Vedoucí v obchodě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Černá Madonna píše: Více
To není taková zabava poctivě vydělané peníze. Vem si ze v politice mají taky nepoctivě vydělané peníze politici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše: Více
Ze tě to nenapadlo dřív. Bez dělat politika. Stačí huba. Akorát soukromý život bude stát pravděpodobně za houby, ale to je cena těch peněz ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sandra.B1 píše: Více
Tak jo ale musím vytvořit plakáty a vymyslet nějaký program aby mě lidi mohli zvolit abych je přesvědčil až budou volby. Musim být nejdriv zvolen a pak rád toho vyuziju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sandra.B1 a dobrý je že politici když kradou tak nemusí být potrestany protoze jsou to proste politici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to vidíš. Konečně jsi na to došel. ![]()
A ty tady zakládáš diskuzi o tom, že chceš dělat obyčejného vedoucího někde v nějakém hypermarketu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše: Více
Jenže to není vůbec jednoduchý protoze mě musí lidi zvolit a fakt nevím jaký program bych nabídl takže stejnak bych volby prohrál. Ja se v politice nevyznám, neznám zákony nerozumím ekonomice atd takže pro mě by to bohužel nebylo jednoduchý dostat se do politiky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusíš rozumet ekonomice, na to jsou poradci. Dostal bys taky své poradce.
- Citovat
- Upravit
Co to je zase za nesmysl. I politik může být potrestán. Imunitu má snad jen prezident.
- Citovat
- Upravit
Tak to pak nemusím chodit do politiky teda a stejnak by mě lid nezvolil ve volbách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže tomu já moc nevěřím a myslím si že všichni mě tady neznají aby mě volili.Sice nás tu je dost dohromady ale dalsi kandidáti by měli asi víc hlasů protoze by je mohl volit lid z celé republiky a ne jen tady.Tak mě klidně volte.Ja vymyslím název strany a program
- načítám...
- Citovat
- Zmínit