Věci pro miminko

Anonymní
25.3.24 13:13

Věci pro miminko

Ahoj holky, doporučili byste mi prosím nějakou tašku na kočár, nějak si nedokážu vybrat 😂
Dále zda byste mi prosím některá neporadila jaký koupit spací pytel, malý se má narodit v červenci, takže aby byl ideálně i na léto😊 (prosím, nepište mi, že je zbytečné to kupovat dopředu) Četla jsem i o péřové zavinovačce, je vhodná i na léto?
Hodně řeším i odsávačku hlenů, máme tyčový vysavač, takže na to nejde a že bych chtěla kupovat nový to asi ne, máte někdo zkušenost s tou elektrickou?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16299
25.3.24 13:16
@Anonymní píše: Více

Spací pytel jsem neměla, tašku jsem měla přímo u kočáru, co máme sportovní, nosím batoh :mrgreen: A na odsávačku je opravdu dost času, miminku se stejně odsávat nemá. Jinak já mám kombinovanou, tedy takovou, která je jak na vysavač, tak má hadičku, kdy to tahám pusou. Je to rychlejší, než vytahovat vysavač a ještě stresovat hlukem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.24 13:20

@Dahlia0409 u kočáru, který mám vybraný se dá dokoupit, ale přijde mi hrozně předražená a vůbec se mi nelíbí🤣
No já hlavně si nedokážu představit, odsávat vysavačem, mám z toho sama trauma z dětství :lol:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
25.3.24 13:20

Proč to máš jako anonym? Co jw na odsávačce a fusaku intimního?

• Citovat
  • Upravit
15508
25.3.24 13:23

A anonymně proč? Stydíš se, že nejsi schopná nakoupit ani základní výbavu pro děcko? :roll:

Kup si ty péřové zavinovačky na léto aspoň dvě … Jedna je málo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.24 13:27

Pytel jsem neměla. Taška u kočáru sloužila jen na procházky kolem. Většinou věci jsem měla v batohu z Lidlu. Ten se bral na ty delší výlet nebo návštěvy. Péřovou zavinovačku si hodně lidí chválí. Neměla jsem. Mám doma alergika, takže buď peří nebo on. S odsávačkou neporadím. Používáme tu nejobyčejnější ono myslím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.24 13:30

@Šmoulice a není to jedno? Co je za problém, že to mám jako anonym? Ráda dám na doporučení jiných maminek, kolem sebe žádnou maminu nemám 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
76727
25.3.24 13:36

no není to jedno, je to zneužití anonymu, anonym má sloužit pouze k tomu, když píšeš o citlivých a choulostivých věcech - zdraví, sexualita, finance,

• téma co koupit mezi choulostivá témata opravdu nepatří
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.24 13:41

@stinga Nijak jsem tohle neřešila 🤷🏻‍♀️ viděla jsem dost anonymních diskuzí, kde se ptali na klasické otázky

• Citovat
  • Upravit
37132
25.3.24 13:49

Já měla ke kočárku prebalovaci batoh. Bylo to praktičtější, když sem šla třeba k Dr, tak sem batoh hodila na zada a měla volne ruce :D spací pytel neporadím, ten bych předem nekupovala, stejně jako zavinovacku ho ani jedno moje dítě nechtělo, mohli se v tom urvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.24 14:01

@Kriss Tina na batohy jsem také koukala, to není špatný nápad

• Citovat
  • Upravit
635
25.3.24 14:07

Moje dítě spacím pytlem opovrhlo, prostě v tom neusnulo. Odsávačku máme jak na vysavač, tak elektrickou a nakonec využíváme jen tu elektrickou. Přebalovací tašku jsem měla ke kočárku, ale hodně rychle jsem přešla na batoh, měli jsme takový, který šel dát i na kočárek jako taška a bylo to super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
25.3.24 14:11

Ahoj, tak ja mám Canpol babies batoh LADY MUM, je hodně prostorný a máš v tom i přebalovací cestovní podložku, 2 termo přihrádky a můžeš to pridelat na kočár nebo nosit jako batoh.
Spací pytel jsem malému začala dávat na 3 měsících, do té doby měl zavinovačku. Pytel měl asi 2× a zavinovačku si už odkopaval, takže v průběhu 3 měsíce spal pod dekou/peřinkou.
Odsávačku mám na pusu a vysavač. Kamarádka má elektrickou a na vysavači to má stejně větší tah. Odsavali jsme od 1. měsíce. Určitě to na ten tvuj tyčový nejde? Na některé to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
25.3.24 14:13

Spací pytel obyč z HM, už v něm spí druhé dítě, do tří měsíců cca spali v rychlozavinovacce v hnízdě. Ke kočárku tašku nemám, batoh z decathlonu na zádech to jistí, jsme často v terénu. Odsávačku mám Nosátko,.je na vysavač, ale odsavam stejně pusou, nechce se mi z vysavačem tahat a funguje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16299
25.3.24 14:22
@Tanado1229 píše: Více

Máme stejnou odsávačku, je fajn :dance: A rychlozavinovačku jsme taky měli, do kolébky, nebo postýlky a přes to deku, syn byl spokojený. Pytel se mi ani nelíbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí