Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dělám všechno průběžně. Takže nemám bordel. Takový ten úklid jako vytřít, udelat koupelnu a prach to dělám přes den jednou týdně.
@Semtex píše: Více
Hlásím se do klubu!
Naštěstí manžel třeba pri uklizeni myčky relaxuje. Tak to casto udela.
Hracky, nadobi a ruzny bordel uklizim prubezne. Prach, myti koupelny, zem apod. delam dopoledne, protoze jsem jeste na RD a mam na to nejvetsi klid.
Kdyz usnou deti, tak zasadne nic nedelam a relaxujeme s manzelem u televize.
@Anonymní píše: Více
Uklízím převážně večer, ale dnes na to dlabu. Nechce se mi a udělám to zítra, asi
![]()
Pres den, nejcasteji kdyz chlap prijde z prace. Po tom co deti usnou mame hlavne sex a hrajeme videohry.
@Nicole 1234 píše: Více
Prach, koupelnu, zem, delame mezi 5-8 kdyu je chlap doma z prace. Dopoledne na RD bud s ditetem spime nebo ho zabavuji
jak velke mas dite ze se na tak dlouho zabavi samo?
Také uklízím večer jen, když mám energii. Takže zhruba 2× do roka
jak děti zalehnou, dostávám se do zvláštního stavu hybernace. Nejvíc toho uklidím, když jsou ve vaně a já to tu proběhnu, pokud zrovna nedělám večeři. Po večeři už jen dám nádobí do myčky nebo alespoň do dřezu a naložím myčku ráno. To jsem daleko efektivnější. Ale děti jsou ještě malé. Doufám, že se časem víc zapojí. Bylo by hezké vstát a mít uklizeno. Ale večer už opravdu padám na pusu nebo musím taky někdy pracovat.
Jelikož puberťáci už chodí často spát později než já….
![]()
Ne i když byli malí, nikdy jsem neuklízela večer. To si raději sednu s knížkou.
@Anonymní píše: Více
Aktualne jedno chodi do skolky a druhe ma dva a pul, takze se uz zabavi samo. Kdyz byli male, tak jsem je davala do satku a kdyz se naucili chodit, tak mne vetsinou “pomahali”. Mame treba i maly detsky mop, ale je to samozrejme neco pro moje nervy ![]()