Večerníček na cestách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5502
13.6.15 20:05

Večerníček na cestách

Zdravím, byl někdo na akci Večerníček na cestách? Cestují po větších městech a vždy v kině promítají večerníčky a je k tomu doprovodný program… Jaké to je? A dají se sehnat lístky do kina nebo to bylo rychle pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
13.6.15 20:10

Byli jsme v Ostravě. Lístky v pohodě. Promítají jen stejné vecernicky dookola, takže se dostane na každého. Před kinem chodí postavičky z Večerníčku, se kterými se děti mohou vyfotit. Byl tam ještě stůl, kde si děti mohly vybavit obrázek nebo složit čepici. To bylo vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.6.15 20:14

@janica252 hele asi záleží jak ve kterém městě s těma lístkama, ale tuším že do 14 hod se promítá každou půlhodinu a poté do 18hod každou hodinu, ale už si to nepamatuju přesně, lístky by měli být, ale záleží na místě a počasí, u nás to bylo hned zpočátku kdy počasí nic moc a přeci jen lístek zdarma byl tahák, takže vyprodáno. Lístky hlavně nelze vyzvednout dříve než ten den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.6.15 20:49
@kubikova píše:
Byli jsme v Ostravě. Lístky v pohodě. Promítají jen stejné vecernicky dookola, takže se dostane na každého. Před kinem chodí postavičky z Večerníčku, se kterými se děti mohou vyfotit. Byl tam ještě stůl, kde si děti mohly vybavit obrázek nebo složit čepici. To bylo vsechno

my taky v Ostrave…promitalo se co 15minut, listky jsme dostali na predstaveni za 30mminut..bylo tam asi 6 postavicek plus vecernicek, s kazdym se muzes vyfotit, dostanes cepicku, odznacek…promitani trva cca 40minut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.6.15 20:49

Já nebyla kvůli miminu, ale poslala jsem tříleťáka s mojí mamkou a byl nadšený :palec: lístky prý sehnali v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.6.15 20:51

@Taminka syn se fotit nechtěl, strašně se jich bál :lol: OT když vidím tvůj nick, tak se vždycky usmívám.. oslovení Taminka se mi děsně líbí, akorát mi tak nikdy nikdo neřekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.6.15 20:55
@Tamtama píše:
@Taminka syn se fotit nechtěl, strašně se jich bál :lol: OT když vidím tvůj nick, tak se vždycky usmívám.. oslovení Taminka se mi děsně líbí, akorát mi tak nikdy nikdo neřekl :mrgreen:

tak moje valila pres cely nakupak, aby postavicky chytla..
OT ja zase kdyz vidim tvuj nick, tak si v prvnim okamziku rikam, kam jsem to zase prispivala…Me to mate :mrgreen:
Jinak Taminko mi nerika nikdo jiny nez moje dcera..Maminko Taminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.6.15 21:02

@Taminka to je hezký :srdce: mě syn říká mamka Bobek.. :oops: :mrgreen: myšleno jako Bob a Bobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.