Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Většinou DM.
Pak akcion. Tam požíváme prostředky na úklid. Dobré to čistí a dlouho voní.
Asi v tom nedělám zase takový drama. Pokud potřebuju rychle něco, jako téměř okamžitě. Prostě si to dojdu koupit třeba vedle k Vietnamcům.
Kolikrát mají něco, co se ve velkých drogeriích nesežene. Třeba nějakou limitku z Německa. Svého času(před lety) jsem si u Vietnamcu kupovala aviváž. Nikde jinde jsem ji nesehnala. Jenom u nich.
Ale třeba šminky beru v dm, rosmenu nebo Avon. Popřípadě nějaké internetová stránka jako je notino…
@stinga píše: Více
Nahlášeno jako spam a dotěrná otázka. Opět plevelíš diskuzi.
V drogerii a v marketu, v marketu zejména práci prášky, gely, tablety do myčky, bloky do WC mísy.
@Hanča1234 píše: Více
Vážně. Já narozdíl od této vlezlé uživatelky nechodím do témat, ke kterým nemám co říct a narušovat diskuze mimo téma.
@Anonymní píše: Více
Správně. Pratetu by z toho mohlo klepnout a co potom.
Nakupujeme v drogeriích ale i v supermarketech.
Já nakupuji kosmetiku většinou v DM, vyhovuje mi značka Alverde. Čistící prostředky částečně v hypermarketech a částečně Euronu.
@Klopotkova píše: Více
vylezla jsi z dlouhého banu a hned budeš všechny poučovat?
@Anonymní píše: Více
Jasně, prateta zneužije velmi choulostivou informaci, kde kupuješ šampon. ![]()
@vokishka píše: Více
Budu, když se mi něco nelíbí a co je v rozporu diskuzí, kdy tato uživatelka opětovně spamuje. Ban neban. Však ať to posoudí admin, hlášení jsem odeslala. ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Kde? A pokud se tohle řeší, tak já s tím dlouhodobě nezačínám a nikdy to není v diskuzi, kde se něco řeší.
Příspěvek upraven 03.07.26 v 18:45
@Klopotkova to víš sama ne ![]()
Promiň, nemám čas hledat veškeré tvé nechutné Story…