Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Záleží, co si představuješ pod pojmem večerní úklid. Třeba nádobí je standard, nezůstává ležet všude možně, ale skončí v myčce. A kuchyň je uklizená. Nechci ráno vstávat do nepořádku. A taky je pak kam uklidit nádobí po snídani.
@Bytsamsebou píše: Více
já vlastně taky ne, buď jdu brzy spát, protože vstávám 4.20, nebo jsem v práci nebo jedu do práce ![]()
já uklízím, když prší
strčit nádobí do myčky, nepovažuji za úklid
@Anonymní píše: Více
Z práce jezdím večer. A to už stihnu jenom kafe, strachu občas menší večery a uspat dítě. Maximálně odnesou nedobi na linku nebo do dřezu. Ale ne uklízím. Pokud jsem doma snažím se dělat nejvíc restů ráno. Odpoledne býváme často mimo domov.
Vše dělám během dne.
Večer relaxuju a jdu spát.
Děti zapojit do domácích prací.
Chodim spat s detmi, takze vecer fakt nehrozi
Maximalne takove to ze narvu mycku, nebo nekdy pracku a peru na casovac…jinak ne ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Jaký, že to je princip neúklidu večer? ![]()
@Centropen píše: Více
Princip/zásada neuklízet, abys mohla místo toho v klidu relaxovat (TV, četba, mobil, povídat si, stolní hry, atd.).
Ja se snažím udržovat poradek pres den, at vecer neni bordel. Ten základní uklidit kuchyne, jakoze dat nádobí do myčky, umýt linku atd. dela vetsinou manzel, kdyz ja jdu uspavat.
Ale kdyz nestihnu treba pres den uklidit veci, tak obleceni a hracky dam na místo vecer, ale to je otazka 20minut.
Ja se rada probouzím do čistého.
@Anonymní píše: Více
Večer zásadně neuklízím, odpočívám i kdyby byl bordel.
Neuklízím, když jde kdokoli spát. Jdu si číst, učit se, pracovat na počítači nebo čučet na televizi a edit. některé dny v týdnu cvičit k večeru. My spolupracujeme všichni. Už nejsou malí, takže se na úklidu podílí. Manžel se úklidu taky neštítí.
Snažím se aby byla kuchyň srovnaná, nerad koukám na bordel v pět ráno.
Moje žena je hrozná cuchta.
V noci vstanu, jdu se vychcat do dřezu, a ona tam má ještě nádobí od včerejška.
Uklízíte večer po tom, až jdou děti spát, nebo to zvládáte přes den? Pokud ano, máte večer energii? Já absolutně ne