Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojte holky tak bych potřebovala nějakou dobrou radu na ty neodbytné žaluzky:)když se jdu podívat z okna vidím na nich každej den usazenej prach a to i když ho ten den setřu tak je tam.nejradši bych je dala pryč ale okna jsou na straně kde svítí slunce celej den a hlavně v létě.v létě je zatahuju na celej den nedalo by se tu bejt padla bych vedrem:
v létě to je taky ještě horší tak nevím jestli se na to radči nedívat nebo je každej den setřít dolů vlhkym hadrem nebo lamelu po lamele ale to bych se asi zbláznila
![]()
Já je luxuju pomocí takového toho nástavce na čalounění. A pořídili jsme si žaluzie se stříbrným nádechem, není na nich tolik vidět prach jako na tmavých.
Doporucuju se na zaluzie prestat divat, nejlepe je vnimat vubec… ![]()
74paja píše:
Doporucuju se na zaluzie prestat divat, nejlepe je vnimat vubec…
Jo tak s tím já bojuju věčně. Máme tmavě hnědý. Už jsem se na ně vys.rala, protože to bylo fakt něco na moje nervy.
Já na ně používám takovou tu chlupatou barevnou štětku,prodávali jí ještě za krále klacka,nevím jestli se dá ještě sehnat ![]()
Taky mě zaprášené žaluzie děsně štvaly a pořád jsem lítala s hadrem
Od té doby, co máme 4 a víc dětí, prach úspěšně ignoruju ![]()
Nemám prach na žaluziích, nemám žaluzie v pokoji, ale přímo mezi skly. Není příčina, není problém
![]()