Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Klidne to lrozradim, prani kdekoliv ma Ariel gel akci. Kosmetiku..jedno hrisne drahe serum od Lancome dostavam, ostatni kupuji v dm, Tete, Rossmanu
@Hanča1234 píše: Více
To tedy nevím. Já tady o anàlu sama od sebe nic nepíšu. Lžeš, jak když tiskne. A ještě nejsi ochotna tady uvést jeden jediný důkaz, když píšeš, že všude.
@Klopotkova píše: Více
Nahlášeno za plevelení diskuse řečmi o plevelení diskuse.
@Klopotkova píše: Více
Proč by měla být její otázka dotěrná? To je fakt dotaz na anonym? ![]()
To si příště taky založím diskuzi s dotazem, jaké mate zrovna počasí a hodím se do anonymu, protože je to top secret dotaz ![]()
@vokishka píše: Více
Něco osobnějšího, přesně tak. Třeba co dnes vaříte nebo slovní fotbal.
@izabe píše: VíceJe každého uživatele soukromá věc, jaký dotaz je pro něj citlivý. A neustálé dotazy, proč je uživatel anonymní, jsou dotěrný spam.
@vokishka píše: Více
Za co dostala ban? Já to prošvihla ![]()
A protože se tu dnes nahlašuje, tak ať neplevelím… Kosmetiku většinou nekupuji v místní tetě, případně v DM. Gely, aviváž a saponáty tam, kde je zrovna nejvýhodnější sleva.
Já hlavně nechápu, když někdo nechce, aby ho příbuzní a známí špehovali na emimi, tak proč jim prozrazuje svůj nick?
@Křivý pyj píše: Více
Měl jsi se nadechnout a zakřičet dotaz zplna plic
@Mall126 píše: Více
nějaké urážky v milenkách. Ať jsem taky k tématu, nakupuju hodně v DM nebo Albertu.
DM, Teta, někdy online lékárna
Pokud kamarádce vyhovují levnější obchody a kosmetika odtud jí ani její rodině nedělá problémy tak je to pro ni jen dobře.
Drogerii v internetových obchodech, jedu v netoxické, kosmetiku taky tam nebo v DM. Spíš kupuju osvědčené značky tam, kde je zrovna mají třeba v akci.