Večerníček na cestách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Večerníček na cestách
Zdravím, byl někdo na akci Večerníček na cestách? Cestují po větších městech a vždy v kině promítají večerníčky a je k tomu doprovodný program… Jaké to je? A dají se sehnat lístky do kina nebo to bylo rychle pryč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Byli jsme v Ostravě. Lístky v pohodě. Promítají jen stejné vecernicky dookola, takže se dostane na každého. Před kinem chodí postavičky z Večerníčku, se kterými se děti mohou vyfotit. Byl tam ještě stůl, kde si děti mohly vybavit obrázek nebo složit čepici. To bylo vsechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janica252 hele asi záleží jak ve kterém městě s těma lístkama, ale tuším že do 14 hod se promítá každou půlhodinu a poté do 18hod každou hodinu, ale už si to nepamatuju přesně, lístky by měli být, ale záleží na místě a počasí, u nás to bylo hned zpočátku kdy počasí nic moc a přeci jen lístek zdarma byl tahák, takže vyprodáno. Lístky hlavně nelze vyzvednout dříve než ten den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubikova píše:
Byli jsme v Ostravě. Lístky v pohodě. Promítají jen stejné vecernicky dookola, takže se dostane na každého. Před kinem chodí postavičky z Večerníčku, se kterými se děti mohou vyfotit. Byl tam ještě stůl, kde si děti mohly vybavit obrázek nebo složit čepici. To bylo vsechno
my taky v Ostrave…promitalo se co 15minut, listky jsme dostali na predstaveni za 30mminut..bylo tam asi 6 postavicek plus vecernicek, s kazdym se muzes vyfotit, dostanes cepicku, odznacek…promitani trva cca 40minut..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nebyla kvůli miminu, ale poslala jsem tříleťáka s mojí mamkou a byl nadšený
lístky prý sehnali v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka syn se fotit nechtěl, strašně se jich bál
OT když vidím tvůj nick, tak se vždycky usmívám.. oslovení Taminka se mi děsně líbí, akorát mi tak nikdy nikdo neřekl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama píše:
@Taminka syn se fotit nechtěl, strašně se jich bálOT když vidím tvůj nick, tak se vždycky usmívám.. oslovení Taminka se mi děsně líbí, akorát mi tak nikdy nikdo neřekl
tak moje valila pres cely nakupak, aby postavicky chytla..
OT ja zase kdyz vidim tvuj nick, tak si v prvnim okamziku rikam, kam jsem to zase prispivala…Me to mate ![]()
Jinak Taminko mi nerika nikdo jiny nez moje dcera..Maminko Taminko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka to je hezký
mě syn říká mamka Bobek..
myšleno jako Bob a Bobek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.