Vedoucí v obchodě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Černá Madonna píše: Více
Tak to je vtipný. Ale se zproneverou jsem si už zahraval v práci jako pokladní a málem mě zavřeli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše: Více
Nj, tak vidíš. ![]()
Mohlo to s tebou dopadnout hodně zle. ![]()
Tak můžeš být ještě rád, že ti umožní alespoň tu práci, doplňovat raději jen ty nápoje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky hodný vedoucí ale.Ale já bych se už polepšil ja bych za kasu rád šel. Nikomu bych to neříkal. Jinsk úplně vyhráno ještě nemam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna já bych ti za kasu stejnak nešel. To je hrozná pakarna.Ani za nic.Ja bych na ty lidi musel řvát a nebo být na ně hnusnej. Takovou pekárnu bych fakt nedělal díky pěkně. To budu radši uklizet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna já bych na ty lidi byl sprostej za kasou protoze by mě to vic bavilo. A žádný zdravení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nj, tak to by tě asi brzy vyhodili.
A ani zákazníci by k tobě raději už ani nešli. Taky mám takovou zkušenost…když vidim za kasou nějakýho ťuňťu, tak mi vůbec nevadí přejít ke druhému pasu, i když je tam daleko delší fronta. ![]()
Příspěvek upraven 22.04.24 v 00:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne asi ale určitě já bych na ty lidi neměl nervy a zákazníky bych odháněl. Udal bych si z kasy divadélko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tebe to pořád ještě baví?
Vždyť už píšeš neustále jen o tom jednom. ![]()
Vymysli zase něco nového. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna budu se zajímat o práci na nápojích a v lahvarne třídit flašky. Tenkrat jsem pracoval v albertu na obdobné pozici taky jsem probíral lahve z lahvomatu a doplňoval nápoje tak nějaký zkušenosti mám. Sice práce obyčejná pro nekvalifikovane ledi ale furt lepší než v kuchyni za nadobim. Ale já se vypracuju na něco lepšího
Příspěvek upraven 22.04.24 v 15:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus a uvidíš, k čemu tato diskuze
Hlavně, že už nechceš uklízet v bytech a vykrádat je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za pozvání, ale vidím to až tak někdy na 30. února. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit