem se a za to se omlouvám. Paní Bohunko, vy, když mě neznáte jako osobu, tak mě hned neposílejte k výchovné poradkyni. Vlastně ani nevím jak vás to napadlo mě tam posílat, kvůli tomu, že jsem uvěřila něčemu, co neni pravda?Pak bych se chtěla vyjádřit ke komentáři od paní Adámkové. Paní Ludmilo, placení pojišťovny je to nejmenší. A leháro bych určitě neměla. Už ted chodím na brigády do nemocnice, kde bych vlastně nic dělat neměla, ale díky rodičům a důvěře tam mohu být. Leháro si určitě nepředstavuju. To nemám ani teď.
Slečno (trolle)…. výchovná poradkyně je ve škole v podstatě první instance při problémech či dilematech týkajících se školy, studia, volby povolání apod.
Pokud jsi reálná, prosím, odeber se k ní.
V opačném případě se - ideálně - odsud odporoučej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP dilema nemam. Prosit můžete. A nazývat mě trollem? Já myslela všechno vážně. Slušně se chovám a jsem troll? Tak to jo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Není to tak jak vy si myslíte, že je. Ano, můj gympl je osmiletej. Zmátly mě kecy ve škole. Uznávám, popletla jsem se a za to se omlouvám. Paní Bohunko, vy, když mě neznáte jako osobu, tak mě hned neposílejte k výchovné poradkyni. Vlastně ani nevím jak vás to napadlo mě tam posílat, kvůli tomu, že jsem uvěřila něčemu, co neni pravda? Pak bych se chtěla vyjádřit ke komentáři od paní Adámkové. Paní Ludmilo, placení pojišťovny je to nejmenší. A leháro bych určitě neměla. Už ted chodím na brigády do nemocnice, kde bych vlastně nic dělat neměla, ale díky rodičům a důvěře tam mohu být. Leháro si určitě nepředstavuju. To nemám ani teď.
A kde jsem psala že budeš mít leháro? Hele nemáš ještě ke všemu problém s pochopením psaného textu? Já jsem naopak psala že je to náročnější. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mně tedy nějak uniká důvod proč neprejit z gymnazia na zdravotní střední školu a mít všechny výhody studenta, brigáda se dá snad dělat i při studiu střední školy a jít na dálkové studium primárně určené pro osoby pracující co si potřebují doplnit vzdělání a prostě si už časové nemohou dovolit chodit prezenčně.
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova ještě nevím, zda chci opravdu přestoupit. Proto se o to zajímám rok dopředu. Chci mít dostatečně času na promyšlení.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova ještě nevím, zda chci opravdu přestoupit. Proto se o to zajímám rok dopředu. Chci mít dostatečně času na promyšlení.
Přestoupit je ok ale na střední školu s prezenčním denním studiem a ne na dálkovou školu to je prostě blbost. Pokud chceš na medicínu tak je ale stejně lepší gympl.
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy všechno je jen o domluvě. Táta má svou vlastní ortodontickou ordinaci.
Když třeba táta nestíhá nebo je unavený na konci dne tak uklidim čekárnu, recepci a ordinaci. A táta mi za to dá nějaké ty peníze.
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova ano, momentálně nevím moc co chci. Proto mam rok na rozmyšlenou a uvidíme co bude za rok.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@matkabagristy všechno je jen o domluvě. Táta má svou vlastní ortodontickou ordinaci.
Když třeba táta nestíhá nebo je unavený na konci dne tak uklidim čekárnu, recepci a ordinaci. A táta mi za to dá nějaké ty peníze.
bezne uklizi tata? ty mas dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy ano, každý kdo má vlastní ordinaci si ji uklízí sám. Je zbytečné platit uklizečku. Je to úklid na dvě hoďky
- Citovat
- Upravit
Není to tak jak vy si myslíte, že je. Ano, můj gympl je osmiletej. Zmátly mě kecy ve škole. Uznávám, popletla jsem se a za to se omlouvám. Paní Bohunko, vy, když mě neznáte jako osobu, tak mě hned neposílejte k výchovné poradkyni. Vlastně ani nevím jak vás to napadlo mě tam posílat, kvůli tomu, že jsem uvěřila něčemu, co neni pravda? Pak bych se chtěla vyjádřit ke komentáři od paní Adámkové. Paní Ludmilo, placení pojišťovny je to nejmenší. A leháro bych určitě neměla. Už ted chodím na brigády do nemocnice, kde bych vlastně nic dělat neměla, ale díky rodičům a důvěře tam mohu být. Leháro si určitě nepředstavuju. To nemám ani teď.