Vedlejší účinky Luivac?

Anonymní
27.5.12 18:24

Vedlejší účinky Luivac?????

Ahoj holky, není tu někdo, kdo svému dítěti podával či podává lék Luivac??? Dcerka dobírá prvních 28 dní a je poslední tak týden unavenější, plačtivější, občas si stěžuje, že jí není dobře…může to být po lécích????díky moc za zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17938
28.5.12 09:30

Ahoj, je to lék na posílení imunity. Syn (9 let) ho bral, protože trpěl na zelenou rýmu a opakovaně mu našli na výtěru z nosu jakési breberky. Prý je to účinné specielně na ně.

Lék snášel dobře (měl ho brát ráno nalačno), nejprve 4 dny denně, pak v různých intervalech (jednou 3× týdně, pak jen 2× týdně). Problém to vyřešilo, už dvakrát po sobě celou zimu nestonal (a to dříve byl na hromadě pořád).

Žádné vedlejší účinky co popisuješ jsem nezaznamenala. Každopádně bych asi zavolala lékaři, co to předepsal, jestli to může mít souvislost. Ale je fakt že 28 dní v kuse jsme je nikdy nebrali, takže nevím.

Moc jsem nepomohla, co :oops:
Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckaviki
23.11.12 09:42

Určitě jste pomohla-ted jste mi dala trošku naděje protože jsme si Luivac donesli i mi na věčnou rýmu a kašel… máme ho brát 28dní v kuse pak 28 dní vynechat tak doufám že nám zabere!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA