Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
co je na tom tak intimního, že jsi anonym?
Holky, je to pro mě dost osobní téma, navíc sem chodí i prateta z třetího kolena a mohla by mě poznat, takže stejně jako zakladatelka musím použít anonym.
Jistota je jistota a riziko úniku osobních informací vysoké ![]()
Takže choulostivá odpověd : já kosmetiku a drogerii kupuju v obchodě… ![]()
jo ták, tak já také kosmetiku a drogerii kupuju v obchodě, něco si nechávám i dovézt do domu
a jsem statečná, tuto citlivou informaci podávám pod nickem
Takže kamarádka má silnou sklerózu, že si nevzpomene, že to samé řešila včera s Maruškou z vedlejšího baráku? ![]()
Zalezi co
z kosmetiky mam sve overene znacky, kupuju neco v kamenne obchode (DM, Sephora…) neco na Alze. Vlasovou kosmetiku v jistem overenem specializovanem e-shopu.
Cistici potreby, veci do mycky atd. opet Alza, Allegro, Globus..
Jo a nestydim se za to.
Drogerii nakupuju v DM a v Rossmanu, prací gel si vyrábím sama a kosmetiku poslední dobou objednávám na eshopu. Protože v drogeriich má vysokou přirážku.
@rmot píše: Více
By mě zajímalo jak ten rozhovor vlastně probíhal - zda zakladatelka kamarádce řekla (jak tady), že by si z těch levných obchodů nic nekoupila
protože kdyby jo, tak by neměla potřebu to tady psat pod anonymem ne? ![]()
Co by se stalo, kdyby tě prateta poznala?
@Venetia píše: Více
tak nejde o tuhle diskusi. Ale že ten člověk, co tě pozná, zjistí tvůj nick a může projet všechny příspěvky, co tu máš. Někdy napíšeš něco osobnějšího a tak nechceš, aby si to někdo spojil.
Holky kde kupujete kosmetiku a drogerii? Řešila jsem s kamarádkou. Ona chodí ráda do těch levných obchodů a tam kupuje i kosmetiku. To já se tam bojím koupit i gel na praní.
Ráda nakupuji v drogerii. Myslím si že tam je snad to zboží kvalitnější, když je dražší ale taky to tak možná není. Co vy kde raději nakupujete?